Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pklmjhhg

czy minetka to juz zdrada??

Polecane posty

Gość hahhihhah
o leee zaraz sie porzygam ! hahaha oblesny jest ten twoj kochanek:D ja bym chyba zbila dziada:D nie ma nic bardziej romantycznego niz meskie nogi i paznokcie u nog :D:D:D

Gość hahhihhah
a Ty masz meza? wyobraz sobie ze masz i on innej kobiecie robi minete. jak bys sie wtedy czula? wg mnie to jasne ze to jest zdrada...... wiec jesli zona go odejdzie to z Twojej winy :D

Gość pklmjhhg
jestescie pojebani bardziej niż ja :D seryjnie,bolesni hhah

Gość pklmjhhg
do hahah : ja nie mam męża,coz wkurwilabym sie jesli mój maż zrobiłby cos takiego zona go nie odejdzie,o niczym si nie dowie,pozatym sa szczesliwą rodziną nie trzeba odmawiac sobie w zyciu przyjemnosci,ale podobno za wszystko w zyciu sie płaci,mam nadzieje ze ja nie zapłace:D

Gość hahhihhah
Z galanterią sanacyjnej damy z dobrego domu przechadzam się po przepastnych pawimentach osiedlowej Biedronki obserwując towary przez moje binokle wykonane z drutu zbrojeniowego żebrowanego ze stali 34GS i folii śniadaniowej, a znalzłszy regał z drażami padam na kolana i nucąc "Przybyli ułani" układam z draży domino.:classic_cool:

Gość hahhihhah
no coz...faceci to swinie! skoro sie nie dowie to nie bedzie z tego zadnych konsekwencji ani dla Ciebie ani dla niego ale przypuszczam ze drecza Cie wyrzuty sumienia a jego pewnie jeszcze wieksze:D a to twoj kochanek czy jednorazowa znajomosc?:>

Gość pklmjhhg
myslisz ze facet który nie ma oporów tego zrobic potem ma wyrzuty sumienia? hmm moze czasami mam wyrzuty sumienia ale tylko malutkie,a on mysle ze nie ma ich wogole...;p

Gość kpkmj
raczej

Gość dlaczegooooooo z
czas draży na kafe juz sie skonczyl 😭

Gość sensejszyn
ale sie uśmiałam, szkoda że koniec :) niektóre wypowiedzi mnie po prostu rozpierdalają ..

Bardzo Ci współczuję. Posłuchaj mnie jednak proszę, bo może to co napiszę jest w miarę rozsądne. Jeżeli Cię facet zdradzi, pocałuje kogoś czy się z kimś prześpi w jakimś akcie uniesienia i potem bardzo cierpi, żałuje, bije się w pierś itp. to po paru miesiącach jego starań ogromnych i rozłąki (wyprowadzka albo wyrzucenie go z domu) można mu ewentualnie wybaczyć. Ale jeżeli to byla minetka- czyli jak dla mnie przynajmniej rzecz, której się w uniesieniu nie robi tylko perfidnie to oznacza, że WOGÓLE NIE MA DO CIEBIE SZACUNKU. a to że NIE UWAŻA TEGO ZA ZDRADĘ kwalifikuje go jako największego buca, chama i prostaka więc BIERZ Z NIM ROZWÓD BO JEŚLI MA TAKIE PODEJŚCIE TO NIGDY CIĘ NIE BĘDZIE SZANOWAŁ. SZANUJ TY SIĘ i uciekaj od tego KRETYNA. życzę Ci powodzenia i znalezienia prawdziwego mężczyzny!

przeczytałam pierwsze dwa posty i wzięłam na poważnie.. No cóż naiwną się czasem bywa. W takim razie pozostawiam to bez komentarza.

Gość pklmjhhg
mimi posłuchaj dobrze ze wziełas na powaznie,bo tamte posty pozniej to jakis podszyw

Gość pklmjhhg
mini ja mam z nim dziecko i wszystko nam sie ukladalo..

Ja uważam ze spotaknia z była kobietą, więź emocjaonalna bliższa z inna kobieta niż z żoną, pocałunek w policzek, napisanie kocham Cię" to już zdrada. Z drugiej strony On umył zeby , umył sie i jest nówka. Nie wiem co jest gorsze....sex bez uczuc czy ta bliskość....Ale obie tak samo bolą. Zgłoście się na terapie albo do dobrego Mediatora i obgadajcie sprawę. Wszystko da się napawić jak się chce.

Gość i cieknie im z buly krew

Gość pklmjhhg
co mam zrobic ?:(

Próbowac naprawić związek. Rozmowa, najlepiej z mediatorem. Poszukac przyczyny zdrady. Spróbowac zrozumieć i działac by jej zapobiec. Wszystko da sie wybaczyc i wynagrodzić jak się tylko chce. Miłość wszystko znosi, wszytskiemu wierzy, we wszystkim pokłada na dzieje, wszytsko przetrzyma ale tylko prawdziwa miłość... Zawsze warto spróbowac jeszce ostatni raz...

Tylko Ci sie wydawało, że jest dobrze, że Wam się udawało.... Jeśli nie otzrymujemy czegoś w związku czy innym układzie z człowiekiem szukamy tego poza nim....