Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaabecanka

Apteki internetowe- jakie polecacie?

Polecane posty

Gość gość
Jak dla mnie kupowanie tego typu asortymentu jest dość niebezpieczne. Ja jednak wolę udać się do normalnej apteki, gdzie wiem, że pracują odpowiedni fachowcy. Zawsze dodatkowo mogę zapytać czy jeśli nie ma akurat tego czego szukam można wybrac jakiś zamiennik. Aktualnie najczęściej wybieram www.aptekaswbarbary.pl

Gość gość
Jeśli chodzi o suplementy to kupuje zawsze u nich www.sklep-otc.pl . Mają dobre ceny, szeroki wybór kupuje już od dawna nigdy nie miałam z nimi jakiś nieprzyjemnych przygód, zawsze przychodzi to co zamówiłam.

Gość gość
Ja robię zakupy w tej https://aptekamirowska.pl/ aptece online. Mają szeroki wybór leków bez recepty, delikatnych kosmetyków i suplementów diety.

Gość gość
Znajoma jakiś czas temu poleciła mi ta eaptekę, powiem wam fajna apteka internetowa, mają nawet w ofercie dermokosmetyki , a te porady ekspertów na stronce- przydają się https://eapteka.pl/

Gość gość
ja lubię robić zakupy w aptece internetowej. Nie trzeba wychodzić z domu, a dostawa jest zawsze szybka. Jak właśnie w poniedziałek zamówiłam Karolkowi dicofer junior, to w środę już mógł zacząć go stosować

Gość gość
Kupuje w www.aptekamirowska.pl, bardzo lubię tę aptekę, zwykle dostaje tam wszystko co jest potrzebne mi i mojej rodzinie. Ponad to maja dermo kosmetyki bez których już nie wyobrażam sobie życia, wiec uważam to miejsce za bardzo przydatne. :)

Gość gość
Nie polecam aptek internetowych. Z lekami nie ma żartów, a szczególnie jeśli zamawiamy te drogie. Ja mam jedną sprawdzoną aptekę, u mnie w miejscowości - http://aptekaswbarbary.pl - wszystkim z Knurowa i okolic polecam! Mają zróżnicowany asortyment i bardzo przyjemną obsługę :)

Gość samorka
Ja mam kilka sprawdzonych aptek internetowych ostatnio zamawialam leki takie jak sambucol extra strong i jeszcze pare innych ogolnie na pierwsze objawy przeziebienia i to w dobrych cenach, ale nie bede tutaj robic reklamy :D

Gość gość
My z mężem bardzo często robimy zamówienia w aptece Melissa. Ich punkt stacjonarny jest niedaleko naszego mieszkania, więc dla nas najlepszą opcją jest darmowa dostawa i odbiór w aptece. :) A ceny leków i kosmetyków są tam naprawdę korzystne .

Gość gość
ja ilekroć mam potrzebę to bardzo lubię chodzić do tej apteki http://podwaga.pl/. Co jest dla mnie istotne, mają bardzo duży wybór leków homeopatycznych. Ich ceny i jakość są godne polecenia a poza tym obsługa na wysokim poziomie

Gość gość
Ja kupuję w http://aptekipodlasie.pl/ i to jest naprawdę fajne, dobre rozwiązanie. Mają wszystko czego tak naprawdę potrzebuje i do tego ceny normalne. W aptece internetowej dostawa jest szybka i jeszcze mi się nie trafiło, żeby właśnie czegoś nie było, albo żeby jakiś kłopot był.

Gość gość
Kiedys olmed ale zrobilo sie drogo :/ teraz kupuje w melissa.

Gość gość
Polecam zajrzeć do www.aptekamirowska.pl, maja bardzo fajna ofertę na stronie. Chyba to jedna z moich ulubionych aptek online, w której regularnie kupuję dermokosmetyki oraz leki. Serdecznie polecam

Gość modika
Jeśli ktoś ma obawy przed takimi zakupami, to warto wybrać sprawdzone apteki. Ja też dopiero niedawno zaczęłam w ten sposób robić zakupy, ale okazało się to całkiem wygodne. W aptece internetowej mam wszystko na wyciągniecie ręki, już nie muszę biegać po mieście i szukać jednego czy dwóch produktów. Od kilku miesięcy systematycznie kupuję tutaj https://www.apteka-melissa.pl/ - i póki co jestem bardzo zadowolona. Nigdy nie było z nimi żadnego problemu, przesyłki były kompletne i dobrze zapakowane, a i ceny mają konkurencyjne. Poza tym warto śledzić różnego typu promocje :))

