Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelinnasss

tak mi źle .

Polecane posty

Gość Evelinnasss

Piszę to po to, aby mi trochę ulżyło.. :( tak mi ciężko, każdego dnia gorzej.. Przeszło rok minął jak mnie zostawił facet po 4 latach ..:( od kilku miesięcy mam innego, który zrobiłby dla mnie na prawdę wiele , a ja nadal myślę o byłym.. :( śni mi sie co noc, coraz częściej wracają wspomnienia... ale nie ma szans , żeby wrócił..:( :(:(:(

Gość Evelinnasss
co qrwa robić? :(

Gość ach trzeba koniecznie
Kupe qrwa zrobić

Gość Evelinnasss
spiżdżaj :P

Gość od razu
na kolonoskopa odbycisko nabić i wesoło się zrobi

Gość zosia sam osia
Wiem co czujesz... mam podobnie, ale łudzę się, ze on wkrótce do mnie wróci... ja nie potrafie pokochać i nie chce żadnego innego :(

Gość zosia sam osia
ja chce tylko mją jedyną ukochaną kupe, ktora dzis zniknela w odmetach kanalizacji brutalnie spuszczona za jednym pociągnieciem łańcucha

Gość avatiaria
krzywdzisz obecnego partnera.. ogarnij sie kobieto.. ten Twoj były napewno nie był taki idealny - zapewne miał tyle wad ze za poł roku bedziesz sie pukała w czoło na mysl ze z nim byłaś. a do tego Cie rzucił. juz Cie nie chce i nie wroci. zamknij ten rozdział

Bądź fer albo zakończ tamto albo uwolnij obecnego partnera bo go oszukujesz.nie masz prawa go oszukiwać. =========== Praca i zarabianie w internecie: http://rachman.cba.pl

Gość Evelinnasss
Próbowałam , naprawdę, ale nie jest łatwo zamknąć tego rozdziału.. Niedługo będzie 1.5 roku, a mi nadal ryczeć się chce.. a uwierzcie mi , że mam już swoje lata , a mimo to nie umiem sobie poradzic.. Ja już widzęjego wady, ale ja go naprawdę KOCHAM .. i wiem, że krzywdzę obecnego partnera :(

Gość Evelinnasss
Wiecie co .. Było lepiej , gdy byłam sama. Od czasu kiedy jestem z obecnym chłopakiem zaczęłam częściej myśleć o byłym .. :(

Gość avatiaria
bo ich porownujesz...

Gość Evelinnasss
też tak myślę, ale nie wiem już co zrobić.. :( pomału sie załamuję .. wrr

Gość avatiaria
"swoje lata" tzn ile masz lat?

Gość avatiaria
a wiesz czy Twoj były ma kogos? a zranił Cię? Moja przyjaciołka tez tak miała.. była z facetem 2 lata rzucił ją. po poł roku znalazła innego i nadal myslała o byłym. ale po 8 mies z obecnym stwerdziła ze dobrze sie stało a jej były to idiota i nawet załuje ze z nim była..

Gość Evelinnasss
Tak, bo on mnie zdradził z pewną dziewczyną i od roku cały czas z nią jest :( wiem, że im też sie nie układa.. :(

Gość Evelinnasss
Najgoorsze jest to , że jak mnie zostawił to po ok. 7 mies chciał do mnie wrócić, ale ja nie chciałam mimo, że kocham go .. :( bałam się, że będzie nadal zdradzał i pokierowałam się rozumem, ale serca nie oszukam . :(

Gość avatiaria
dobrze ze nie wrociłas! ten były Mej Friend jej teraz miłosc wyznaje a tez ją zdradził i na koniec powiedział ze nie obchodzi go co ona czuje. wrr... Jak raz zdradził czemu by nie miał tego drugi raz... potrzebujesz czasu..

Gość Evelinnasss
Gorzej.. ja chyba potrzebuję psychologa.. :( albo rozmowy z kimś.. a nie mam tu przyjaciół, gdzie studiuję .. w domu jestem rzadko :(

Gość avatiaria
a czemu zwiazałas sie z tym obecnym?? i masz jakies plany co z nim teraz? on czuje ze myslisz o kims innym?

Gość Evelinnasss
Powiem Ci, że nie spodziewałam się , że go poznam.. w ogóle nie chciałam faceta.. on też nie chciał nikogo mieć.. ale od razu wpadlismy sobie w oko. Przy nim czuuje się dobrze. On wie jak przezyłam tamten związek, wspiera mnie.. :( chciałabym, zeby było OKI , ale nic nie poradzę, ze myślę o exie .. :( poza tym boję sie, ze zostanę poraz kolejny raz zdradzona.. :( to jest okropne uczucie.. ja szybko sie angazuję i mocno :( Mam prawie 23 lata, a z moja psychiką jest ciężko .. mój były zanim zerwał zrobił wiele złego .. :(

Gość avatiaria
naprawde potrzbujesz czasu... moze sprobuj sie skupic na czyms innym.. jakaś pasja?