Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pink test

Pink Test Czy miałyscie go? Zastanawiam sie czy dobry

Polecane posty

Gość pink test

Niby bardzo czuly, ale ja na 3 dzien spoznienia @ zrobilam go popoludniu, wyszedl negatywny i nei wiem czy mógl cos wykryc. Jutro robie jeszcze jeden, ale rano

Gość mama Emilki
Ja taki miałam. Test robiłam rano i jak widać po moim nicku jestem szczęśliwą mamą ;)

Gość Wszystko jasneee
Zalezy jaka jest jego czulosc trzeba BYLO z netu zamowic :) ja tak robilam i nigdy sie nie zawiodlam, mialam i ten o czulosci 10 i o 25 :) wiadomo ze ten pierwszy ma lepsza czulosc, a skoro minely 3dni od @ to male prawdopodobienstwo zmylki testu :)

Gość pink test
czulosc 25

Gość pink test
up

Ja robiłam pinktest 2 razy i oba wyniki prawidłowe(ciąża) ;) , podczas gdy pretest,bobotest i quickvue (czy jakoś tak) pokazał brak ciąży...

Gość pink test
ja bylam juz 2 razy w ciazy (teraz nei za bardzo bym chciala) wtedy robilam testy po jednym razie i to popoludniu, wyszly od razu pozytywne, ten robilam popoludniu i mam schize ze moze jednak nei wykazal. Mczka sie spoznia, odstawilam tabsy, niby wielkiej mozliwosci zajscia nie mialam,a le jednak teoretycznie moze jakos... Jutro robie z rana bo na glowe dostane. Lepsza najgorsza pewnosc niz ciagla niepewnosc

Gość pink test
up

u mnie pink test pokazał ciążę :) skoro odstawiałaś niedawno tabletki to okres mógł sie dowolnie rozregulować.