Beacik26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Dziewczyny, postanowiłam zalożyć nowy temat, bo na innych postach praktycznie wszystkie staraczki już się rozpakowały i nie mam z kim dzielić tych moich starań. Może jest ktoś kto też zaczął staranka i chce się dołączyć? :-) zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam pytanko bo nie wiem Napisano Styczeń 19, 2010 'chcę mieć dzidziusia' - dziwne podejście... a może powinno być 'chcemy mieć dzidziusia'... czy Twój partner podziela Twój entuzjazm? Czy on w ogóle wie o 'twoich' staraniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona pewnie zamierza go wrobić Napisano Styczeń 19, 2010 w dzieciaka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale wy jestescie okrutni Napisano Styczeń 19, 2010 jak wam temat nie pasuje to nie czytajcie! Autorko powodzenia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agaz26 Napisano Styczeń 19, 2010 Beacik26 chetnie do Ciebie dołącze tez staram sie o dzidzie a reszcie jak ne pasuje to po co czyta takie tematy !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 no może źle zatytuowałam ten temat, ale chyba logiczne że staramy się z mężem. Agaz26, dziękuję za wsparcie ;-) miło, że nie będę sama. Więc jak długo już próbujecie? Który to Twój cykl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *Arija* Napisano Styczeń 19, 2010 Przyłączam, mogę ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agaz26 Napisano Styczeń 19, 2010 Mozesz sie do nas przyłączyc na topiku oczekiwania na dwie kreseczki albo mozemy sobie pisac na nowym założonym przez Ciebie Ja staram sie 4 cykl dzis mam 14 dc wiec z mezem działamy:) A Ty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agaz26 Napisano Styczeń 19, 2010 Super śmieszne kozystanie z kogos pseudonimu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 arija,no jasne zapraszam :-) zaczernijcie sobie pseudo bo ktoś się może logować pod waszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*ArijA* 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Ja 3 cykl. W sierpniu zeszłego roku poroniłam w 6 tygodniu. Teraz znów zaczynamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agaz26 Napisano Styczeń 19, 2010 zaczenić ! zaczernić! zaczetnić! hu hu ha! hu hu ha! nasza zima zła! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 ja też wlazłam na oczekiwanie na dwie kreseczki, więc jak wolicie kobitki, możemy kontynuować tu, albo się wszystkie tam przenosimy. Ja się staram 3 cykl, no ale pewnie za 3 dni znowu przylezie ta wstrętna @... :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agaz26 Napisano Styczeń 19, 2010 jak zaczernic ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 ArijA bardzo mi przykro..... ale możesz liczyć na nasze wsparcie ;-) no to jesteśmy w tym samym momencie, więc może coś z tego będzie? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 agaz26, musisz się zalogować i zabezpieczyć profil hasłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Dzieki Beacik26 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agaz26. Napisano Styczeń 19, 2010 oooo, to ja , a kuku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wasze snyyyy Napisano Styczeń 19, 2010 @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeBe 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Czesc dziewczyny, Moge sie przylaczyc? Nasze "staranie" polega na tym, ze od 4 miesiecy sie nie zabezpieczamy i czekamy na cud. Dzisiaj nadeszla @ z 2-dniowym wyprzedzeniem i przyznaje ze zaczynam rozumiec na czym polega to slynne rozczarowanie wszystkich staraczek... Zaczelam nawet przegladac inne tematy i z zazdroscia czytalam o szczesciarach, ktore zobaczyly wymarzone 2 kreski. Pozdrawiam was mocno i nie uciekajcie z tego topiku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 witaj FeBe ;-), no to witaj w klubie. U mnie to samo, ale może faktycznie jest to uzależnione od naszej psychiki, im bardziej tego pragniemy, tym gorzej na tym wychodzimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeBe 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Pewnie masz racje Beacik... Ja do tego cyklu nawet sie na nic nie nastawialam. Dopiero teraz zaczelam sobie wmawiac objawy i desperacko szukac ich potwierdzenia w internecie :P Moze po prostu musimy uzbroic sie w cierpliwosc, w koncu obie staramy sie od niedawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 FeBe ja udaję, że sie nie nakręcam a tak naprawdę to już mi psycha siada...Niby jeszcze 3 dni do @ i żyję złudzeniami,a objawów brak...Jak się nie uda, to znowu kolejny dłuuuuuugi miesiąc się zapowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 dziewczynki, robimy tabelkę tak będzie nam łatwiej ;-) wpisujcie się: STARACZKI NICK...............WIEK......DATA @. ...TEST....CYKL Beacik26 26 23.01.10 23.01.10 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 NICK...............WIEK......DATA @. ...TEST....CYKL Beacik26 26 23.01.10 23.01.10 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 NICK WIEK DATA@ TEST CYKL Beacik26 26 23.01.10 23.01.10 3 coś mi nie wychodzi z tą tabelką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 NICK....... WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Beacik26.... 26........ 23.01.10..... 23.01.10........ 3 a może tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 o udało się ;-) no to wpisywać swoje szanowne dane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 NICK....... WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Beacik26.... 26........ 23.01.10..... 23.01.10........ 3 agaz26 26 05.02 05.02 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 19, 2010 agaz26 poprawiam ;-) NICK....... WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Beacik26.... 26........ 23.01.10..... 23.01.10........ 3 agaz26...... 26........ 05.02.......... 05.02........... 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach