Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak szczerze proszę

imię Marcel-co myślicie

Polecane posty

Gość tak szczerze proszę

myslę nad tym imieniem. wg mnie jest urocze:) chciałąbym poznać inne opinie

Gość ewewewewe
Mnie się nie podoba.

Gość majQQQQa
Piszę szczerze - bardzo mi się to imię nie podoba i nigdy nie nadałabym takiego imienia swojemu dziecku. Ale każdy ma inny gust :).

Gość adaskost
Fajne imie dla kota

Gość ewik81
Imię Tobie powinno się przede wszystkim podobać bo to Twoje dziecko. Nie zawsze warto sugerować się opinią innych.

Gość adaskost
ewik błąd...imie przedewszystkim nie powinno krzywdzic dziecka...prosta piłka...pytanie do siebie czy chciałabys miec tak czy tak na imie...jeśli tak to imie jest wporządku a jeśli nie to nie Po co krzywdzić dziecko

Gość Marceli szpak
tak mi się to imię kojarzy.... brzydki ptak z długim nosem ;) ale oczywiście imie to kwestia gustu - a o gustach się nie dyskutuje :P wiesz, imiona mich dzieci też nie wszystkim się podobają - ale ja mam to w dupie - nie kierowałam się opinią innych przy ich wyborze tylko własnym gustem, tym żeby imię było proste ale oryginalne i niezbyt często nadawane, żeby brzmiało miękko, miło dla ucha - bo takie imiona mi się podobają - to moje kryteria.

Gość majQQQQa
a jak się nazywają Twoje dzieci?

Gość Marceli szpak
nie powiem - bo jak pisałam nie interesuje mnie opinia innych na temat mojego wyboru :P dodam tylko, że nie są to imiona o których zakłąda się tu topiki i dostaje odpowiedzi - śliczne, boskie, też tak nazwę dziecko :P dla mnie takie coś świadczy o tym, że takich wyborów będzie wiele w danym roczniku - a tego zawsze chciałąm uniknąć - więc powiem szczerze -wolałabym dostac takie opinie - jak na tym topiku - niż ochy i achy :P

Gość majQQQQa
proszę powiedz, bo podobają mi się Twoje zasady, a jestem w 36tc i mam straszny problem z wybraniem imion :(

Gość 55555555555555555555555
moj synek ma tak na imie, podczas rejstracji w urzedzie to imie bylo na topie;-) gorowal tez igor a dla dziewczynek lena i maja Poznan 2009

Gość majQQQQa
Lena mi się nie podoba z tego powodu, że dla mnie to jest imię ruskie, a nie polskie ;). No mowże! :D

Gość brzydkie
jak ktoś napisał, idealne dla kota i kojarzy się ze szpakiem z bajki. No moze jeszcze z gangiem marcela;-)

Gość hhjhhjghhgj
mnie się nie podoba, ale to rzecz gustu. Jeśli Tobie tak - to daj własnie takie imię - śmiało!

Gość Kasik_2028
przepraszam ze to pisze ale mój owczarek nemiecki sie tak nazywa...ale imie i sie strasznie podoba.

Gość już niedługo
mi osobiście się nie podoba ! Rzecz gustu :)