Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenkta zestresowana

mam pytanie o INDEKS

Polecane posty

otóż mam powpisywane przedmioty w indeksie niezgodnie z kartą egzaminacujną.chodzi o kolejność. w indeksie mam połowę na innych miejscach, bo miałam wpisy do niego, zanim otrzymałam kartę. są jakies konsekwencje?:O

Gość dsals
ja pierdole ale masz problemy!!!! widać że pierwszy rok:P

jezu, dzięki za odp szybką:) tak mnie to zestresowało, że szok...:O bo jakos wszyscy byli tacy poważni, co do tej kolejności:O

tak, pierwszy:P oprócz tego mam problem z zaliczeniem biologii komórki, w tym tygodniu muszę, a raczej powinnam zaliczyć 2 koła:] ewentualnie przyszły tydzien, juz w sesji ale jakos mnie to mniej przeraza niz kolejnosc wpisów w indeksie :O:D

Gość ja nawet nie pomyślałam
że obowiązuje jakaś kolejność.....

Gość zaraz zmienie nick
nie stresuj się, bedziesz tylko miała przejebena u tych "królowych" z dziekanatu ;)

gorzej, gdy wykladowaca wpisujac kilkorgu studentom zaliczenia poleci wg planu i wpisze Ci zaliczenie nie dla swojego przedmiotu... Wtedy dopiero bedzie problem! Musisz po prostu pilnowac swojego indeksu, zeby laskawca-wykladowca nie palnal gafy z wpisem oceny i podpisem.

Hm, to u mnie na uczelni jest inaczej, bo wymagają tego, by kolejność przedmiotów na karcie i w indeksie była taka sama. Kiedyś koleżanka się pomyliła i zamieniła miejscami dwa przedmioty, to jej pomarudzili ale w końcu kazali skreślić i zamienić. Ale jak kolega wypisał w ogóle inną kolejność, to musiał płacić za duplikację indeksu.

Najlepiej dowiedz się po prostu, jak to jest u Ciebie, bo jak widać na różnych uczelniach są różne wymagania :)

:O no coz, moge i miec nowy indeks, ale wpisów niektórych juz nie ponowie, bo mi kobieta jedna wyjechała :O pojde jutro do tego dziekanatu i zmierze sie z bykiem:P