Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beacik26

chcę mieć dzidziusia, zaczynamy starania

Polecane posty

Gość Talia_D
Jest tutaj jeszcze jakas staraczka o tej porze?

Gość Talia_D
Tak wiec jak mowilam rowniez staramy sie o dzidzie od dluzszego czasu ale jakos narazie bezskutecznie :( ale sie nie poddajemy! Zdecydowalam sie na mala pomoc ziolek;) mam nadzieje, ze pomoga. Z ta tabelka to nie wiem za bardzo co i jak.. tempki nie mierze..w ogole teraz mi sie wszystko poprzestawialo w moim cyklu ze juz sama sie pogubilam..Zreszta staram sie nie liczyc za bardzo dni plodnych i nieplodnych..postanowilam troszke wyluzowac bo niedlugo zwairuje.. moze na pierwszy post starczy :P Pozdrawiam :)

A jak tam u Ciebie z @ przed czy po? Tutaj część kobitek teraz jest w czasie staranek a część czeka na testowanie. A ile cykli się starasz?

Gość Talia_D
Wiatam Majeczka!:) Jestem jakos w polowie cyklu, wlasnie skonczyly mi sie dni plodne... Mam nadzieje ze teraz moze sie udalo..w co coraz bardziej watpie! Staramy sie juz ponad rok.. A jak tam u Ciebie ze starankami?

Trzymam kciuki aby Ci się udało:) :) No ja już po starankach 03.01 mam dostać @ aby nie przyszła wstrętnica jedna :( Zobaczymy jakie będą efekty pracy nocnej :) Wiesz z tym przeczuciem że się nie udało to chyba każda tak ma, niewiem czy to jakieś zwątpienie czy co, najlepiej za dużo się nie nastawiać , to później mniej boli widok 1 krechy... A jakieś badania juz miałaś robione w tym kierunku?

Tzn bylam u ginekologa i wszystko dobrze.. badan na plodnosc nie mialam.. sama nie wiem co sie dzieje:( Mysle, ze psychika wszystko hamuje. Staram sie tak o tym nie myslec ze bardzo chce miec dzidzie ale nie bardzo mi to wychodzi.. A Ty jak dlugo sie starasz? staranka o pierwsza dzidzie?

I to jest naprawde kłopot niby wszystko dobrze a nie wychodzi, czemu tak jest... :( A może to nie po Twojej stronie leży wina? U mnie to początki starań, i zgadłaś o pierwszą dzidzie:) Wiesz ja też bardzo o tym myślałam aż się roczarowałam bo okres spóźniał mi się 6 dni i juz myślałm że to to, ale niestety... I teraz bardziej na luzie podchodze w tym chyba tkwi cała tajemnica szybkiego zmajstrowania dzidzi :) No to mój rocznik:) Jesteśmy w tym samym wieku fajnie:) Wklejam tabelke żebyś mogła się dopisać do nas:) NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 Beacik26..............26........ 20.02......... ?.....................4 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... ...?.........

NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 Beacik26..............26........ 20.02......... ?.....................4 Talia_D................22.........?..................?..................- Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... ...?.........

Za duzo info nie podalam bo dokladnych dat nie znam... jak sie polapie juz z tym wszystkim to dopisze;) normalnie zawsze mialam od kilku lat 34 dniowy cykl ostatnio 28 dni..takze jak teraz bedzie @ to nie wiem :P Mam nadzieje, ze niedlugo beda 2 kreseczki czego zycze wszystkim przyszlym mamusia! ;)

Jak widzisz narazie mamy tylko jedna ciężaróweczkę teraz czas na pozostałe:) Talia wiem że łatwo to pisać , ale zobaczysz że tu razem z nami zajdziesz w ciąże jeszcze szybciej niż myślisz, bo wiesz tyle par kciuków to ohoho:) Wiem jak to jest różne myśli nie potrzebne przychodzą do głowy, ale jak tu człowiek ma nie mysleć skoro ten jeden jedyny plemniczek nie może się dostać tam gdzie trzeba, żeby wyszła taka śliczna i zdrowiutka dzidza:):)

Wlasnie!o tym nie da sie przestac myslec!To jest teraz najwazniejsze! No ale wkoncu sie musi udac i mam nadzieje ze niedlugo wszystkie zafasolkujemy;) Swoje kciuki tez dokladam;)

Dobrze kochaniutka nie ma sprawy:) Ale jutro dziewczyny zobaczą jak my tu podgoniłyśmy nasz topik i napewno Cię serdecznie przywitają:):) w końcu jesteś jedną z nas:) Ja zaraz będe zmykać bo mojemu mężulkowi się film skończył i upomina się o zainteresowanie swoją osobą hehe:) Fajnie że do nas dołączyłaś w większym gronie raźniej i więcej historyjek i zwierzeń. Ja jutro rano do szkoły i egzaminy ufff:( A Ty pracujesz czy uczysz się, czy może w domciu wypoczywasz?

Hehe to masz dobrze! Moj usnal kolo mnie na kanapie.. takze dzis juz raczej na przytulanko nie ma co liczy:P Mam nadzieje ze bede mogla razem z Wami przechodzic przez te wszystkie starania ;) Jutro mam wolne..na szczescie! Ogolnie na codzien jestem w szkole..nadal sie ucze. W takim razie nie zatrzymuje Cie! Lec do mezulka! Jutro napewno zajrze ;)

hehe no z tymi starankami to różnie bywa nieraz wypadną wymagające nocnych uniesień a mój mężulek mówi że pon zmęczony a ja wtedy że nie ma mowy i dawaj go i nie ma spania :);) Ale tak to już jest zależy od dnia i nastroju :) Ja też się ucze ale zaocznie a na codzien pracuje. Ja jutro zajrze obowiązkowo wieczorkiem:) To papa 3maj się cieplutko, tam pewnie w łóżeczku temperaturke masz na maxa ja też :):):):) Do juterka:)

Hehe to podobnie jak u mnie tyle ze od mojego slysze codzien ze jest bardzo zmeczony..ale i tak mu nie popuszczam:P Milej nocki! tez lece sie przytulic:P Do jutra! Papa

Cześć dziewczyny co tam u was słychać? Wczoraj nie miałam jak wejść na nasz topik bo mój misio siedział przed komputerem i nie mogłam go odgonić:) Witam nową staraczke fajnie,że do nas dołączyłaś Pozdrawiam PAPA

Hej dziewczynki mam wiadomość hih tylko nie wiem czy mogę już tak cieszyć się czy jeszcze ze zwątpieniem podejść do sprawy :D. A wiec moje kochane zrobiłam teścik i .... są 2 kresuchny :D. Co prawda ta druga taka słabiusieńka bardzo ale jest :D

oOomadalenaoOo Gratuluje!!!!!!!!!!Pojawienie Się nawet ledwo widocznej kreseczki oznacza ciążę:)

Hej laseczki:) Madaleno wielgachne gratulacje to napewno fasolka:) Pierwszy cykl i już dzidziuś zmajstrowany;) Super Już druga ciężaróweczka na naszym topiku:) Ja dopiero usiadłam do kompa, wcześniej nie chciałam się rozpraszać i postanowiłam najpierw się pouczyć do jutrzejszego egzaminu, dziś mi poszło nawet dobrze:) Dziewczynki a co Wy tam takie zajęte że na topiku pustki hmm? Już tu mi pisać co tam u Was:) pozdrawiam

Hejka wszystkim :) Jak miną wam dzień? mam nadzieje,że dobrze!Mi udało się znaleźć prace i jestem z tego zadowolona.Teraz do szczęścia brakuje mi tylko dzidzia! Mam tylko nadzieje,że za niedługo nam się uda!Pozdrawiam:)

Hej dziewczyny? Jak dzionek minal? U mnie w biegu.. mam remont mieszkania :P

Ale pusto na naszym topiku!Chyba wszystkie dziewczyny są zajęte. Talia_D współczuje Ci bo ja strasznie nie lubię remontów!trzeba się wtedy nieźle napracować.Ja dziś sprzątałam, upiekłam ciasto a potem byłam odwiedzić teściów:)Teraz odpoczywam.

Remont...tzn moj facet robi:P ja sie tylko przygladam, jak narazie bo sprzatanie po zostanie mi ;) Naprawde dzis pustki.. :(

A ja siedzę i się nudzę.Bo mój misio zamiast zająć się mną to siedzi i gra w grę.Czasem się zastanawiam czy wszyscy faceci są tacy dziecinni?

Hej Talia hej lola:) Wpadłam na troszke;) No kobietki ale my to naprawde się mijamy na tym anszym topiku hehe:) Talia oj szkoda takie ważne dni przepuszczać a co teraz jest Twoja pora na staranka, masz dni płodne? Lola gratuluje znalezienia pracki:) Widzisz mówiłam że napewno się znajdzie :) U mnie bez zmian, żadnych objawów ani na @ ani na ciąże:(