Gość poti free Napisano Styczeń 20, 2010 majeczka w wieku 22 lat to się chyba studiuje??.... zdobywa wykształcenie....?? rozumiem, 26 lat.... 28....lat, ale 22latka i dziecko? podziwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 20, 2010 poti, dziwne rozumowanie, naprawdę, przecież w czasie studiów również można być w ciąży, urodzić dziecko i mieć rodzinę. Poza tym, nie każdy studiuje. A człowiek w wieku 22 lat to chyba już dorosła osoba i chyba może decydować zarówno o sobie jak i o swoim życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Beacik dzięki za obrone:) Poti free moze to nie wielka róznica bo mam 23 lata fakt nowy rok ale jeszcze wpisałam 22, kilka m-cy i będzie 23. A skąd wiesz że nie studiuje? Chcę ci tylko powiedzieć że jestem jak najbardziej zdecydowana na dziecko, mam męża, dom, pracę i dobre wykształcenie a jeszcze lepsze kontynuuje. Wcześniej nie myslałam o dziecku ale teraz nadszedł ten moment że bardzo go pragnę tak samo jak mój mąż. Żebym była dwa m-ce po ślubie to mogłabys się mnie czepiać ale w tym wypadku to raczej nie. Tyle w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Majeczka całkowicei Cie popieram kazdy sam decyduje o sobie i wie czego chce Nie ma rególy kiedy jest dobry czas na dziecko niektóre dziewczyny po 30 jeszcze nie sa gotowe a nieraz nawe 20 latki sa wspaniałymi mamami Według biologi naljepszy czas na pierwsze dziesko to 20-25 lat wiec jestes prawie w srodeczku:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Dzięki kochane chociaż wy mnie rozumiecie:) Wiadomo był czas na zabawe, teraz przyszedł na co innego:) Ja juz się wyszumiałam, a może się starzeje hihi :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 20, 2010 ja już najchętniej zrobiłabym jutro ten test. Ale pewnie go zmarnuję bo i tak za miesiąc mi będzie potrzebny...... to jest chore wszystko.... a Wy dziewczynki macie już jakieś dzieciaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Ja byłąm w ciazy ale w 5 tygodniu poroniłąm tzn nie wykryto akcji serca i w 7 tygodniu miałąm zabieg Kurde ale nudno w tej pracy i tak zimno na polu pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smooth Criminal 0 Napisano Styczeń 20, 2010 " mężatka29, bardzo proszę nie udzielać się na tym topiku, bo to chyba nie na temat., więc no comments" Kafeteria to forum publiczne i każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Beacik a jutro który to będzie Twój dzień cyklu? Może akurat Ci się poszczęści:) Ja jeszcze nie mam maleństwa. A u Ciebie to tez starania o pierwsze dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kąkol b 0 Napisano Styczeń 20, 2010 a wy tak tutaj w kupie te dzieci robicie czy macie facetow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 20, 2010 majeczko 27 dc. i nie wiem czy mam próbować czy nie..... buuuuu pomóżcie dziewczynki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kąkol b 0 Napisano Styczeń 20, 2010 beacik, dasz se rada sama? nie lepiej poprosic faceta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wefwugifew Napisano Styczeń 20, 2010 "majeczko 27 dc. i nie wiem czy mam próbować czy nie..... buuuuu pomóżcie dziewczynki!!" może ci majeczka pomoże w wyborze najlepszej pozycji, albo sama się z twoim facetem wybzyka? :D:D:D co za infantylne babska :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Beacik mówisz 27 hmm... to może być troszke za wcześnie. Ja jak bym miała robić to ze 1-2 dni po ewentualnym przyjściu @. Chyba że masz więcej tych testów, to możesz juz teraz zrobi no ale wiadomo różnie może wyjść z wynikiem, i bedziesz się martwić a zrobisz za kilka dni i może wyjśc zupełnie inaczej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kąkol b 0 Napisano Styczeń 20, 2010 po co ona dziewczynki zwołuje? czy w trakcie aktu mają ją trzymać za nogi i ręce? co za kamasutra w tych czasach, a mówi sie, ze ludzie nie majom fantazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smooth Criminal 0 Napisano Styczeń 20, 2010 kąkal :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smooth Criminal 0 Napisano Styczeń 20, 2010 ol* :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 20, 2010 widzę, że i nieprzychylni ludzie istnieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Beacik najlepiej nie zwracać na to uwagi:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kąkol b 0 Napisano Styczeń 20, 2010 przychylna wam jestem i wspieram w staraniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 20, 2010 majeczka ale widzę że też masz swój topic i dyskusja tam wre. Więc może się tam przeniosę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majnona 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Hej dziewczyny moge się przylaczyc? Mam 22 lata i juz od5 miesiecy staramy sie o dzidzie, ale jak narazie nic z tego nie wychodzi.. Biore luteine na wyregulowanie cyklu i zobaczymy moze sie w koncu uda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Styczeń 20, 2010 witamy nową koleżankę :-) no jasne, doklejaj sie do naszej tabelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Witaj wśród staraczek majnona:) Zapraszamy:) Beacik tak założyłam swój topik i byłam na nim nawet z Agaz przez jakiś czas, a potem niewiem jakoś tak wyszło że mało tam bywałam i wątki się pourywały, doszły nowe kobitki, i tylko nieraz go podczytuje :) i jak patrze dopisuje na nim szczęście już dwie babeczki zaszło na nim w ciąże hehe:) Majnona a jak u Ciebie z @ przed czy po? Dopisz się do tabeleczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majnona 0 Napisano Styczeń 20, 2010 NICK....... WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL Beacik26.... 26........ 23.01.10..... 23.01.10........ 3 Majeczka87..22........03.02..........04.02.............4 agaz26...... 26........ 05.02.......... 05.02........... 4 FeBe..........27........14.02..........14.02............ .4 MAjnona....22..........22.01.........22.01..............5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majnona 0 Napisano Styczeń 20, 2010 dziewczyny a bierzecie jakieś witaminki? castagnus lub olejek z wiesiolka? ja narazie nie moge bo podobno castagnusa nie mozna laczyc z luteina.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Cześć dziewczyny ja również się do was przyłącze o dziecko staram się 5 miesięcy i niestety bezskutecznie ponieważ mam za wysoką prolaktyne biorę na nią bromergon i mam nadzieje że za niedługo mi się uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majnona 0 Napisano Styczeń 20, 2010 to trzymamy kciuki ja też mam problemy, niedawno miałam laparoskopie jajnika-torbiel. Później wszystko było ok miałam miesiączki.. Ale pare msc tmu okres spoźniał mi się ok 2 msc- nie moglam isc do mojego lekarza bo jej nie było.. w koncu okazało się ze nic mi nie poracuje w srodku.. dostalam luteine na wywolanie miesiaczki i mam ja brac 4 cykle.. i zobaczymy moze sie w koncu uda bo slyszalam ze luteina moze pomoc zajsc w ciaze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Hej lola:) dołączaj do tabelki:) Majnona ja tylko biore kwas foliowy, jak w tym cyklu nie wyjdzie (pfu pfu :) ) to od następnego biore castangus Lola ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach