Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfednk33

Jestem wściekła ze kamerują Haiti zamiast pomagać tam umierającym!!!

Polecane posty

Gość dfednk33

Wkurwia mnie to ze jezdza tam dziennikarze kreca, pokazuja jak ludzie tam umieraja, jak leza na ulicach pod gruzami, zamiast kurwa tam pomoc a nie kamerowac!! Ciekawe jakby taki dziennikarz sie czul jakby w Polsce bylo trzesienie i gruz zlecialby mu na łeb i reszte ciala, bylby umierajacy, wszystko polamane, ledwo zywy a tu jakis obcokrajowiec go kreci zeby pokazac reszcie swiata. No kurwa, ludzie trzymajcie mnie! Co za bezczelnosc!!!

Gość buhłehłehłe
Gdyby nie dziennikarze tepa strzalo, to nikt by nie widzial o katastrofie, nie widzialby cierpiacych ludzi i nie pomoglby :O

Gość a w dupie mam haiti
Malo umierajacych na swiecie ;) wielkie ruszenie jak cos sie dzieje, jeszcze niech zalobe narodowa oglosza :classic_cool:

Gość dfednk33
Sama jestes tepa pala. Jakby pokazali raz i powiedzieli ze noie kameruja bo chca wten sposob oddac szacunek wszystkim poszkodowanym to ludzie by zrozumieli. A nie non stop kameruja!!!

Gość zaraz będzie nie rozumię
Kuuuuu rrrwa FILMUJĄ!!! Nie kamerują.

Gość po to sa kamery
zeby filmowac, po chooj masz mozg skoro go nie uzywasz???

za zakrętem stali, rower mu zabrali , chłopcy już się cieszą, żołniesz izie pieszeo :D

omg znów kwestia Haiti na kafe. jak patrzysz na wiadomości to czasem tez posłuchaj co mówią a nie tylko patrzeć tępo w tv i się rozczulać nad ich losem. czemu nie płakałaś przed katastrofa nad tymi ludźmi, przed trzęsieniem ziemi tez tysiące ludzi "zdychało" na krawężnikach i było ok bo nikt nic nie mówił, bo przecież to mało istotne. a teraz jak rozgłos to wszyscy bredzą o pomaganiu.