Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam-sobie-tak-a-co-

lubię o siebie dbać...

Polecane posty

Gość mam-sobie-tak-a-co-

Manicure, pedicure, bezbarwny lakier do paznokci, golenie całego ciała, balsam, tonik i krem do twarzy... lubię to i dobrze się z tym czuje. Nie jestem gejem - uwielbiam seks z kobietą, faceci mnie nie pociągają. Nawet, gdybym urodził się kobietą to byłbym lesbijką :-))))))))) Dlaczego Polakom tak trudno to zaakceptować? Pomijaj dziewczyny, z którymi miałem bliższą przyjemność, choć mało ich nie było ;-)

Gość zastanawiam się dlaczego
chwalisz się czy żalisz ??

Gość Jak dla mnie uszło by
gdyby nie ten lakier do paznokci i golenie całego ciała. Dlaczego ciężko to zaakceptować? Myślę, że to nie jest kwestia akceptacji. ja akceptuję facetów, którzy o siebie w taki sposób dbają, tylko po prostu nie chciała bym związać się z taki facetem. Czemu? lakier na paznokciach + ogolone nogi/ręce... dla mnie to mało męskie, taki facet wydaje mi się zniewieściały.

Gość mam-sobie-tak-a-co-
"wydaje mi się" ;-) ja zwyczajnie nie cierpię tych długich, czarnych kędziorów... a paznokcie? mam taki zawodów, że ludzie często widzą moje ręce i źle się czuję, kiedy mam wrażenie, że wyglądają na zaniedbane...

Gość Jak dla mnie uszło by
Nie no spoko, nie ma potrzeby, żebyś tłumaczył :) Wiesz, ja znam wielu facetów, u których zawód "wymaga" zadbanych dłoni, jednak lakieru na paznokciach żaden nie stosuje, i też dobrze wygląda. Więc to raczej kwestia tego, że tak lubisz. Ty nie lubisz kędziorków - kobiety (oczywiście nie wszystkie) nie lubią łysych nóg/rąk u facetów. Ot i cała filozofia :)

a co?? dobrze się czujesz jak ludzie widzą że masz pomalowane paznokcie?? albo jak kobieta widzi że właśnie ogoliłeś nogi??

Gość mam-sobie-tak-a-co-
paznokcie wyglądają na wypolerowane, z tą różnicą, że efekt jest dłuższy

No cóż, nie w tym nic złego, szczególnie, że presja społeczeństwa jest coraz większa, od kobiet wymaga się pięknego wyglądu, perfekcyjnej figury. Pewne atrybuty fizyczne przydają się w pracy, w życiu codziennym... Dlatego warto o siebie zadbać. Jakbyście były zainteresowane, to polecam poczytać artykuł o medycynie przeciwstarzeniowej i estetycznej http://www.vimed.pl/klinika-anti-aging.html