rumiankowa wkładka higieniczna 0 Napisano Styczeń 19, 2010 macie na to jakies sposoby? mnie zaczelo kluc juz wczoraj wieczorem i do teraz nie przestalo :( wzielam jakis valerin forte na uspokojenie ale nie pomogl. nie moge wziac glebszego oddechu bo mnie zgina :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motyla Skrzydło 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Też tak mam czasami,ale niestety nie mam żadnego sposobu na to.Po chwili mi przechodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tonx5 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Myślę że nie jest rozsądnie radzić się w takich sprawach na forum:) Na twoim miejscu poszłabym do lekarza i tam szukała pomocy. To może być jakaś drobnostka ale nie musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rumiankowa wkładka higieniczna 0 Napisano Styczeń 19, 2010 wiem ze najlepiej byloby isc do lekarza ale dzisiaj po prostu nie moge. wiem ze to na tle nerwowych. pytam po prostu czy ktos wie jak sobie z tym poradzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viiki 0 Napisano Styczeń 19, 2010 ciezko cos radzic,ale najprawdopodobniej to nic powaznego miałam kiedys dokladnie to samo,lekarka przepisała magnez z wit b plus validol ,pozatym ekg nic nie wykazało.Wizyta dla własnego spokoju u lek tez nie zaszkodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rumiankowa wkładka higieniczna 0 Napisano Styczeń 19, 2010 sprobuje z tym magnezem. nie zaszkodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Styczeń 19, 2010 nerwica serca belergot lub akupunktura 30 minut i jesteś wyleczona i do tego niesamowita wrażenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miałam to samo Napisano Styczeń 19, 2010 Weź magnez i tabletkę przeciwbolową - przejdzie :-) Moze to też być nerwoból... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glucardiamid Napisano Styczeń 19, 2010 w aptece bez recepty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 19, 2010 a skąd wiesz że na tle nerwowym a nie np z powodu nadciśnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach