Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaleqqq

Jaki rozmiar?

Polecane posty

Gość michaleqqq

Witam mozliwe ze juz sie temat powtorzyl ale nie mam czesu na szukanie wiec mam nadzieje ze bedziecie wyrozumiale dla mnie ; ) jaki to jest rozmiar biustonosza 36/80 ? bo chce kupic dziewczynie prezent a zalezy mi na tym zeby to byla niespodziankaa ;) (chodzi o to czy abc itp) prosze o pomoc :*

Gość gosiekx
może napisz jakiego rozmiaru potrzebujesz, bo ten co podałeś nic nie mówi

To może być ewentualnie jedynie oznaczenie obwodu (36 to odpowiednik naszego 80 w rozmiarówce brytyjskiej), ale i w to wątpię, bo jak nie ma przy tym litery oznaczającej miskę, to to nie jest żaden rozmiar (rozmiar stanika określa liczba PLUS litera, tylko i wyłącznie). Poza tym jeśli Twoja dziewczyna ma takie staniki bez rozmiaru, to najpewniej - jak większość kobiet - nosi biustonosze źle dobrane i szkodzi swoim piersiom, więc jeśli naprawdę chcesz jej zrobić prezent to lepiej zabierz ją do któregoś ze sklepów z tzw. bra-fittingiem (listę znajdziesz tu: http://stanikowamapa.prv.pl, sklep Mambra proponuje nawet kupony upominkowe). Jeśli takiego sklepu nie masz w okolicy, to daj sobie spokój z biustonoszem i kup jakąś fajną koszulkę i majteczki i podsuń dziewczynie linki do Lobby Biuściastych (czy Małobiuściastych - gdzie się bardziej widzi), do Balkonetki, do Elektronicznego bra-fittera ;)