Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ATENA349

Znowu to zrobił...co robić?

Polecane posty

Gość ATENA349

Kiedyś powiedział do mnie suk... Rozmawiałam z nim powiedziałam ,że sobie nie pozwole ,żeby ktoś tak do mnie mówił ,chciałam wtedy z nim zerwać mówiłam ,że nie ma sensu być razem pytał czy go kocham...Z resztą to nie pierwszy ray ,ręke też potrafił na mnie podnieść. Myślałam że już nie odważy się tak mówić ,a wczoraj........... Jesteśmy na obczyznie ,mieszkam u niego teraz nie mam pracy on calymi dniami jest w pracy ja siedze w domu gotuje ,sprzatam ogladam tv postanowilam cos robic ze soba chcialam sie umowic z jakas dziewczyna na gg aby mi pomogła nauczyc sie jezyka Mój zapytał z kim pisze ,a ja z koleżanką to znaczy jej nie znam ale musz sie spotykać z ludzmi i w końcu nauczyć się jezyka ,bo jak się sama ucze to musze do siebie mówić a z nikim sie nie spotykam i nie wychodze chcialam wyjc do ludzi;( Miał do mnie pretensje strzelił focha pisz sobie z kim chcesz ...pytał to nie możesz mnie o coś zapytać on ze mną nie rozmawia w jezyku obcym prosiłam, ale nic . Czy jest coś w tym złego że chce wyjść do ludzi i nauczyć jezyka już mi się nie chce siedzieć i mówić do samej siebie i siedzieć w domu chyba lepiej jest się nauczyć rozmawiając z ludzmi. Pozniej do mnie walił teksty matole,głupia jesteś, lecz się,chora psychicznie (z mamą jak rozmawia też potrafi jej powiedzieć głupia jesteś,lecz się. Mam ochote się wyprowadzić od niego nie jesteśmy małżeństwem nie mamy dzieci jesteśmy 5 lat razem jeszcze do mnie mówi ,że jak zmadrzeje to mam do niego zadzwonić ,ale co ja takiego złego zrobiłam to zle że chce wyjść do ludzi i poznawać i nauczyć się języka,a nie siedzieć w domu i patrzyć w ściany . Moze przesadzam nie wiem ...,;(

Gość ATENA349
może nie powinnam się tak przejmować?

Gość ATENA349
właściwie to nawet mnie podnieca jak tak do mnie mówi w łóżku, ale na codzien to już nie :)

nie przesadzasz. w ogóle nie powinnaś pozwalać się tak traktować. z tego co widzę to jesteś strasznie zahukana przez niego i to siedzenie w domu całymi dniami. wyjdź do ludzi, poznaj kogoś ciekawego, postaraj się zbudować z kimś jakąś przjaźć i co najważniejsze - naucz się języka - na konwersacjach będzie Ci najłatwiej. od razu dzięki temu wszystkiemu zbudujesz własną samodzielność. łatwiej będzie Ci się wyprowadzić, mając pewną bazę - kogoś kto Ci pomoże i lepsze podstawy językowe.

Gość ATENA349
Też tak uważam tylko jego nierozumie ;(

Gość ATENA349
takie rzeczy mnie nie podniecaja to nie ja pisalam

a w jakim kraju jestes?Pytam bo sama uczylam sie jezyka jako samouk.

Gość ATENA349
niemiecki

Gość ***ptasie***mleczko
Zakończ znajomość z tym człowiekiem.Traktuje Cie podle to tyran,manipulant i despota. Wylejesz jeszcze przez niego wiele łez jeśli nadal będziesz tkwiła w takim związku. Pamiętaj że nikt nie ma prawa nam ubliżać i traktować w ten sposób!!!Nie jesteś jego niewolnica chociaż on tak pewnie uważa bo jesteś jakby na jego utrzymaniu i to przyznam nie jest komfortowa sytuacja ale nie możesz pozwolić żeby Cie poniżał i bił!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ATENA349
do Elan50 ja tez jestem samoukiem,ale fajnie by bylo wykorzystac ten jezyk i go doskonalic

to polecam Ci -Profesor Klaus.Cudowny program do uczenia sie.Jest gramatyka, slownictwo i rozumienie ze sluchu.Jest rewelacyjny i mozesz sie uczyc nie wychodzac z domu i kiedy masz na to ochote i czas.A do ludzi jak najbardziej staraj sie wychodzic , choc bez znajomosci jezyka ,choc komunikatywnego jest tragicznie.Czlowiek boi sie tych kontaktow.Pozdrawim Cie i trzymam kciuki za nauke.A facet jest do spalenia.Powodzenia zycze.

