Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makro12

kiedy kobieta jest stara?

Polecane posty

Gość makro12

Mam pytanie w jakim wieku według Was kobieta zaczyna być postrzegana jako stara? Czy mając np. 26 lat 30? Czy więcej? Prowadzę krótką ankietę, dzięki z góry za odpowiedzi:)

zależy w jakim jesteś wieku dla starszych każdy młodszy jest młody, bo przecież i oni nie są wcale starzy młoda kobieta to kobieta do 30 wg mnie później stara nie jest, ale z młodością też wiele wspólnego nie ma

Gość Evelinnasss
Stara kobieta.. hm.. myślę, że po 30 r zycia :)

Gość assasa
jak się zestarzeje

Gość śmiech00linka
jak przekwitnie i ni będzie miała okresu! póki dzieci rodzi to młoda jest!

myślę że po 40-ce to już taka "starawa" trochę ;P ale staruszka to znów jak dla mnie kobieta grubo po 70 albo i 80

Gość aaaqqqwwwyyyuuu
zalezy to od wielu czynników:) ale napewno do 45 nie można powiedzieć że kobieta jest stara , może staro wyglądać jak nie dna o siebie:) jeżeli chodzi ci o zainteresowanie meżczyżn to : dla 20 latka 40 jest już stara dla 30 - 40 dla 40 - 50 dla 50 - 55 dla 60 - 60 dla 70 - 60 dla 80- 60 itd;)

a...ja spotkałam na lotnisku 80-latkę podróżującą samą i powiem, że biła wszystkich! biegły angielski, zero sklerozy, opalona bez alergii... więc nie mówcie o starości, jedynie o malkontenctwie i głupocie...bo ktoś próbuje promować młodość, która szybko mija!