Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia jak but

Odbiło mi, on chyba kogos ma..

Polecane posty

Gość głupia jak but

czekam na jego wiadomośc jak na niewiadomo co. Może zaczne od początku - nie jesteśmy razem jeszcze, mieszkamy w miastach odalonych od siebie o ok 100 km. Kochamy się. Tylko, że On już nie odpisuje odrazu jak kiedyś , nie zawsze odbiera telefon ( twierdzi, ze nie wziął, zapomniał) - dodam ze ma 2 telefony ( ten drugi przeznaczony tylko dla mnie, ze wzgledu na darmowe minuty). Odpisuje na smsy następnego dnia a ja zaglądam do telefonu w ciagu dnia z 1000 razy ( czy aby nie napisał)..Głupia jestem i nie wiem jak się od tego odciać. podejrzewam, ze kogoś poznał. Mam niespełna 30 lat a zachowuje się jak piętnastolatka.

Gość na bank kogos ma
stawaim że to żona. wiec co mowie. tez tak mialam. dziwilo mnie ze np w weekendy w ogole sie nie odzywa do mnie, czesto dlugo nie odpisywal na wiadomosci itd..

Gość na bank kogos ma
wiem*

Gość głupia jak but
nie ma zony. Bo wczesniej spędzalismy ze sobą wiecej czasu. Wyjeżdzaliśmy wspolnie, poznalam jego mamę. Kocham go ale musze sie uwolnić od tego, niego. nie chcę wyczekiwac az on wreszcie odpisze. kiedy juz raczy odpisać bo twierdzi, ze kocha, teskni... moze to jakas gra ( bo to ja bylam ostatnio niedostepna) a moze faktycznie kogos poznał