Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25.08.08

sukienkę taniutko sprzedam

Polecane posty

sukienki z tafty lepiej wyglądają w kolorze kości słoniowej, bo ta wygląda jak bita śmietana z tiulowa falbanką...

Gość ale ona nie chciała komentować
ona nie prosiła o komentarz na temat sukni, powstrzymaj sie od komentarza jak nikt cie o to nie prosi.

Gość fgvdfddsds
jestem zainteresowana, za ile cchesz sprzedac?

za 500 zł dodatki dam gratis za suknię dałam 2.800 w lipcu 2009 woj świętokrzyskie

Gość 1111122222333333
up

A masz jakis paragon ze tyle zaplaciłas?? Ja gdybym miala juz spóścic 2300 w przeciagu poł roku wolalabym sobie ja zostawic na pamiatke. Nie kalkuluje sie to wcale. No chyba ze nie jest po jednym weselu.

oczywisice mam paragonik na sukienkę;) sukienkę kupilam pod koniec lipca, prosto z salonu szyta na miarę;) a chce ja sprzedać bo uważam, że może uszcześliwić nie jedną panne młodą. Mnie sie juz nie przyda, sentymentalna nie jestem...zreszta nie mam miejsca w szafie na tyle, żeby leżała. Jesli nikt sie nie zgłosi za taką cene, oddam ją za darmo w ogłoszeniach. Do komisu nie dam, bo u nas w miescie poprostu panie z komisów wypożyczają suknie innym pannom młodym bez wiedzy właścicielki. A pozniej suknia jest w opłakanym stanie....

patka jak czytam Twoje wypowiedzi to aż mnie nerw szarpie;] Wypowiadasz się dosadnie, konkretnie, ale często oceniasz innych, ba! w większości razy krytykujesz. Sprzedawałaś suknię? Widziała jak to cięzko? Lepeij mieć 500zł, niż szafę zajętą kiecką;]

Gość dgvrsrv
sukienka jest piekna, jak wchodziłam na topic wiedziałam juz ze jaka by nie była to pow jakieś kąśliwe uwagi :O a ty patka chyba nic nie wiesz o sprzedawaniu sukienki wiec nie pisz, nikt nie zapłaci jej 2000 i ona o tym wie, chociaz ja jakbym kupowałą to mysle ze jest warta 1500 i widac ze jest nowiutka

dziękuje kochane;) dziś postanowiłam, że jesli nikt nie zgłosi się do konca miesiąca oddaje ją do domu pomocy społecznej. z tym, że chce wiedziec do kogo trafi...chce poprostu wiedziec, że komus pomogłam a nie ze ktos ja sprzedał....

Gość ouuuyhgvhghcfg
up

Witajcie . Po 30 pażdziernika 2010 będe miała na sprzedanie suknie Demetrios 933 38/40 http://www.lisaferrera.com.pl/suknia/demetrio s-933 .. A do sukni mam halkę na 3 kołach welon nie ma takiego w internecie (wyslę na e-meila ) kupiony za 280zł Etolę http://deparis.pl/index.php/front/showproduct /679 Diadem , rękawiczki http://www.sklep.morie-stylee.pl/images/menu/ rekawiczki/siateczka/rs-029.jpg?osCsid=f929b28e3b0638839f8a7 dbdcaa65dca , buty 37 (co dziwne ponieważ noszę 39 ) . Pozdrawiam Zdjęcia e-mail .. madzia204@onet.eu