Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepegreat

Jak odbić żonatego

Polecane posty

Gość pepegreat

Nie jest łatwo i w jakiś 90 % kończy się porzuceniem kochanki. Ona cierpi, cierpi jej ambicja i to że wyszła na szmatę a wcale nią nie musiał być, niestety ale społeczeństwo i zaniedbane matrony robią z nich wredne suki. Wiele razy na tym forum był poruszany problem niedobranych małżeństw, decyzji w pośpiechy albo z przymusu lub z litości. Więc nie ma się co dziwić że takie małżeństwa są "atakowane " przez inne kobiety. W końcu słaby organizm nie obroni się przed mikrobami. Żeby odbić żonatego, który jest naszą drugą połową należy przede wszystkim zrobić to szybko i zdecydowanie, bo przecież gdy wrzucisz żabę na gorącą wodę od razu wyskoczy, a jak będziesz powoli podgrzewać to się ugotuje i nici z tego. Im dłużej facet się zastanawia tym mniejsze sznase. Musisz być bardzo atrakcyjna jakieś 300% tego co zawsze, bo on musi mieć silną motywację. Dużo silniejszą niż facet wolny, wolny właściwie nie potrzebuje motywacji. Niegdy nie idż na całość z nim, bo faceci którzy zdradzają żony nigdy tak na prawdę nie szanują kobiet. Jak już dostanie to co chciał , to dojdzie to wniosku że w sumie jest mu dobrze i się nie rozwiedzie. Umów się z nim raz, niezobowiązująco i zostaw ,niech dojrzewa a ty otaczaj się ,obowiązkowo kolegami. Jak to nie pomoże to możesz zacząć szukać innego, facet jest ciotą i wybierze wygodę, własną rączkę z gazetką i marzenia. A ty nie wyjdziesz na dziwkę.

Gość pepegreat
Zakładam biuro o tym profilu i zbieram informacje

Gość pierdol bąka a on brzdąka
biuro, dobree :P:P:P

Gość pepegreat
Zbieram wszystkie wskazówki od kobiet które odniosły sukces w tej dziedzinie

Gość pepegreat
wątpię, chyba że traktujesz go instrumentalnie, jak wibrator

Gość najlatwiej odbija sie meskie
dziwki, np. takiego co juz sie puszcza i zonie na okraglo doprawia rogi.. Nie bedziesz go szanowala ani mu ufala, bo to samo co zonie bedzie robil tobie, ale z odbijaniem nie bedzie zadnego problemu. Taki facet po prostu leci na kazde gwizdniecie. Poki nastepna na niego nie gwizdnie, bedzie twoj.

Gość koooooorva
niech te ferie się już konczą bo oszalec można od tych mądrych tematów zakładanych przez gimgówna :O:O

Gość pepegreat
dlatego musi być starszy o jakieś 15 lat, bez perspektyw

Gość jes bir is gud
O KUR MUSZE UBRAĆ OOKOOLARY PRZECZYTAŁAM,,JAK DOBIĆ ŻONATEGO'' XD

Gość pepegreat
Bardzo lubię spotykać się z przypadkowymi mężczyznami i uprawiać z nimi seks analny z wariantem "ass to mouth". Oczywiście z kilkoma naraz. Jestem z tego dumna a ci, którym wydaje się że to złe, to po prostu ciemnogrodzianie :classic_cool:

Gość pepegreat
ha ha bardzo śmieszne podszywie, jesteś tak płaski jak twoje podszywy

Gość Mnie nie jest zadna
laska w stanie odbic. Moja zonka dak mi daje dupci ze zadna jej nie dorowna, wiec nawet nie mialbym ochoty probowac.

Gość pepegreat
imponujące, prawdziwa miłosć, pozazdrościć

Gość Mnie nie jest zadna
zresztą puka mnie też jej tatuś co w zupełnosci zadowala moje życiowe doznania seksualne :classic_cool:

Gość mężatka....
łatwiej odbić żonatego niż znaleźć sobie wolnego.....?...... .

Gość joooooooooogurcikowo
Ja się zgadzam z treścią pierwszego postu w tym temacie. Trzeba trzymać gościa na dystans, ale zarazem mieszać mu w myślach:)

Jak facet się ogląda za innymi kobietami chociaż ma żonę to znaczy , że mu na niej nie zależy, a być może z inną tworzyłby trwały związek. Często zdarza się, że małżeństwo to życiowa pomyłka

też prawda i pewnie jest tak częściej niż w innych przypadkach;/ ale to od faceta zależy , jaki jest- albo wieczny zdobywca nowych lasek( często , jak najmłodszych i atrakcyjnych) albo taki , który sobie swoje małżeństwo nieco inaczej niż ono faktycznie wygląda