Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackspace

Mam zamiar zdradzić.

Polecane posty

Gość blackspace

Pisze to ponieważ muszę to z siebie wyrzucić, choćby anonimowo. Krytyka mnie nie obchodzi. Mam żonę. Kilkuletni staż. Układa nam się dobrze w każdej z dziedzin.Naprawde nie narzekam ! Jakiś czas temu przypadkowo odnowiłem kontakt z dziewczyną która znam,znałem jeszcze sprzed ślubu.nigdy nic pomiędzy nami nie było choć oboje lecieliśmy na siebie mocno-to bardzo intensywne emocje..gdy jestem przy niej, gdy myśle o niej czuje sie tak...słowem-iskry lecą a pomiędzy nami jest najprawdziwszy magnetyzm. nigdy z nikim tak nie miałem, nawet z zoną.nie potrafie o niczym innym myslec jak tylko o tym że umówilismy się(jesteśmy z innych miast) na cała noc w hotelu chcemy tego, świadomie. ona tez ma kogoś. to do mnie nie podobne.nigdy nie zdradzałem. ale przy niej mam ogień w zyłach. zmieniem się na faceta który ma zamglony wzrok i nie liczy sie nic innego. musze, chce i pragne jej. nic z tego nie bedzie poważniejszego - oboje to wiemy. mówiąc krótko lecimy na siebie tak jak para dziewic nastolatków którzy chca zaliczyć pierwszy raz. nie mam wyrzutów sumienia choc cierpiałbym bardzo gdybym widział łzy żony. ale to zbyt intensywne zebym mógł sie powstrzymac. dla mnie tamta jest esencja kobiecości a w moich oczach az się świeci. kurde...sie porobiło.

Gość prawde powiem
pozalowania godne zamiary

Mam nadzieję, że ja kiedyś nie będę miała takiego męża :O 🖐️ masz żonę i wszystko co chcesz, a szukasz szczęścia gdzie indziej... na dobre Ci to nie wyjdzie.. i zapewne fajnie się do tego łóżka będzie wchodziło... gorzej natomiast będziesz się czuł, jak wstaniesz i będziesz musiał wracać do żony i spojrzeć jej w oczy ..

Gość bez nicka i podszywów
i co się żalisz, szukasz poklasku ? pamiętaj, że możesz w życiu stracić wszystko co masz, rodzinę dzieci a wtedy będzie już za późno na wylewanie żalów

Gość comon
zło wraca do czlowieka, a każde klamstwo predzej czy pozniej wychodzi na powierzchnie.

Gość comon
mam nadzieje ze twoja zona przyprawi ci rogi jak sie patrzy:)

Gość śmieciuu
Mam nadzieje ze zonka sie o wszystkim dowie i zostaniesz z niczym, szmato.

Gość blackspace
bez nicka i podszywów-nie żale się, nie szukam poklasku. pisze bo mogę. nikt nie zmusza Cie do czytania i komentowania. jestem świadom tego że jest to naganne moralnie. nie- nie każde kłamstwo wyjdzie wcześniej lub pózniej. jezeli moja żona sprawi mi rogi w sensie kary za moje grzechy, taka zła karma-nie mam na to wpływu tak do końca prawda? chciałem to z siebie wyrzucić tylko i już mi lepiej. świadmość tego że jest to złe nie pomaga-po prostu nie jestem w stanie tego powstrzymać.

Gość Zarkoś
Moja rada popuść wodze fantazji, nich ci ulzy!

Gość powodzenia zdrajcu z ta
kochanka, jestescie siebie warci, on dziwkarz, ona dziwka :o tylko waszych partnerow zal