Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duzy problem

z dowodem osobistym

Polecane posty

Gość duzy problem

czy istnieje mozliwos wyrobienia dowodu osobistego w 3 dni?w pt mam powrot do londynu a dzisiaj pani w urzedzie mi pociela moj dowod bo niby byl przetreminowany bo w 2008 wzielam slub i nie zmienilam nazwiska i go POCIELA!!! AAA help... help.......ktos z gory dziekuje

Gość rosołek -
w 3 dni - nie ma takiej możliwości . A co do reszty - to trudno mi w to uwierzyć - jak mogła Ci pociac dowód ? na jakiej podstawie ?

na takiej podstawie,ze po 3mcach od zawarcia slubu dowod jest niewazny. przy odbiorze nowego moj stary tez pocieli,tzn prawy rog odcieli.

Gość duzy problem
NO wlasnie a pani wiedziala ze wracam do uk bo pytalam czy moge odebrac w ambasadzie a ona ze NIEEEEE

Gość duzy problem
dziewne bo z uk wylecialam bo data na dowodzie wygasa 2014 a tu prosze pani urzedniczka mnie zalatwila

Gość rosołek -
niepojęte :) co do ucinania rogu starego dowodu - to ok - bo masz juz nowy - ale jak baba mogla pociąć dowód , ktory jeszcze był nie wymieniony ? I co ją to obchodzi czy dowod jest aktualny czy nie ? to nie jest jej sprawa - jakby co - to odpowiada wlściciel . Ale z drugiej strony - u nas wszystko jest możliwe

no miala pecha,ze sie natknela na taka urzedniczke bo tak to by pewnie chodzila ze starym jeszcze dlugo.mi mowili,ze po 3mcach po prostu uniewazniaja stary dowod przy zmianie nazwiska.nie wiem czy kobita miala prawo czy nie,choc w sumie ponad rok czasu dowod byl niewazny

Gość duzy problem
no ijestem w kropce!!!!!!!

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej