Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

botha

waze 97 kg przy wzroscie 176 ona

Polecane posty

Gość ghghssssssssssssssss
zacznij sie odchudzac dla dziecka...

:o ogromna musisz byc:D wez sie za siebie.. chociaz wiem, ze ciezko jest... sama mam 177 i waze 63, chcialabym z 5kg schudnac, ale nie mam zadnej motywacji i energii do tego:o ani konkretnej diety:o a na dietetyka, ktory mi ustali diete nie stac mnie:o cwiczyc tez mi sie nie chce...

krcze no jestem spora ale bez przesady :) a ty dupa 177 i 63 i sie odchudzasz, pojebalo cie z deczka?

Gość szatu
ja mam dwoje dzieci malych 177cm i 78kg i wcwle grubo nie wyglądam to po co się odchudzać jak wcześniej ważyłam 64kg to się mnie pytali czy nie mam anoreksji;))

dokladnie poprzedniczko a zreszta kazy jest inny , ma inna budowe, a z reszta nie rozumiem lasek ktore sobie wmawiaja ze sa tolste a nie sa ;) 177 i 63 kg HELLO!

GLON jakie to smieszne :) spoko z ciebie typ, jestes cool :classic_cool:

fajnie fajnie zolza jakich wiele... zbyt wiele a moze nam zdradzisz ile ty wazysz modelko?

ja mam taka budowa bardzo kobieca - duze piersi, tylek jest itp.. konkretnie chcialabym troche z brzuszka zrzucic - mazy mi sie idealnie plaski a tluszczyku sie juz troszke zebralo:D

a mierzysz skarbie ile? 190, 185 czy moze 160? ;) z reszta niewazne:) a nadal czujesz sie zbut gruba, pewnie tak jak 90% panienek myslisz ze powinnas jeszcze z 5 kilo stracic aby byc atrakcyjniejsza ;)

ja mam taka budowa bardzo kobieca - duze piersi, tylek jest itp.. konkretnie chcialabym troche z brzuszka zrzucic - mazy mi sie idealnie plaski a tluszczyku sie juz troszke zebralo pij tran lub bierz w kapsułkach i unikaj słodyczy :) wystarczy :)

Gość 46466
PO ciąży masz autorko te kilogramy? Karmiłaś naturalnie? Wszyscy rozpisują się o tych cudownych właściwościach nat. karmienia jeśli chodzi o utratę wagi, ale z forum wynikałoby coś odwrotnego....

jeżeli czujesz się dobrze, to nie ma co nic na siłę robić:) pozdrawiam 🌻

well po ciazy?! jakbym byla 3 mies po porodzie to moze bym narzekala ze po ciazy.. nie karmilam piersia... itd itd... po prostu przytylam... stopniowo waga rosla..

oki ide spac:) a tam w ogole zycze tym wszystkim szczuplym paniom, a zwlaszcza tej idealnej zeby rzucila(nie Z rzucila ;) ) ta kafe i skoro zes pani perfect to po coz pani czas marnowac na kaf'e trza isc i mezczyzn wyrywac zolzo :) powodzenia zycze!!!

yy oki szczuple ktorych facet nie dopieszcza oj oj zal :) :P hyhy