Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vicenty

Czy do pozycji na łyżeczkę potrzebny jest duży penis?

Polecane posty

Gość vicenty

Jak to jest z tą pozycją? Próbujemy z dziewczyną i jakoś nam nie wychodzi. Ja po prostu nie dosięgam do jej "broszki", nie mogę się jakoś dopasować. Mój mały ma tylko 14 cm, może to dlatego?

Gość 75765
nie,kwsteia "treningu" :D

Gość lodzia22232
Wybróbój pozycji na pieska jest większy nacisk...

Gość ta tamta ta
potrenujcie ;)

Gość farciarz XL
jak porządnie wypnie dupsko i rozluźni pośladki plus nawilżenie i będzie ok. Szczególnie ważne jest rozluźnienie pośladków, przez pieszczoty, głaskanie, klapsiki, wędrówki ch*jem wzdłuż rowka itp. Bez pospiechu, właściwy cel atakuj dopiero jak pośladki rozluźnią się tak że piczka będzie na wierzchu.

Gość balister
moja partnerka uwielbia budzić się rano czując penisa rosnącego w c*pce. Nie na codzień jak trzeba szybko wstawać ale w niedzielę w warunkach pełnego relaksu. Wymaga to wprawy - starannego ułożenia czubka nawilżonego penisa tuż poniżej wejścia do piczki. Wtedy bez żadnych ruchów wślizguje się i rośnie coraz głębiej. W miarę pomruków zadowolenia łapię delikatnie za piersi a po prężeniu i wystawianiu przechodzę do konkretniejszej akcji.

Gość boleck
Nie bardzo rozumiem powyższą wypowiedź. Chcesz powiedzieć, że ładujesz kobiecie do cipki jeszcze sflaczałego penisa?