Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwin

chlopak w zakładzie karnym

Polecane posty

Nie wiem jak jest z ludźmi, którzy mają wyroki po 5 czy 10 lat, ale myślę, że wszystko zalezy od psychiki i od tego, czy na danego człowieka czeka coś po wyjściu. Czy ma przy sobie ludzi, którzy nie będą wkładać go do worka ze wszystkimi najgorszymi. Ale też nie wiem jak to jest, jak facet po wyjściu mówi, że nie ma na utrzymanie rodziny. Na szczęście mnie to nie dotyczy

Gość Rygryska idz spać OK

Gość serabc
a tak szczerze czy wy sie nie boicie o swoja przyszlosc, przeciez nie wiadomo co takiemu do glowy strzeli, a jak bedzie chciał wrócić do przestepczego swiatka

Gość serabc
znowu bedziecie czekac ?????? i tak w kółko

Gość zakapiorrrrrrr
A ja myślę, że dziewczyny trzeba PODZIWIAĆ, skoro kochają i nie wątpią w swoich facetów a do tego bronią przed hołotą. SZACUN!!!! Obyście sie tylko nie zawiodły, bo wiadomo róźni są ludzie

Gość 46466
A ja myślę, że dziewczyny trzeba PODZIWIAĆ, skoro kochają i nie wątpią w swoich facetów Tylko za co ? Chyba głupotę... Wiadomo, że do więzienia można teoretycznie trafić nawet za handel pirackimi płytami, albo przejazd bez biletu. Ale z reguły to poważne przestępstwa jak np. kradzieże, rozboje... No i jest tam głównie margines społeczny, dzieci alkoholików, itp., ludzie bez wykształcenia i o niskiej inteligencji - bo sprytni raczej nie dadzą się złapać. Świetny materiał na męża i ojca dzieci. Pod każdym względem.

Gość 87092978273
z tym akurat, ze są tam dzieci alkoholików, osoby bez wykształcenia czy inni nie wiadomo jaky najgorsi to bym sie nie zgodził. Tam owszem są TEŻ ludzie tacy, o których piszesz, ale są ludze którzy od chwili przestepstawa do zabrania ich mieli poukładane życie, pracę i rodzinę.

Gość piwin
no właśnie my mamy normalna rodzine nie pijemy nie ćpamy i nie kradniemy. MÓJ TO MNIAŁ ZA MŁODYCH LAT wpad w taki towarxystwo i trudno stało sie.

z pewnością temat kontrowersyjny, ale ktoś, kto nigdy nie znalazł się w takiej syt.nie może być w 100% pewny jak by się zachował

Gość Dejjjzi
te 46466 skoro mowisz ze w zakladzie sa smai niewyksztalceni i margines spoleczny to idealnie pasujesz i tylko czekac jak twoja patologiczna rodzinka bedzie cie odwiedzac.glupota to ty i te twoje pozal sie zlote mysli.sprytni nie dadza sie zlapac?!widze ze cos o tym wiesz inteligencjo nasza haha

Eh nie ma co się wgłębiac w temat,bo ograniczeni ludzie zjadą nas za kazde słowoa (niby forum...:/).Lepiej zachować dla siebie wszystkie wątpliwości i rady.

Gość do dorszuu
hahahahahaha dostał 10 lat za niewinosc? kobieto ogarnij sie..przeciez to jakis ghwalciciel,nie marnuj sobie zycia,chyba ze jestes az tak glupia zeby wierzyc w ta jego " niewinoosc"

Powiedz mi w którym momencie napisałam że siedzi za niewinność...no? kurfa czytajcie ze zrozumieniem a nie tak jak wy to rozumiecie!

Gość hehehehehe.............

Dorszuu - a nie wolałabyś mieć faceta - lekarza? Albo prawnika? Zamiast kryminalisty?

Gość popieram Cię

Dorszuuu- Jeśli tylko chciałabys sie wyżalić lub o cos zapytac to smiało pytaj to moje gg 8170505. Pisz o kazdej porze i o wszystkim zawsze postaram ci sie pomoc. Znam Twoją sytuacje ja czekałam moze nie dlugo ( 1,5 roku) ale zawsze czekałam i tez mieliśmy z dziewczynami tutaj nasz temacik ale jak widzisz wszystko sie popsuło wiec lepiej pisac na gg. Rybciu pomoge Ci zawsze jak tylko bede umiała. A tymi docinkami sie nie przejmuj jesli ktoś tego nie przeżył to bedzie z nas drwił. Jednak gdyby tam trafili to nie byliby juz tacy mocni w gębie!

Gość Paryzankaaa
Nie czytalam calego topiku tylko kilka pierwszych wypowiedzi ale zobaczylam wypowiedz tej glupiejj Ewy 33 ze w Polsce trzeba nie wiem co zrobic zeby siedziec i mi sie zagotowalo. W Polsce na glupia torebke ziola mozesz pojsc siedziec albo nawet za sama fifke, albo za pobicie wiec nie mow ze ciezko isc siedziec bo to smieszne i zalosne. Nawet za alimenty wsadzaja isiotko

Gość Paryzankaaa
Ludzie sa jednak naprawde glupi... kazdy madry bo wydaje Wam sie ze Was nigdy by nic takiego nie dotknelo. Ale dupa to jest loteria czasem mozesz jechac szybciej potracici kogos bo np jestes roztzesiona/ny z nerwow i dostac 10 lat za nieumyslne spowdowanie smierci. Ja Was rozumiem jesli si kogos kocha( nie tylko faceta ale kogos z rodziny czy przyjeciela) to to ze dostal kilka lat np za rabunek, narkotyki (czesto w latach mlodosci) nie zmienia tego co sie do niego czuje i jak sie go postrzega. Ale kazdy jest madry i wie najlepiej dopki nie dotknie jefgo samego

Racja... Ja swojego exmeza poznalam na rekolekcjach podczas Mszy sw. Nie mialam pojecia ze ukrywal sie tam przed glinami. Ja sie tak w nim zakochalam ze moja matka patrzyla na mnie jak na wariatke,wyslala mnie do psychologa,nic nie pomoglo. Po 11 latach zwiazek sie rozgadl. Z jednej str dziekuje za o Bogu bo mam w koncu normalne zycie. Teraz mam nowego faceta, i jestem bardzo szczesliwa. Milosc nie wybiera....

Gość gość
www.dzielnekobietki.pun.pl Forum dla Kobiet Czekających

Gość Zbyszek z Sobiecina
zaopiekuje sie i pomoge kobietom ktorych mezczyzni _mezowie partnerzy konkubini chlopaki siedza przebywaja w wiezieniu>kobiety mile panie piszcie do mnie do zbyszka z sobiecina na email zbigniew.oryl1@gmail.com czekam na wasze emaile.

Gość Misia

Szczerze jedna Wielka zenada  patrzac na  komentarze ukladac zycie z kryminalem dno jak chu. Pustaki nic wiecej 😀 Kryminalisci 😂 No wszedzie sa nawet wy Nimi jestescie i o tym nie wiecie  tak czekam na chlopaka z kryminalu bedzie mnie gwalcil ,okradal i zabijal :)