Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzoskwinka_79

Allegro problem-doradzcie

Polecane posty

Gość Brzoskwinka_79

Witam Potrzebuje porady, wystawiłam przedmiot na Allegro, zaczęła sie licytacja...zaczęło licytować 2 facetów jeden z nich napisał do mnie maila w piątek ( przez weekend nie odbierałam maili bo mi skrzynka klękła, wiedziałam ze w poniedziałek w pracy odbiorę i na bieżąco odpisze) dziś rano dzwoni do mnie facet, zaczyna z wyzwiskami od szmat,naciągaczek,gówniar ( mam ponad 80 komentarz pozytywnych, żadnego negatywu, żadnego neutralnego)nie dopuszcza mnie do głosu, wiec odłożyłam tel...zjechałam do biura odebrałam maile a tam dalej, ze powinnam na bazarku sprzedawać ze nie odpisuje na maile ( pytał w mailu czy instrukcja jest po polsku do rzeczy która sprzedawałam za 50 zł i licytacja trwać miała jeszcze tydzień) tak mi podniósł ciśnienie ze go dodałam na czarna listę, później chcąc go wykasować z listy osób licytujących musiałam podać powód ( myślałam ze ten powód to widoczny jest tylko dla mnie , żebym wiedziała o co chodziło) wiec sobie napisałam, wulgarny,natarczywy,psychopata....i poszło do na stronę z licytacja...nie mogłam juz tego wykasować ani edytować...pisałam do Allegro ale oni oczywiście maja gdzieś takie maile, nie odpowiedzieli. Facet mi teraz na GG wypisuje ze powiadomi kogo trzeba , ze sa artykuły i paragrafy o których sie niezwłocznie przekonam... Aukcje zakończyłam przed czasem pisząc ze przedmiot został uszkodzony...trudno.. Pisałam to pod wpływem emocji i mega nerwów jak pan mnie poczęstował telefonem z wyzwiskami. Czy faktycznie facet może mi coś narobić "koło pióra" tam nie ma podanych żadnych danych osobowych , tylko niki...

Gość HAHAHAHA W INTERNECIE NIKT
NIE JEST ANONIMOWY PAMIETAJ TO SOBIE WIEC NICKI TEZ NIE SA.

Gość Brzoskwinka_79
na pewno mnóstwo ludzi z Kafe znam sie na Allegro

Gość Brzoskwinka_79
energiczna- podaj maila

Gość Brzoskwinka_79
facet ma kilka negatywów juz od innych i wszedzie pisza to samo...ze chamski, ze wyzywa ludzi, naciaga,np kupi cos po jakis 2 miesiacach zwraca..ludzie mu odesłali kase a on zakupionego 'wadliwego" towaru nie...wszystko na bajeczne sumy 20-30 zł... no świr... Nie wiem co zrobic zeby ta strona z ta nieszczesna licytacja znikneła...pisałam kilka maili do Allegro-cisza... Licytacja wycofana.a strona nadal istniej...poradzcie cos..

Gość Brzoskwinka_79
wiem, wiem ze pojechałam..ale byłam pewna ze to działa jak na Naszej Klasie:-) Dodajesz kogos do czarnej listy i dla swojej wiadomosci piszesz o co chodzi..a tu...na strone to poszło....szczena mi opadła..

Gość Brzoskwinka_79
własnie wiem co to IP....ale co on moze sie z tego numeru dowiedziec??? i co dalej bedzie mnie straszył??

nie denerwuj sie brzoskwinko:) straszy ale nic nie zrobi!

Gość Brzoskwinka_79
no nie wiem ale raczej nie wszystkim ma jakies 160 komentarzy z czego 5 własnie o tym jaki jest chamski, jak obraza i naciaga...tak jak pisałam juz wczesniej. Jestem miła i grzeczna ale jak ktos mnie sprowokuje to nie panuje nad soba:) chyba sie teraz zaisze na joge...zeby sie wyciszyc...

Gość Brzoskwinka_79
mega bym sie usokoiła gdyby Allegro zareagowało i usuneło ta stronkę...do nich mozna tylko maile pisac zero telefonu, skeypa, gadu,,,nic nie moge namierzyc..pomocy !!

Gość Brzoskwinka_79
śmiechu warte:-) wideokamere samsunga ! (wideo !!) fakt ze nówka, raz wyciagnieta z kartonu iles czasu przelezała ( nie jestem techniczna i nie ciesza mnie takie wynalazki) chxciałam za nia bajeczna sume 50 zł....szlak moze człowieka trafic...

A co Ci to pomoze? Mogl ja skopiowac. Policja ma co innego do roboty :) Dzieki za jego pseudonim. Uspokoj sie, zobacz co napisal w lipcu 2009 w odpowiedzi na negatyw :) Jak bedzie grozil, powiedz, ze osoba, ktorej tak odpowiedzial z pewnoscia pomoze Ci znalezc kontrargumenty :)

Gość Brzoskwinka_79
wiem kontaktowała sie juz z osobami którym popisał takie komentarze..jedna dziewczyna która ma suersprzedawce opisała " jedno tylko pozostaje napisac-wspólczuje ze trafiłas na niego"....opisała mi swoja sytuacje z nim ale mi bardziej chodzi o to ze to ja na stronie publicznej (nieswiadomie) napisałam psychopata:-/

A on co niby napisal na stronie publicznej? Mozesz mu wyslac maila "przepraszam, ze nieswiadomie na stronie publicznej napisalam to, co o Panu prywatnie mysle. Nie wiedzialam, ze powody usuniecia licytujacego widoczne sa dla innych. Napisalam juz do Allegro w tej sprawie. Nic wiecej nie moge zrobic" :P

Gość Brzoskwinka_79
masz racje, tak zrobie, napisze mu maila, ale on i tak go nie zrozumie, widziałas jakie on błedy ort i stylistyczne robi piszac komentarze...załamka...i żal

Gość POrAZKAAaa
brzoskwinka a mozesz podac link do stronki z jego negatywami? miałam kiedys podobny problem z takim idiota,na szczescie to okazały sie tylko grozby nie posunał sie do niczego.

Gość Brzoskwinka_79
porazzka podaj maila to wysle ci jego nik. Napisałam mu przepraszajacego maila jakiego mi podsunełas...dałam m te dziką satysfakcje, na tym zakończe z nim temat.

Gość POrAZKAAaa
podam ci moje gg jesli moze byc 10036108 z mailem narazie mam kłopot

Gość Brzoswkinka-79
Dodam,ze koles w ogole ma malego pindolka,poakazywal mi sie przez webcam i po prostu ma ptaszka a nie ptaka,az popuscilam w gacie ze smiechu normalnie. moze dlatego teraz tak mu gul smiga? ja tam mam fajna,ciasna cipuszke,wiec na ogol jestem cool;)

Gość Brzoskwinka_79
podszywaczom dziekujemy...nuda jak zawsze

Gość POrAZKAAaa
hej i jak wyslesz mi na gg?

Pan na GG własnie mi oznajił ze " taka byłam mądra gnojac go - napisałam ze skoro nie potrafi znaleść mojego numeru tel na Allegro to widocznie juz wyzsza szkoła jazdy " on juz był w prokuraturze....świr...