majeczka87 0 Napisano Styczeń 30, 2010 O widze że chyba już wszystkie pouciekały do swoich mężczyzn:) to i ja zmykam. Może jutro jakoś damy rade sie spisać;) Papa do juterka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeBe 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Witajcie kochane! Wpadlam przelotem i widze ze jest czego gratulowac!!! oOomadalenaoOo - super nowina :D Mam nadzieje ze teraz nas nie opuscisz i bedziesz trzymac kciuki za nasze starania :) lola - Tobie tez gratuluje kochana znalezienia pracy. Wiedzialam ze sie uda! majeczka, Tobie tez naleza sie wiwaty za egzaminy. Dzielna dziewczyna ;) Talia_D - jestes nasza nowa sila napedowa na topiku! Witam Cie cieplutko :) Beacik26, a my co?! Do roboty! ;) Mnie juz pobolewa brzuch na owulke, szybki prysznic i zaciagam mezula do sypialni ;) A jutro jedziemy w gory troche poszusowac, mam nadzieje ze pogoda dopisze. Jessica, majnona, gdzie sie podziewacie?!! Sciskam weekendowo wszystkie babeczki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 31, 2010 FeBe nie uciekne :( powtorzylam test i moja kresuchna zmyla sie gdzies i byla tylko jedna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Cześć! nikogo dzisiaj nie było?Więc ja podbiję troszkę nasz topik:) Majeczka87 ja mam podobnie jak ty nie mam żadnych objawów ani na @ ani na ciąże.Jakieś dwa tygodnie temu trochę bolał mnie brzuch właśnie tak jak na @ ale przestał. FeBe jak było w górach?Pogoda dopisała? Talia_D, Beacik26, Jessica, majnona, oOomadalenaoOo ;co u was Słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Styczeń 31, 2010 oOomadalenaoOo nie martw się!! Dla pewności może powtórz test jeszcze raz.Czasami się tak zdarza!Moja koleżanka miała tak,że była w ciąży i zrobiła sobie test który nic nie wykazał ale @ nadal nie dostała więc zrobiła kolejny test i wyszła jej ledwo widoczna kreseczka.Tak też może być w twoim przypadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Czesc dziewczyny widze ze podgoniłyście topik fajnie :) ja dopiero wróciłam jestem padniete Majeczka jak tam samopoczucie przed testowaniem? u mnie tak sobie nie mam zadnych przeczuc ale tak bardziej jestem na nie ale zobaczymy witam nowe kolezanki pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Hej dziewczyny:) Madaleno lola ma racje, zrób teścik za jakiś czas, może to taki psikuś któłry chce Cię zmylić:) Wszystkie tu jak najbardziej chcemy żeby to okazało się nie prawdą co dziś zobaczyłaś i żebyś ujrzała śliczne 2 kreseczki:) FeBe pewnie wczoraj wymęczyłaś mężula do ostatnich sił hehe - prawidłowo :);) Agaz, lola no ja już zaczynam coraz bardziej się stresować czy aby czasem nie pojawiła się już @. O testowanku też już namiętnie myśle, że jeszcze tylko pare dni, i tak się zastanawiam co ja ujrze:) A gdzie się podziewa reszta dziewczynek? Oj Beacik nas nawet zaniedbywa;) oj nie ładnie, nie ładnie;) pozdrowionka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Styczeń 31, 2010 majeczka87 ja powinnam dostać@ jutro ale jak na razie nic na to nie wskazuje:)Ale spokojnie do tego podchodzę nie nakręcam żeby potem się nie rozczarować!Ponieważ u mnie zdarza się tak że@ trochę mi się spóźnia.Więc poczekam jeszcze parę dni a potem zrobię test:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xellkaa Napisano Styczeń 31, 2010 Co oznacza wynik USG: 13 d.c. lewy jajnik volume: 4,87 cm A-P: 2.32 cm Width: 1,39 cm Lengh: 2,89 cm Kieszonka płynu Endometrial thickness: 0,68 cm prawy jajnik: A-P: 2.37 cm Lengh: 2,08 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Styczeń 31, 2010 xellkaa chyba pomyliłaś topiki poszukaj innego albo załóż swój własny może ktoś będzie się na tym znał i ci odpowie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xellkaa Napisano Styczeń 31, 2010 tez sie staram wiec chcialam zapytac, czy ktos wie co znaczy ta kieszonka plynu w 13 d.c. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Styczeń 31, 2010 xellkaa niestety ja nie umiem Ci odpowiedzieć na twoje pytanie bo się na tym nie znam.Dołącz do nas i wpisz się do tabelki NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 Beacik26..............26........ 20.02......... ?.....................4 Talia_D................22.........?..................?.. ................- Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... ...?......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Hej dziewczyny..dziekuje za mile przyjecie mnie do Waszego grona;) Majeczka dni plodne juz mi sie skonczyly ale poprzytulac zawsze sie mozna:P Co u reszty staraczek? Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 1, 2010 Dziołuszki, chylę czoła, naprawdę!!!!!! Ale się rozpisałyście, ja oczywiście serdecznie Was przepraszam za nieobecność w ten weekend, ale miałam tyle nauki, jeszcze sesja, jeszcze cały dom do ogranięcia.....No ale obiecuję, że zaraz się zrehabilituję !!!! Myślałam, ze opluję monitor, jak przeczytałam o madalence naszej kochanej!!!!Już miałam pisać serdeczne gratulacje a tu takie rozczrowanie....Madalenko, Ty się nic nie martw, to był Twój pierwszy cykl starań, więc kolejny stoi przed Tobą otworem, przytulam Cie teraz gorąco, uwierz że i tak się uda, nie ma innej opcji :) Talia D witam serdecznie w naszym zacnym gronie hehe :) fajnie, że dołączyłaś :) mówię Wam, mam takie przeczucie, że za niedługo będziemy tu tylko pisać o mdłościach, zachciankach i będziemy się chwalić rozmiarami naszych brzuszków. No przyznam się ,ze tak poszalałam z M wieczorami przez weekend, że sama się dziwilam :P na dobre pożegnałam @ i mam nadzieję, że pożegnałam ją na 9 miesięcy hihihhihihihhi, hahahahahhaha!!! Ale mi odwala!!! Ja raczej jeszcze nie mam dni płodnych, ale bzykanko na jak najwyższym poziomie :) no dobra, tyle o mnie? co tam u Was? jak po weekendzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 1, 2010 kurde no, majeczka i agaz będą w tym tygodniu testować :) już się nie mogę doczekać! Dziewczynki, jakieś przeczucia, objawy? Ale by było fajnie, wysłałybyście nam masę fluidków i na pewno reszcie by się też poszczęściło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 1, 2010 japierdziele, zapomniałam o Tobie lola!!!!! No przecież Ty pierwsza testujesz!!!! rany boskie, ale żen... przepraszam Cię, zmyliło mnie to, że jesteś tak nisko w tej tabelce.WYBACZ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 1, 2010 Majnona, madalenka, odezwijcie sie co z Wami. Talia D wpisz proszę jakieś daty w przybliżeniu ;) NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 Majeczka87..........23.........03.02..........04.02..... .......4 agaz26................26.........05.02..........05.02... ........ 4 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 Beacik26..............26........ 20.02......... ?.....................4 Talia_D................22.........?..................?.. ................- Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... ...?......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 1, 2010 Hej dzieweczki:) No Beacik a juz myślałam ze foszka na nas strzeliłaś;) A Ty taka "zapracowana" byłaś i nawet w weekend nie odpoczełaś ajj hehe:) No ale widze że teraz nieźle nadrabiasz na naszym topiku hehe. No u nas niedługo testowanko brrr i normalnie objawów zero a obaw cała masa. Ciągle mi się wydaje że ujrze 1 kreche:(:( Aby nie...:) Kurcze ale chciałabym żebyśmy wszystkie co misiąc zaciążały wtedy byłaby radocha :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 1, 2010 cześć majeczka :) fajnie, że jesteś, już myślałam, że jestem tu dzisiaj sama.Jak to mówią, brak objawów to dobry objaw. Możliwe że fasolinka się zadamawia :) kurde, no mogłyby nam te 4 przynieść szczęście. Dziewczyny pewnie dzisiaj ostro zasuwają w pracy, a ja mam takiego lenia, ze nic się mi nie che... ehhhhh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Luty 1, 2010 Beacik26 jak na razie czekam.Dziś powinnam dostać @ ale jak na razie nic na to nie wskazuje.Poczekam jeszcze parę dni i robię test:)mam nadzieję,że będą dwie kreseczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 1, 2010 Beacik z tym leniem to chyba jest tak samo u każdego w poniedziałek hehe:) Ja troche poszperam w papierkach, zrobie co mam zrobić i na neta wskakuje, tylko cholerka szef mi się tu za duzo kręci i nie mogę mieć otwarte kafe bo zaraz by mi tu komentarze niezłe sypał :) Jejku żeby to co napisałaś się sprawdziło:) Moje wielkie marzonko:) lola ja tak mysle że @ powinnam dostać pojutrze trzymam kciukasy żeby nie przyszła i do mnie i do Ciebie i oczywiście do naszej agaz :) Lola a Ty masz jakies minimalne objawy? Ból brzuszka czy cos podobnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Luty 1, 2010 majeczka87 ja też trzymam za nas kciuki co do objawów to nic jakieś chyba półtora tygodnia albo dwa tygodnie wcześniej bolał mnie brzuch ale teraz przeszło.Teraz nie mam żadnych objawów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 1, 2010 lola, majeczka, agaz, trzymam za Was mocno kciuki :) mam nadzieję, że będziemy mialy co świętować w przyszłym tygodniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Luty 1, 2010 Czesc dziewczyny dzieki ze trzymacie kciuki zobaczymy co ma byc to bedzei ale dzis dziwnie sie czuje jakos mnie mdli i jestem zmeczona ale to moze byc jeszcze po weekendzie wiec sie nie nastawiam mysle ze jak nie dostane @ to z testem poczekam do piatku pozdrawiam Was goraco i trzymam kciuki za wszystkie testujace w tym tygodniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 1, 2010 ja na miejscu loli bym już nie wytrzymała i testowała z samego rana. Ach, dziewczyny Wy to jednak macie charakter, ;) No ale może i dobrze, bo jak ja testowałam w dniu @, test tylko zmarnowałam, wkurzyłam się i tyle z tego miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 1, 2010 Beacik wiesz ja, jak tak o tym nie myśle to nie spiesze się ze zrobieniem testu bo wydaje mi się że za wcześnie zrobie i nie pokaże prawidłowego wyniku, dlatego wole czekać na @ czy przyjdzie czy nie. Kurcze niedawno zjadłam śniadanko i cos mnie podbrzusze zaczęło pobolewać:( Fajnie by takbyło gdyby @ nie przychodziła, i z każdym dniem coraz bardziej opóźniała i tak wcale nie przylazła:) , ale ja to jestem tak sobie siedze i rozmyslam a miałam nie mysleć, ale z testem to poczekam napewno:) dzięki za trzymanie kciuków ja tez mocno trzymam za Twoje owocne staranka:) Talia a co tam u Ciebie? Pisałas ze dni płodne u Ciebie się juz skończyły to teraz tez tylko pozostało "cierpliwie" czekać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Luty 1, 2010 Zgadzam sie z Toba majeczka ciezko jest nie myslec zwłaszcza jak sie tak bardzo chce miec małego szkraba pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 1, 2010 masz rację majeczko ;) dziołchy, właśnie sobie tak siedzę i myślę, że jak w tym miesiącu się nie uda, to się wykończę i wypalę emocjonalnie..... Pocieszcie mnie, buuuuuuuuuuu ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 1, 2010 Dziewczynki kochane jesteście jak zgadzacie się ze mną :) Beacik co Ty nam tu opowiadasz, nie masz mieć żadnej załamki ani wypalenia emocjonalnego;) Pamiętaj mamy być silne to nasze początki starań i zobaczysz że niedługo wszystkie tu bedziemy mamusiami z uśmiechami od ucha do ucha:) Wiecie w między czasie wchodze na inne topiki i podczuytuje dziewczyny jak piszą o swoich przezyciach i przyznam że niektóre naprawde już zaczynają wątpić i uciekają się naprawde do niesłychanych pomocy a tu nagle bach niespodzianka i 2 krechy. I normalnie wam sie przyznam że nieraz to az mi się łezki w oczach zakręcą i to takie spore. Naprawde tak się wzruszam, jak czytam jakie to jest ogromne szczęście doczekac się takiego maleńkiego serduszka w sobie:) Takie historyjki to cos cudownego... Zobaczycie że niedługo i my będziemy czuć jak to jest być mamusią i miec w sobie nowe życie:) I na tych topikach wielka tabelka staraczek przemienia się wieeeelką tabelkę szczęśliwych mamusiek :) U NAS TEŻ TAK BĘDZIE ;););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Luty 1, 2010 Beacik26 ja poczekam jeszcze parę dni z tego względu że@ często lubi mi się spóźniać.Poza tym trochę się boję,że pojawi się tylko jedna kreseczka:(Teraz trochę mnie mdli ale to pewnie z nerwów.Muszę trochę wyluzować bo za bardzo się nakręcam.Ale jak to zrobić:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach