Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce czekac

Jakie jest Wasze zdanie na temat telefonów z dotykową klawiaturą?

Polecane posty

Gość nie chce czekac

Paru moich znajomych którzy mają taki tel bardzo narzeka i przestrzegaja mnie,żebym pod żadnym pozorem takiego nie kupowała.Sama nie wiem,są ładne,tanie i teraz większość nowych ma taką klawiaturę....Czy Wy też uważacie,że są badziewne??

Gość erwinek
są wiecznie popalcowane i się zarysowują

Gość ja też bym chciała wiedzieć

Gość ona skorpiona von
ja mam lg ku990 i szczerze nie polecam... :( chetnie wymieniłabym na jakiś z klawiaturą querty czy jakoś tak :P

Gość bzdzwiagwa
bez rysika źle się pisze smsy

Ja też mam lg ku 990 i polecam. Mam go może z 3 miesiąc i mam wprawę w pisaniu,oczywiście na pocżatku to szło Mi tragicznie ale teraz jest ok i piszę mi się lepiej na takich klawiaturach niż na zwykłych.

Gość kachakrakow31
ja mialam 3 miesiace taki telefon i nie dalam rady nauczyc sie nim pisac sms-y = sprzedalam go na allegro = i kupilam nokie 6220clasic normalny z klawiszami jestem zadowolona.

Gość nie chce czekac
A zacinają sie Wam od zimna??

Gość kachakrakow31
tzn. z klawiaturą anie z klawiszami :P

Gość ja nie lubie dotykowych
jak sobie kupilam to zamienilam sie z mezem :)

Gość ona skorpiona von
ja mam juz od 1,5 roku ale przez pierwsze miesiace lezal w szafie, teraz uzywam, bo stary sie spieprzyl i nienawidze go. zdjecia tez robi srednie jak na 5mpx. zacina sie szczegolnie przy wchodzeniu do folderu 'moje obrazy'. wtedy mysli z 5 min, zanim cokolwiek sie otworzy :o

Gość ona skorpiona von
a i jak stoje na mrozie, to nie moge napisac smsa - tj. mozna tym patyczkiem, ale jest niewygodnie. ale przy klawiaturze querty nie jest az tak zle pisac wiadomosc - kwestia przyzwyczajenia. mialam wczesniej samsunga x830 czy jakos tak, ze tylko 2 kolumny klawiszy, po miesiaciu niewyobrazalam sobie pisac na zwyklym smsy. ale ogolnie nie polecam dotykowych!

Gość mialek943
a wiecie co mnie denerwuje teraz w tych telefonach ?? ze malo który ma emotki tak maja przewaznie motorole takie rózne fajne buzki/ mam lg i tego mi strasznie brakuje przy wysylaniu smsa

Gość luzak gepard chester
A ja mam HTC Diamond Touch i jestem z niego bardzo zadowolona. A czy był tani - no nie wiem :P Ale żeby być zadowolonym to trzeba mieć coś lepszego niż jakieś badziewie LG

Gość juz pisałam
mam lg ku990 generalnie jest w porzadki, smsy pisze tylko na klawiaturze qwerty. wkurza mnie tylko to ze jak chce gdziesz szybko wejsc w menu zawsze nie to wcisne :P ale juz drugi raz takiego nie wezme. :P a mam go juz prawie 1,5 roku:)

A ma ktoś samsunga arila? Jak się sprawuje? Warto go wziąć?

Gość kamyk niebieski
Ja mam avilę i jestem zadowolona. Na klawiaturze qwerty b.dobrze się pisze smsy, rysik wcale nie potrzebny, a jak komuś tak nie pasuje, to może obrócić sobie na zwykłe pisanie. Czasami się przytnie, ale nie jest to jakieś nagminne, tak, że nie przeszkadza. Aparat dobry, szkoda tylko, że nie ma flesza, tak więc wieczorem zdjęcia nie zrobisz. Zdjęcia robi dobrze. Filmiki fajnie nagrywa, mp3 ok, odtwarzacz mógłby mieć jednak trochę więcej opcji. Pamięci można dołożyć chyba max. 8 GB Co tam jeszcze, a, można ustawić smsy alarmowe i jak coś się dzieje, można wysłać do ustawionej wcześniej w opcjach osoby, lub kilku. Jest też opcja ciekawa, jeśli Ci tel. ukradną, to on przy próbie włączenia wyśle smsa z namiarami gdzie się znajduje.

Gość nadiasanrdaaa
ja mam także aville ;) spoko telefonik ;) POLECAM!!

jeśli piszesz więcej niż 1 sms dziennie to kup ze sprzętową klawiaturą. a jak już z dotykowym to wcześniej go przetestuj bo różne są ekrany w nich. np w iphone jest bardzo czuły na dotyk palca a w takiej omnii czy diamondzie mało czuły (i wszystkie z rysikami są ogólnie trudne w pisaniu palcem).

Gość jatyononaonomywyonione
ja też mam avile- super telefonik na początku nie mialam do niego przekonania ale mnie nie zawiódł... najważniejsze- długo bateria trzyma jak przez osiem godzin słuchałam non stop to ani jedna kreska baterii mi nie spadła tak ogólnie to jakieś dwa tygodnie pewnie trzyma... a esy pisze na zwykłej klawiaturze, do qwerty nie mam przekonania...

Gość gnxfbhd
moj facet ma omnie i jest mu wygodnie chociaz palce ma duze tesciowa ma nowa omnie i tez woli pisac na dotykowym ekranie niz na zwklym telefonie telefony sie nie zacinaja, ale moj facet zazwyczaj wgrywa nowe/inne oprogramowanie