Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bliskacelu Inka23

ramans z zonatym

Polecane posty

Gość bliskacelu Inka23

poznalam go w pracy, przychodzi do biura w ktorym pracuje. znam go kilka lat zawsze mi sie podobal, ja jemu tez. ma zone i dziecko kilkuletnie ale zona go nie interesuje, nie chce sie rozwodzic ze wzgledu na skomplikowaną sytuacje finansowa(no ma kupe kasy) nie chce zonie oddawac tej kasy po rozwodzie. puki co spotykamy sie po kryjomu, albo w iinym miescie na kawie albo uprawiamy seks w jego aucie, w lesie lub na polu gdyjest ciemno. facet jest madry, przysojny i swietnie sie bzyka. mam problem gdyz moja siostra mnie przestrzega ze powie rodzicom zeromansuje z zonatym kolesiem.i wyzywa mnie obelzywymi slowami. moj kochanek kupil mi ostatnio drogi prezent i oplacil kurs angielskiego na ktory braklo mi kasy/chce mu oddac pieniadze nie zaluje reomansu moze wkrotce rozwiedzie sie

Gość twoja siostra ma racje
suko

Gość bliskacelu Inka23
jaka racje??? dla niegpo rzucilam mojego chlopaka

Gość twoja siostra ma racje
ma racje, że cie wyzywa

Gość uważam że
głupia naiwna... nigdy się nie rozwiedzie... oj będziessz miała potłuczone dupsko - wiem co mówię

Gość cxczvxzczxc
A ja gratuluję. :) Facet ma odskocznię od żony i obraca dwie kobiety. Takich kobiet jak ty nam trzeba na świecie! :)

Gość barbAPAPA...
idiotka!

Gość droga nieznajoma
kobietko, wiele jest glupiutkich kobiet, ktore bzykaja sie z zonatymi myslac ze ten sie rozwiedzie. ty jestes jedna z tych zapatrzonych slepo z nadzieja. wiesz co? moja kupmela miala tak jak i ty. niby nie interesowal sie zona , niby chcial rozwod ale z jakis problememow nie mogl tego zrobic. a potem spotyka sie takich w sklepie na zakupach swiatecznych z rodzina i widzisz ze sa szczesliwi!!!!! pewnie nigdy nie odejdzie od zony poprostu chcial pobzykac na boku!!!! dziewczyno wlacz myslenie. pozdrawiam

Gość olka24
taaa , niby taki dziany , a na hotel go nie stać , tylko sex w samochodzie?

wiesz olka24, niektorzy się nie cenią, i dają w samochodach na przydrożnych parkingach tak jak panie które stoją przy drogach i czekają na chętnego;)

Gość byla juz zona pilota
a ty jestes glupia kurewka i nie masz powodu do dumy :P pozdejmuj lustra w domu

Gość bojabojaboja
Też to zauwazyłam, najpierw "no ma kupe kasy", a potem "uprawiamy seks w jego w aucie w lesie lub na polu". Kupy się nie trzyma:P

Gość ja powiem tak.....
następna naiwna :)....no jeśli myślisz że facet zostawi dla Ciebie żonę i dziecko to żyj sobie marzeniami dalej ....jakby facet na prawdę chciał się uwolnić od żony to skoro jest taki bogaty to nie byłoby dla niego to problemem a tak bzyka Cię gdzie popadnie jak jakąś panienkę stojącą przy drodze i nawet nie pomyśli o hotelu śmiechu warte dziewczyno szanuj się......pozwalasz na to żeby traktował Cię jak kurewkę

Gość lalka no co Ty
prezentu nie oddawaj i forsy też nie zwracaj - w końcu głupolku jesteś jego workiem na spermę, to korzystaj

Gość bliskacelu inka23
o co wam chodzi???? uprawiamy seks w aucie bo nie mogę znikac z domu na dlugo bo moi rodzice zaczna cos podejrzewac poprostu blisko niema hotelu a las niedaleko...