Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona MAMUŚKA

która mamusia chce mądrze rozstać się z 5kg?

Polecane posty

Witamy w naszych zwartych szeregach :classic_cool: A moje dziecię już wstało i rozrabia. Kolejny dzień drogi do ideału :classic_cool: czas rozpocząć.

...halo dziewczyny! Ja jako że w ciąży, dzień zaczęłam od herbatki jaśminowej i drożdżówki z jabłkiem, pychota! Czyli mam się nijak do tematu mądrze rozstać się z 5kg :) No ale już niedługo! Miłego Dnia dla Was!!!

Ło matko Filonkowa-Twoje dziecię to istny ranny ptaszek :D Latek-oj jak zazdroszczę śniadanka :):) Jak samopoczucie przyszłej mamusi?Mała Pola daje popalić w nocy?A wychodzisz na dwór jak tak ślisko?? W ogóle dziewczyny! Ja wczoraj trochę pogrzebałam w necie i od dzisiaj staram się wcielić w życie diete niełączenia:) Podobno smaczna, skuteczna i zdrowa. Aktualnie jestem w trakcie picia kawy, za godzinkę weglowe śniadanko :) A mój starszy szkrab glaszcze Natalkę po głowie skrobakiem do szyb a ona jest zachwycona. Dzieci są cudne hihi

Już i tak to moje Sczęście dzisiaj się całkiem przyzwoicie zachowało bo ostatnio miał fazę wstawania o 4- MASAKRA !!!! Skoczyłam po jakieś zakupy i udało mi się nie przymarznąć do chodnika :-p Zakupiłam: soczek marchwiowy jednodniowy, wędzoną pierś kuraka i 2 wędzone udka, brązowy ryż i makaron. A ja na śniadanko znów jogurt ze śmieciami :classic_cool:- jak wyjem te smakowe, bo mam jeszcze kilka, to znów się przestawiam na nat. bo po co cukier wcinać. A ja sobie podczytuję o clean eating no i ogladam motywacyjne programy na tvn style. No i tak orientacyjnie liczę kalorie. Zasuwam do sprzątania bo wyglada jakby tajfun przeleciał. Do później 🌼 Latek- pogłaszcz się po brzuszku od nas. SierpniowaMamusia- też masz penie niezły fitness przy dwójce rozrabiaków :-D

Hej. Skrocilam stopkę. Ktoś mnie bardzo brzydko za nią zjechał...Rzeczywiscie była za długa, ale dopisywałam swoje "wyniki" i to działało na mnie motywująco. Wystarczyło zwrócić mi uwagę w inny sposób...Jest mi po prostu przykro...Może internet daje poczucie pewnej anonimowości, ale czy to powód, żeby obrzucać innych inwektywami? Mam nadzieję, że to był jakiś "gość", a nie żadna z sympatycznych dziewczyn udzielających się na tym topiku... Pozdrawiam

Hej Ja właśnie uspałam synka i mam chwilke na buszowanie po necie. Ja dzisiaj na śniadanko zrobiłam sobie sałatke z grejfruta,jabłka i otrębów.Na obiad będe robić pierwszy raz placuszki z selera i płatków owsianych,zobaczymy co to wyjdzie. Mi w tygodniu nawet dobrze idzie odchudzanie,ale w sobote i niedziele to już kiepsko.Wczoraj byłam z córka na sankach, było super.Ja to teraz to tylko siedze w domu,bo jestem na wychowawczym a ćwiczyć mi się zabardzo nie chce,ale jak tylko zawita wiosna to zaczna się długie spacerki z dziećmi. Ja też często patrze na te programy na tvn style o odchudzaniu. Miłego dnia:)

Hej dziewczynki :) Kurcze mi jakoś ta dieta nie idzie, co chwilę jestem wystawiana na jakieś pokusy :( i jakoś nie bardzo potrafię się im oprzeć ehhhh kurcze malutka płacze, jak uśnie to napisze czym zgrzeszyłam ;)