Gość ATENA349
do Elen50 dzieki

Gość ATENA349
jeszcze powiedzial,ze mozemy sie razem z kims spotykac czyli co musze czekac na niego do wieczora i wtedy moge sie z kism spotkacß

Gość mała_żabkaaaaa
masz przechlapane z takim facetem

Gość ATENA349
Obiecalam sobie .ze nie pozwole aby tak mowi,l a ja siedze na tej kanapie zamiast cos robic ;( Przykro mi jak tak mowi on sie chyba nie zmieni a mowilam ,ale on to ma gdzies

Atena , nie daj sie temu facetowi.Nie wiem na ile znasz juz jezyk ale mozesz podjac prace jako np. opiekunka starszych osob.Mieszkam w Niemczech aktualnie to wiem, ze duzo pan z Polski pracuje w tym zawodzie i sa bardzo cenione.I jest duze zapotrzebowanie na te uslugi.Mialabys swoj pieniadz, mozna samemu poszukac na wlasna reke, badz przez agencje.ma sie wtedy wszystkie swiadczenia , lacznie z ZUSem.Nawet zamieszkac mozna u tej rodziny, gdzie sie opiekujesz.Podszkolisz jezyk, nabierzesz pewnosci i kopniesz durnia w tylek.Tylko zbierz sie na odwage.Jeszcze raz zycze Ci powodzenia.

przeczytałam pierwsze zdanie - i po prostu zakończ tą toksyczną znajomość. Nie rozumiem jak wiele kobiet zgadza się na takie traktowanie, bycie popychadłem. Zostaw go i tyle. żal Ci? niby czego? skoro nie ma szacunku do własnej matki, to bym bardziej nie będzie go miał do Ciebie.

Gość ATENA349
Juz mam wszystkiego dosyc

Gość ATENA349
On uwaza ,ze to nic takiego jak mo mowi takie slowa

on ma racje, głupia jestes:) skoro się w ogóle zastanawiasz czy przesadziłaś:) Niektóre kobiety najwyraźniej lubią los ofiary. Jesteś słaba, a on to wykorzystuje. Jeszcze nie macie ślubu a już toba pomiata, zastanów się co będzie potem... jeśli masz jakieś resztki godności, sprzedaj mu liścia i wracaj do domu.

Gość mmmimmm
nie szanuje Cie, facet ma jakies powazne problemy ze soba jak to jest dla niego normalne, po co Ci takie bagno??

Gość A ja powiem tak....że
Kopnij go w to egoistyczne dupsko..... niestety kiedy czlowiek jest sam na sam z partnerem, nigdzie nie wychodzi i widzi tylko jeden styl życia to ciężko jest się przełamać do tego by zaczac samodzielnie myslec. Nie ważne jak go zdenerwowalas i czym- nie ma prawa tak mowic do Ciebie!!! Odejdz od niego bo skoro nie ma dla Ciebie szacunku to wierz mi, bedzie coraz gorzej, a byc z kims dla zasady to przechlapane życie.

Gość ATENA349
Wczoraj przeprosil . Chodze taka przybita :( nic mnie nie cieszy

Wyprowadz się od niego i to jak najszybciej. Nie reaguj na przeprosiny nie ma prawa mówić tak na ciebie i uwierz on się już nie zmieni a jesli tak to tylko na gorsze :o Skoro teraz tak do Ciebie mówi po ślubie pewnie znęcał by się nad toba :o Badz silna wyprowadz się i zapomnij o tym człowieku.

Wyprowadz się od niego i to jak najszybciej. Nie reaguj na przeprosiny nie ma prawa mówić tak na ciebie i uwierz on się już nie zmieni a jesli tak to tylko na gorsze :o Skoro teraz tak do Ciebie mówi po ślubie pewnie znęcał by się nad toba :o Badz silna wyprowadz się i zapomnij o tym człowieku.

Gość ATENA349
On nie chce sie zenic

Gość venom
jezuuu czasami mnie zabijają te wielkie problemy, dylematy nie do rozwiązania. ALBO się szanujesz i go kopniesz w dupe ALBO sie nie szanujesz i dajel bedziesz dostawała po głowie. PROSTE. to tylko kobiety zawsze analizują, rozkładaja na części pierwsze. koles jest prostakiem, zachowuje sie karygodnie w stosunku do swojej kobiety(matki też a potem do swoich dzieci-takie zakorzenione działania). nie zasługujesz na to żeby ryczeć i się martwic takim debilem. a jezeli nic z tym nie zrobisz i dalej bedziesz na to pozwalac-cóż..wtedy zasługujesz na to.