Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyniki mowia za siebie

no i co wielodzietne na to

Polecane posty

Gość vsadcagsvf
ale o co ci chodzi bo nie chce mi sie wklejac :O

A co wielodzietne maja na to powiedziec. Zwyczajna informacja... Pewnie z danymi statystycznymi sie zgadza. Ja osobiscie mam dwoje dzieci i daje rade bez problemu

Gość saleminka8
no właśnie,ale mi to sensacja hehe

Gość nanananna
a ja mam 3 dzieci nie pracuje a mimo tez jest dobrze nawet na wakacie do Grecji sie wbieramy :)

No i radzic sobie trzeba... Ci co są zaradni to sobie rade daja i nie narzekaja, a znam takie co przy jednym dziecku wysiadaja.

Gość nanananna
tez takie znam on pracuje ona tez i na nic nie maja o wakacjach nie wspomne :)

Gość nierozumiemtakichkobiet
to tylko w naszym kraju mamy 3 rodziny wielodzietne, wczoraj był reportaż w TVP o biednej rodzinie mającej 5 dzieci mieszkającej na stancji w jednym pokoju w starej ruderze. Mąż zarabia 1500 zł, do tego opieka społeczna. Żona powiedziała,ze od roku maż nie pije, także te dzieci były narodzone podczas gdy mąż pił. Do tego może dojść do odebrania dzieci ponieważ one nie mają warunków do normalnego życia. Matka niby w rozpaczy, a pytam się, gdzie była jak rodziła dziecko za dzieckiem już nie mając gdzie mieszkać.

Gość ppppuuuuuu
uppppppp

a ja mam jedno dziecko i chce aby tak zostano NA RAZIE! Mam jednak nadzieje, ze jeszcze kiedys bede miala dziecko :) Chce miec 2-eczke :) nie uwazam, zeby nikogo w pl nie bylo stac na 3 dzieci czy wiecej! Nas bylo 3 i baaardzo dobrze rodzice dawali sobie rade :))

Gość Mogę wtrącić słowko
Nic mnie nie obchodzą jakieś wyrywkowe sondaże. Mnie nikt nie pytał ile mam i ile chcę mieć dzieci. Wiem jak się przeprowadza takie ankiety i uważam,że są one tendencyjne