Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaabecanka

Apteki internetowe- jakie polecacie?

Polecane posty

Gość aneczka

Zdecydowanie aptekamirowska.pl bo mają dobry wybór, także kosmetyków, w tym moje ulubione marki jak Vianek czy Flos-lek, sporo jest promocji a produkty dostaję zawsze w ciągu kilku dni od zamówienia, nigdy nie było obsuwy.

Gość myszolow

Mam dobre doświadczenia ze sklepem online na sanity.pl. Dobrze opisane produkty, pełna specyfikacja, nie kupuje się tutaj kota w worku, szybki kontakt z obsługą, można o wszystko dopytać jeśli chodzi o funkcje urządzeń itd.

Gość Katarzyna

Ja od siebie polecam doz.pl , niby apteka jak apteka, ale tempo wysyłki i dostawy jest świetne. Składam zamówienie rano a na drugi dzień jest u mnie. Poza tym jak raz mi coś tam nie poszło, to kontakt ze sprzedającym i rozwiązywanie problemów, super.

Gość adam
Dnia 23.05.2019 o 14:05, Gość myszolow napisał:

Mam dobre doświadczenia ze sklepem online na sanity.pl. Dobrze opisane produkty, pełna specyfikacja, nie kupuje się tutaj kota w worku, szybki kontakt z obsługą, można o wszystko dopytać jeśli chodzi o funkcje urządzeń itd.

Tez polecam

Gość Student

Dzień dobry, jestem studentem 3go roku i piszę pracę licencjacką na temat " Co ważne jest dla klienta w sklepie internetowym i czy jest sens uruchomienia oferty online w przedsiębiorstwie ", również to dotyczy apteki online. Byłbym bardzo wdzięczny za poświęceniu paru minut ankiecie ( jest bardzo krótka i łatwa ) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeuPZAHVy27nJkTDojMhloS3uBcvp6AwYJmQpIWpO_6-DY1Lw/viewform

Gość rrrt

Polecił mi znajomy nie tak dawno sklep sanity.pl i w sumie jeśli chodzi o takie sprzęty do domowego użytku jak termometry, ciśnieniomierze to mają naprawdę sporo ciekawych opcji w sprzedaży.

Gość Pola

Ja korzystam z doz on line, od kiedy można zamawiać poprzez aplikację jest jeszcze łatwiej i szybciej.

Gość Majli

Ja korzystam od dawna z aptek Dr Zdrowie, bo tam trafiam na najmilsza obsługę i dobre ceny;)

Gość Filip
Dnia 20.11.2019 o 09:16, Gość Majli napisał:

Ja korzystam od dawna z aptek Dr Zdrowie, bo tam trafiam na najmilsza obsługę i dobre ceny;)

Ja też mogę polecić tę aptekę, bo jestt faktycznie dobra, ma szeroki asortyment , dobre ceny 🙂

Gość Marianna

Zakupuję lekarstwa tylko w Dr zdrowie. Mam najbliżej akurat ich aptekę, ale mają też duży wybór i wszystko w dobrych cenach