Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic o tym nie wiem jak zwykle

skad wiadomo że depeche15 to Elena50????

Polecane posty

chłechłe no ja nie sprawdze po ip

Gość kati may
a jak sie to IP sprawdza?

dobra , odkryliscie mnie. ponadto pisze jako ike, sami, cream, try walking in my shoes, regres, tamari, bnb, prawiczek z wiara i komiczne. przepraszam. :P

na tym forum ip jest ukryte i tylko moderator widzi z jakiego ip piszesz i stad moze wiedziec ile masz nikow np

dobra , odkryliscie mnie. ponadto pisze jako ike........ nie bluźnij dzieciaku

Gość kati may
to najmniej istotne jakie macie niki , powiedzcie mi o co chodzi z tym sprawdzaniem IP :)

depeche15 ja przeczytałam o tym i zakładajac ten temat liczyłam ze osoba ktora to napisała odezwie sie i wyjasni na jakiej podstawie twierdzi ze depeche15 i Elena50 to jedna osoba :P

Niekoniecznie. Wystarczy, by w domu był router z którym łączą się współlokatorzy przesiadujący na Kafeterii. Tak, jak jest to u mnie :D Mieszkam z kilkoma osobami i wszyscy pisujemy na Kafe :D

'Mieszkam z kilkoma osobami i wszyscy pisujemy na Kafe ' no prosze, kafe jako zajecie integrujace dla calej rodziny:)

Gość kati may
to odwołaj się do Twego alter ego, bo inaczej moje super ego ucierpi jak się nie dowiem jak się sprawdza IP.

ike nie interesuje pod iloma nickami piszesz i jakimi a że piszesz i jak piszesz to nie trudno się domyślić ale bądź tak miła i sobie mną swojej gęby nie wycieraj:) za mały pikuś jesteś na to :)

Gość kati may
ike walnęła focha, a ja nadal nie wiem jak się to IP sprawdza.

musisz na każdym kroku udowadniać jaka z ciebie niewychowana , durna i krnąbrna gówniara?:) przecież to i tak widać :) nie wysilaj się aż tak:) mimo wszystko szkoda patrzeć jak praktycznie dzieciak zaczyna swoje dorosłe życie odczegoś takiego naprawdę nie wiem depeche jak do tego dopuściła osoba, która cię wychowuje....

tak, trudno nad nia zapanawac kiedy dochodzi do glosu. to zdecydowanie jedna z moich gorszych osobowosci.

nie sprawdza się ty nie sprawdzisz to taki wybieg małolaty w celu usprawiedliwienia

powiedz jesteś z siebie dumna jak szczekniesz starszemu, co???? :D a kiedyś na taka subtelną , inteligentną i elokwentną młodą osóbkę się kreowałaś:D że niby taka jesteś dojrzała jak na swój wiek:D to nie mogło się udać :classic_cool:

to nie mogło się udać ' no nie moglo, bo przeciez mam amnezje. --------------------- przepraszam wszystich za ten monolog wewnetrzny, czasem trzeba sobie wszystko w glowie uporzadkowac.

" dobra , odkryliscie mnie. ponadto pisze jako ike, sami, cream, try walking in my shoes, regres, tamari, bnb, prawiczek z wiara i komiczne. " ja mogę tylko stwierdzić, że Tami, PzW i BNB to 3 oddzielne osoby :P

Gość IP Ci nic nie da depech15
możesz mieć dynamiczne i kilka kont, więc się nie wymądrzaj.

widze, ze domysly sie tocza ciagle wokol mojej osoby.Oswiadczam, ze jestem soba i pisze tylko jako ja.Nigdy bym sobie nie uzurpowala prawa utozsamic sie z inna osoba.Ja to ja i jesli macie pytania, to prosze do mnie napisac.Wtedy odpowiem.Pozdrawiam Osobe pod nikiem depeche15.Nie mialam zadnego wplywu na te podejrzenia.

Gość skaaaaaaad no skad

Gość Gentelmenn
kto jest ta Elena50,ciekawy jestem tej kobiety.