Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukulusia

czy marzycie o wielkiej milosci-pytanie do mezczyzn

Polecane posty

Gość kukulusia

Ciekawa jestem czy sa jeszce na tym swiecie mezczyzni romantyczni, marzacy o wielkiej milosci, cieple kobiety, zaufaniu... Pytam szczerze , bo czasem sobie mysle , ze w ludziach umarly uczucia, odczucia, ze liczy sie tylko pospiech.......

Gość ja na ten przyład jestem
To nie jest w cenie, chciałem dobrą partnerkę miałem dobre intencje, i mogę napisać znany na całym kafełe tekst "nigdy nie miałem dziewczyny mam 25 lat..." :) Nie liczą się chęci czy intencje a czyny . Nie jestem w stanie powiedzieć co byłoby dalej bo nigdy nie doszedłem do punktu startu nie mówiąc już o mecie.

Gość ja na ten przyład jestem
To że facet miał np 15 kobiet to nie oznacza że jest wyzbytym uczuć lubieżnikiem. Są przecież normalne szczęśliwe małżeństwa również te młode (np 5 lat stażu ) doliczyć do tego np 3 lata bycia razem to już robi się blisko dekada :)

Gość kukulusia
Wydaje mi sie ze znalezienie tej jedynej osoby graniczy z cudem. Ja np zawsze w zyciu kierowalam sie uczuciami, glosem serca. Bylam w kilku zwiazkach,az wybralam tego jedynego. Teraz moj wybranek odwraca sie tylem do mnie , gdy spimy. Relacje sa typu co na obiad, nie ma cieplych slow, nie ma czulosci. Jestem bardzo rozczarowana, bo dla mnie zawsze priorytetem byla ta subtelna nic....

Gość męczy mnie to
Wszystko kiedyś mija nie można kochać ludzi miłością nieskończoną takie rzeczy tylko w erze :)

Niestety, lecz już nie. O wielkiej miłości można marzyć do pierwszego rozczarowania się drugą osobą. Potem przychodzi czas aby się zatrzymać, i poświęcić chwilę na podsumowanie. Zawsze bardzo negatywne. Następnie wyciągnięcie wniosków na przyszłość, i w tym momencie upadają wszelkie pragnienia większego uczucia.