Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandruska

Jestem 18 kobietą w ciąży i dostaje alimenty od mojego ojca czy nadal bede je mi

Polecane posty

Gość Sandruska

Witam:) Wszystkich;) Nazywam się Sandra mam 18 lat i bardzo potrzebuje Waszej pomocy:).... Otóż mam już skończone 18lat:) nadal mieszkam z mamą i nadal ona mnie utrzymuje, dostaje na mnie alimenty od mojego ojca. Uczę się w zaocznej szkole:D mamy ciężka sytuacje finansową bo ojciec był złym człowiekiem i można powiedzieć że nam je zniszczył.. dlatego pozostały jego długi...Więc chyba rozumiecie , że te alimenty nas ratują:) Jestem teraz w 7 miesiącu ciąży i termin mam na 28 marca:).. bardzo się cieszymy z moim chłopakiem z tego powodu;)..Bardzo się kochamy;)... Czy po porodzie stracę szanse na alimenty od mojego ojca? czytałam wiele artykułów i zdania są podzielone dlatego postanowiłam napisać do Was:) Pozrawiem:)

Gość 75765
nie,jezeli bedziesz kontynuowala nauke,wtedy musi placic chyba do 25 roku zycia,chyba ze po tych urodzinach skonczysz szkole,to dopoki jej nie skonczysz

Gość Sandruska
Bardzo Wam dziekuje:* oczywiście , że chcę kontynoować naukę ponieważ jest dla mnie bardzo ważna:) za rok kończe liceum a potem planuje:) iść na studia:)..

Gość Sandruska
jeżeli ktoś posiada jakieś prawdziwe artykuły prawnicze bardzo bym prosiła;* z góry dziekuje:)

Gość 75765
kant masz racje, zapomnialam o małżeństwie :D 🖐️

Gość Sandruska
Narazie jestesmy zdania ze zaczekam ydo tego momentu aż mój chlopak skonczy 21 lat;) kikla dni temu mial 20 urodziny;)^^.. wiec may na to spokojnie jeszcze z rok;)

Gość 75765
ale wiesz ze jak wyjdziesz za mąż to ojciec juz nie bedzie mial obowiązku placic na ciebie? chodzi o slub cywilny

Gość Sandruska
tak wiem oczywiscie;)... dlatego tez chcemy sie z tym troche wstrzymac:)... bo potrzeby teraz w domku mamy ogromne;)

Gość o zesz.....
"tak wiem oczywiscie ... dlatego tez chcemy sie z tym troche wstrzymac ... bo potrzeby teraz w domku mamy ogromne" to trzeba bylo sie wstrzymac z robieniem dzieci a nie teraz liczyc na kase od tausia bo sami sie utrzymac nie potraficie:O

Gość Sandruska
Niewiem dlaczego jestes taka niemila osoba:) tak sie sklada ze moj ojciec byl zlym czlowiekiem i takim juz pozostanie.... nigdy nie liczyl sie z ojcowskimi obowiazkami,... dlatego tez bardzo mnie cieszy takie cos jak alimenty przynajmniej dzieki temu moze wkoncu poczuc ze ma dziecko;).. mysle ze co jak co to mu dobrze zrobi a nam bardzo pomoze;)

Gość Sandruska
... :) rozumiem , ze tutaj nie wszyscy sa mili i uprzejmi;) ale licze tu przedewszystkim na szczerosc i pomoc zyczliwych ludzi:)