Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Cześć!

Polecane posty

Gość A masz faceta
babeczki też nie mam. więc bryluję tu na kafeterii już dwie mam na oku :classic_cool:. Tylko ja chciałbym taką z przedziału 22-26 :classic_cool:

dzięki ostra 🌼 A masz faceta hehe,no to moze cos z tego wyjdzie :D Ja mam 23,ale jestem z Poznania,wiec to za daleko jak na jakis związek:P :D

Gość A masz faceta
O związki to się potem będę martwił na razie chciałbym zapoznać i ew. się kiedyś umówić

Gość A masz faceta
fotka dobra jest ale to żyleta :) dla samolubów motor . Lepsze klasyczne gdzie pasażer ( pasażerka ) ma wygodne siedzenie

ale wiesz,po co pakowac sie w cos,co byc może pozniej bedzie spedzało sen z powiek,ze nie mozesz do niej np pojechac,bo jest tak daaaaaaaaleko :P Hehe,wiem wiem,lubie wybiegac w przyszłosc i to jest mój błąd :P A moze i nie ;) No żyleta jak nic,ale do ostrej to pasuje :D Zajebista sprawa,musisz byc fajną kobietką :D

Facet..bo jestem trochę samolub.Wolę sama jeździć, to jest ścigacz zresztą a nie turystyk którym pokonuje się mnóstwo km i ważna jest pozycja :P

Gość A masz faceta
Nie wybiegajmy w przyszłość na razie żadnej nie zapoznałem, nie mówiąc już o dalekich podróżach do ukochanej. Najwyżej polubię budkę suflera i będę śpiewał "emigrowałem ..." Albo LadyPank "Już teraz wiem, że dni są tylko po to, by do ciebie wracać każdą nocą złotą"

hehe,no dokładnie,nie ma co wybiegac w przyszłosc :P Ale u mnie to juz chyba nałóg jakis,ze wszystko zawsze widze za daleko :P Nie tylko u siebie,ale i jak juz zauwazyłes u innych :D Ale od dzis staram sie zyc tu i teraz.Chociaz i to niesie za sobą jakies tam ryzyko :P Ale zycie jest jedno i musimy je przeżyc tak,by kiedys miec co wspominac i by było nam dobrze:D Chociaz nie zawsze jest tak jak tego chcemy :P

Gość A masz faceta
Nie chodzi o to by robić byle co byle gdzie z byle kim, ale też by nie uciekać :)