Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do lekarzy położnych

czy są tu _______ położne ______ lekarze ??????

Polecane posty

czy na tym forum znajdzie się jakaś położna bądź lekarz położnik???? jeśli tak to mam pytanko czemu na chwile obecną macie tak złe opinie czemu kobiety rodzące w wielu przypadkach uważają was za bezduszne osoby ????? wręcz bez serca ????? przecież kobieta rodząca jest przerażona często gęsto nie wie co robić boi się o dziecko aby w trakcie porodu nikt nie zrobił dziecku krzywdy a wy zamiast pomóc to tylko traktujecie jak przedmiot czemu tak z wami ostatnio się dzieję ??????????

Gość bo też są ludzie
też bywają zmęczeni i tracą cierpliwość przy kolejnej panikującej kobiecie...

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bez sensu ten temat, ponieważ tu na forum nie ma lekarzy ani położnych..., mają ważniejsze rzeczy do roboty ja tam nie miałam powodu do narzekania ani na lekarzy ani na położne, byli mili i sympatyczni, wszystko mi tłumaczyli cierpliwie po 10 razy

Gość A skąd masz
informacje o tak złych opiniach?? Co do lekarzy, to jestem skłonna się z Tobą zgodzić (oczywiście nie dotyczy to wszystkich lekarzy aczkolwiek większości z nich), ale położne z tego co czytam na różnych forach są miłe lub bardzo miłe.

kilka porodów w rodzinie było no i u koleżanek więc trochę się nasłuchałam!! teksty " czemu drzesz mordę " do rodzącej chyba nie są na miejscu ???? a zresztą mało tu tematów jak potrafią potraktować położne ?????????? jest wiele położnych ok ale ile jest takich co liczą tylko na kasę !!!!!!!!! i to jest tragicznie przykre bo ona jest tam aby pomóc kurcze rodzę ona je myje ubiera warzy mierzy chce jej ufać a weź tu zaufaj kobiecie która chwile przed potraktowała cię jak śmiecia ????????? !!!!!!!!!!

Gość iuuy
Jak rodziłam to położna mi powiedziała że jak się gzić to umiałam a jak rodzić to nie wiem jak... Ta pani w szpitalu już nie pracuję.