Gość saiva
kilka razy zamawiałam już na doz zadnych problemów, ceny dużo niższe niż w aptekach stacjonarnych i też szybko wysyłają zamówienie, można za darmo odebrać w ich aptekach

Gość MartaaMi
Zazwyczaj zamawiam na DOZ , bo jest spory wybór i niedrogo, zwłaszcza ich produktów firmowych. Największą zaletą jest to, że mam w pobliżu ich aptekę, więc nic nie płacę za dostawę.

Gość ultrViolet6
My z koleżankami zamawiamy zwykle kosmetyki z łódzkiej Melissy :) Przesyłka rozłożona na 3 i wychodzi nas to o wiele taniej. Poza tym, mają wiele nowinek kosmetycznych i fajne promocje :D

Gość gośćAgnieszka78
Ja ostatnio odkryłam w aptece internetowej DOZ kosmetyki botame, one zostały moim numerem jeden na ten czas i pewnie jeszcze długo będą , super mi podchodzą.

Gość szeniaaa
Nie znam tej marki, czymś się wyróżniają, że taki od razu numer jeden?

Gość Mirq
To są naturalne kosmetyki, organiczne. Naprawdę dobrej jakości, bo mam kilka na swojej toaletce. :)

Gość gość
Ja najczęściej kupuję w tej aptece i www.aptekamirowska.pl bo mają bardzo fajne promocję i dobre ceny.

Gość Mirq
Sprawdziłam kilka i np. Vichy tutaj znalazłam w najlepszej cenie, na doz pl w sensie. :)

Gość gośćRóża
Ja również tam zamawiam, już nawet nie patrząc na cenę ale tak fajnie pakują, że nie ma opcji żeby ktoś się domyślił co zamawiam, a stacjonarnie bym się wstydziła co nie co kupić.

Gość Angorka

Też na doz zamawiam, ale nigdy nie wybierałem   doz ze względu na pakowanie. Zawsze właśnie ze względu na dużą dostępność produktów, niskie ceny i szybka niedroga wysyłka. Ale fakt, że zapakowana jest również świetnie. 

Gość amilka

Ja akurat tez lubię jak paczka jest zapakowana dyskretnie, a nie logo w każdym rogu ;) Na doz zamawiam głównie suplementy i kosmetyki z dostawą do domu. Jeśli kupuję leki to raczej z odbiorem w aptece.

Gość Celina

Wiecie co? Mój mąż odkrył tą opcję bo wstydził się wybrać do apteki po prezerwatywy i tak już zostało, zamawiamy wszystko teraz, ewentualnie leki na receptę stacjonarnie. Zamawiam rano i często już na drugi dzień są u mnie.

Gość Gość gość

Nie leczymy sie z internetem , bo to strata pieniędzy i utrata zdrowia i dlatego nie skutkuje zakupiona

torba z produktami lekami, suplementami  ,emulsjami, kremami itd

W aptekach niezależnych profesjonalne wskazanie : dawki, czas przyjmowania, interakcje ,postacie

dlatego skutecznie wychodzi dla zdrowia i kieszeni.

Gość Ewa

Ja zamawiam na doz.pl: https://www.doz.pl/. Moim zdaniem mają największy wybór ze wszystkich aptek internetowych.
Często korzystam z ich oferty bo mam ja pod domem, mogę bez opłat odebrać swoje leki. Jest to wygodna dla mnie opcja. 

Gość dolores
Dnia 1.10.2018 o 16:39, Gość ultrViolet6 napisał:

My z koleżankami zamawiamy zwykle kosmetyki z łódzkiej Melissy 🙂 Przesyłka rozłożona na 3 i wychodzi nas to o wiele taniej. Poza tym, mają wiele nowinek kosmetycznych i fajne promocje 😄

Ile konkretnie przesyłka że aż na 3 dzielicie? Na DOZ otatnio zamawiałam całe pudełko kosmetyków i wyszło mi 5zł.