Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dla mnie nie ma problemu

Problem w tym ze chce Niemca

Polecane posty

Gość ta co pisala o Norwegu
a 13 to już daaaaaawno skonczylam :0

Gość ta co pisała o Norwegu
"osobiscie nie wierze ze filturje z Norwegiem nie wiem dlaczego - wrecz mysle za osoba ktora to napisala ma 13 lat i nie psoluguje sie plynnie angielskim poza tym - aby byc z Niemcem - trzeba prezentowac najwyzszy poziom " hahahahaa poprawilas mi humor, dziecko. W szczególności tym ostatnim zdaniem :D

Gość wieczny patriota
"jak dla mnie nie ma problemu " czy wieczorami ubierasz mundur gestapo czy wermachtu? nienawidzisz Zydow, slepo podziwiasz niemcow tylko za to, ze maja wiecej kasy i dadza ci lekkie zycie? poczekaj...pozyj troche a sama zobaczysz jak bardzo sie mylilas. niemcy to narod majacy uprzedzenie do Polakow we krwi i predzej czy pozniej o tym sie przekonasz. Ale coz kobietki zbyt czesto leca na kase i konczy sie to zawsze nieszczesciem.

Quiz - dzieciom podziekujemy Littlesensitive - uwaznie przeczytaj topick dziecko kochne zanim podejmiesz glos - zauwaz ze kobiety zabierajace tu glos - wyraznie doceniaja mezcyzn innych niz polska narodowsoc poniewaz kobiety tutaj wypowiadajace sie, cenia: 1. wysoka kulture 2. gentelmenska postawe 3. przykladne i wzorowe zachowanie sie 4. wysoki poziom - a tego brak w pewnych zakomlpeksionych nacjach :P

littlesensitive wiem ze dobranocka sie skonczyla ale wez idz moze na cartoon network cos jest czytaj uwaznie dziecko - ze nikt tu nie rozwaza Polakow :P

Gość Gościuwa
Pewnie, wrzocmy wszystkich do jednego wora, Polacy to zlodzieje i kretacze a poza tym pija. Niemcy to to i tamto.... dobrzy i zli ludzie sa tu i tam i na calym swiecie. Ja akurat swoje szczescie znalazlam u boku Niemca.

Gość Vin Vin Vin
Szczególnie, że nasi rodacy upodobali sobie blondynki, a ja jestem bunetką, ciemne oczy, śniada, wysoka, szczupła. Więc tam na powodzenie nie narzekam, zresztą mam za sobą 3 związki z obcokrajowacami i mogę się trochę na ten temat wypowiedziec:)

wieczny patriota nie ma koniecznosci sie wkurzac Ja osobiscie szanuje Polskie i Polakow ale na reszte zycia chce tylko Niemca - obywatela Republiki Federalnej Niemiec

Gość haha haha haha
"filtruje" - faktycznie wysoki poziom, tylko polecam najpierw sie nauczyć języka polskiego a potem brać się za obce.

Gość wielbie Niemcow
Niemcy są fajni , ale tylko Ci młodzi...bo Ci w średnim wieku to żenada :o

Gość haha haha haha
to bylo oczywiscie do Pani, ktora nie wierzyła , że można FILTRować z Norwegiem i PSOLUGiwać się płynnie językiem angielskim :)

Vin Vin Vin wlasnie moim zdaniem powinnas sie podobac Polakom Polakom sie podobaja spalone na solarium ciemnowlose kurczaki. Ja jestem wlasnie typ urody troche aryjski - jasna skora, niebieskie oczy oraz blond wlosy. Plus mam to co obywatele Republiki Federalnej Niemiec cenia bardzo - kobieca budowe ciala. Bardzo. Gdy mialam lat 17 - pewien Niemiec ofiraowal mi naszyjnik. Plus chcial abym dla niego pracowala. Byl dojrzaly. Zreszta oni b lubia blondynki - o wlasnie delikatnym lagodnym typie urody - blond jasna karnacja, dlugie wlosy. Tam komplementy prawia na ulicy.

haha haha haha moze nie bede juz pracowac nad swoja polszczyzna moja ortodontka powiedziala mi ze musze pracowac nad swoja poprawna polszczyzna ale znam lepiej jezyk polski niz np. Czech zarzadzajacy polska firma :P

Gość jak można być Polką
i tak psioczyć na Polakow ? Nie podoba Ci się to won , i ani slowem sie wspominaj o Polsce , bo az wstyd mieć rodaczkę, co "sra na własne gniazdo" Spalone kurczaki ? Mow za siebie, masz takie obserwacje ? Przykro mi, ze takie blacharay sie podobaja Twojemu bratu lub tacie, mnie np. nie. Generalizujesz , a sama sie burzysz, że to samo robimy z Niemcami.

Gość jak można być Polką
"wlasnie moim zdaniem powinnas sie podobac Polakom Polakom sie podobaja spalone na solarium ciemnowlose kurczaki. " - tym samym obrazilas vin vin vin... w tą twoją inteligencję i wysoki poziom, to za bardzo bym nie wierzył.

Gość jak można być Polką
blond jasna karnacja, dlugie wlosy.- ciekawa konfiguracja językowa :D Mimo wszystko, powodzenia :D

Vin Vin Vin nie napisala ze jest spalonym na solarium kurczakiem Zreszta Vin Vin Vin jest super - bo wiem ze ma Szwedza a Szwedzi sa extra. Bomba doslownie. jesli kogokolwiek obrazilam - przepraszam

Gość jest super bo ma szweda
ciekawie oceniasz ludzi ? Może tak nie napisałas, ale tak to zabrzmiało, jakbyś to o niej napisała. Naucz się komunikować z ludźmi w jasny sposob, żeby to wszyscy zrozumieli. Po Twoich wpisach zaczynam wątpić w ten Twoj wysoki poziom :o niestety ... a sama do Niemcow nic nie mam, żeby nie było. Byłam parę razy w Niemczech, dwa razy na dłużej i podoba mi się ten kraj, mieszkańcom też nie mam nic do zarzucenia.

nie poswiecam zbyt wiele czasu na konwersacje polska oraz na literature polska dodam, ze musze przeskoczyc na forum niemieckie - wetdy konwersacje sa produktywne. Moje wypowiedzi zawsze prezentuja najwyzszy poziom zawsze i gdziekolwiek jestem :P

Gość a co sądzicieo Holendrach
??

Gość to po co weszłaś na to forum
pochwalic sie, czy co ? bo nie wiem, jaki ma sens ten topik ?

Gość no na literature to chyba
w ogole czasu nie poswiecasz.

Gość Vin Vin Vin
Kooorva. Czy powiedziałam, że jestem spalona na solarium. NIE. Mam taki typ urody, ciemne oczy, śniada cera. Ja nikogo nie obrażam na tym forum i nie życze sobie, żeby ktoś mnie obrażał...

Gość do vin vin vin
Kobieto , czytaj ze zrozumieniem.... Nikt Ciebie tak nie nazwał. To "jak dla mnie nie ma problemu" napisała tak, jakby to było o Tobie. więc jak masz wonty, to do niej

Komunikuje sie zawsze w bardzo jasny sposob. To bardzo prosty jezyk. Istotnie powiedzenie ze ktos jest spalonym na solarium kurczakiem - jest moze pejoratywne.

Gość te wulgarzymy to też
oznaka wysokiego poziomu ? ehh szkoda slow

Gość nie może tylko
zdecydowanie