Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeelp

Krwotoki z nosa. Pomocy!!!

Polecane posty

Gość heeeelp

Jak jestem przeziębiona i mam katar to prawie codziennie leci mi krew. Nawet teraz jak już się wyleczyłam, nie mam kataru to rano miałam taki krwotok ze prawie zemdlałam. Odrazu jak wstałam z łózka i tylko pochyliłam się nad umywalka , nawet nie dotknęłam nosa i krew się polała strumieniem. Jest to dla mnie bardzo stresujące tez ze względu na prace. Co mam zrobić? :(

Gość heeeelp
Wlasnie mam bardzo niskie cisnienie. ok 90/60. Owszem jestem troche przemeczona. Dobrze ze jeszcze tylko tydzien i urlop. U ciebie z jakiego powodu byly te krwotoki?

Gość idź do laryngologa
bo pewnie masz uszkodzoną śluzówkę (alergikiem jesteś?) Może zbyt mocno dmuchasz nos? Póki co możesz profilaktycznie zażywać 3 razy dziennie Rutinoscorbin, który zamyka naczynka krwionośnie, ale wybierz się do lekarza, bo sam Rutinoscorbin nie pomoże

Ja też sie naczytałam, że krwotoki z nosa to objaw nadciśnienia,a u mnie ciśnienie też 90/60 czasem 100/70. Mam słabe naczynka... A rutinoscorbin nie bardzo działa...

Gość joojjjjjjjjj
tylko rutinoscorbin i to dużo - ja jak mi leci krew to po 3 tabletki dwa - 3 razy dziennie i wapno do picia - innego leku niema - ale to pomoze tylko zażywaj dużo

Gość yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
na krwotoki z nosa witamina K

bierz Rutinoscorbin na krwotoki z nosa!!! i zrezygnuj z paracetamolu i tych podobnych ktore wzburzaja krew!!!