Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huanitaaaaaaaaaaa

Co ze mną nie tak??Okres mi się spóźnia!!!!!!

Polecane posty

Gość huanitaaaaaaaaaaa

Powiedzcie mi,że to nie ciąża :(? Spóźnia mi się okres już 10 dni.W sumie jak na razie jedynymi objawami są bóle lewego jajnika(momentami takie ,że aż nie mogę usiąść,czuję jak mi promieniuje po całym brzuchu),mam mdłości,humorki,ostatnio leciały mi takie upławy koloru brązowego.Trwało to ze 2 dni.W sumie zawsze mam takie objawy przed okresem.Jednak ostatnio spóźniał mi się okres przez 4 cykle.Średnio co 2 tygodnie.Zawsze przed okresem mam te bóle,upławy,humorki,ale na dodatek bolą mnie piersi,a teraz nie bolą w ogóle.Ostatnio miałam okres 10 grudnia i trwał równe 7 dni(również dostałam z opóźnieniem). Boję się ,czy to nie ciąża,ponieważ współżyłam chłopakiem w Sylwestra,niby mój chłopak powiedział,że nic mu nie poleciało we mnie,że zdążył wyciągnąć,ale i tak mimo wszystko boję się. A może moje objawy wskazują na jakąś chorobę?Teraz boję się do lekarza,najpierw chcę dostać ten nieszczęsny okres :(

Gość Carolinkaa22
Ciąża, będzie jeden obywatel więcej.

tak to jest gdy się "stosuje" stosunek przerywany - dziecko drogie, to żadna antykoncepcja!

Gość bojabojaboja
Hmm jak Ci się spóźniał wcześniej juz okres a piersi nie bolą to raczej nie ciąża. Ale takie zaburzenia miesiączkowania mogą świadczyć o czymś niedobrym. Lepiej zgłoś się do ginekologa po okresie.