Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marx

Fotografia

Polecane posty

Gość Marx

Witam, Mozna powiedziec ze jestem zaawansowanym amatorem w fotografii. Postanowilem niedawno polaczyc focenie z praca i od pewnego czasu sprzedaje odziez w internecie. Chce zrobic sobie w domu male studio na poczatek. Posiadam Canona 1000d i niestety tylko to tzn body+kit i zadnych dodatkowych akcesoriow. Czy taki zestaw na poczatek mi wystarczy i czy moge stosowac go z tym aparatem bez dokupywania dodatkowy akcesoriow funsports.pl/p,pl,33,zestaw+fun100.html ? Wszystkie dobre rady mile widziane. (szukam wyposazenia studia do 1000zl brutto) pozdrawiam wszystkich :)

Gość zglos sie do
Studio za 1000zł , to oksymoron ;)

Gość Marx
wiem ze to malo na dobry i w pelni profesjonalny sprzet :( ale zeby zarobic na lepszy musze od czegos zaczac!

ściągnij program do obróbki zdjęć! np. picassa nie trzeba wcale dobrego aparatu... jedynie podstawowe zasady a...i wrzuć foty na globtroter Pl ____ tam cię podszkolą i ocenią tu jedynie sobie z ciebie jajka porobią

Gość Marx
korzystam do obrobki z photo-painta i photoshopa :) ale nawet takie programy nie sa w stanie zmienic mi zdjecia jesli oswietlenie jest do d...przy ruszajacej sie modelce nawet dlugi czas naswietlania nic nie da..a jednak w necie ludzie kupuja zdjecie!