Gość anitia Napisano Luty 9, 2010 Wiesz haga chyba mniej wiecej tak samo mamy okresy i owulacje, u mnie owulka wypada sobota albo niedziela ale ja bede robic testy mimo wszystko, od dzisiaj sa juz niby dni plodne ale ja bede czekac blizej owulki jednak, wieksze szanse. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 9, 2010 Dzieńdobry dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 9, 2010 Majeczka ja jeszcze nikomu nie mowilam bo to nic pewnego..tylko Wy wiecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Luty 9, 2010 Czesc dziewczyny co tam u Was nowego słychać Majeczka ja nikomu nie powiedziałam narazie tylko maz wie i Wy w czwartek ide do lekarza zobaczymy co powie narazie nie planuje nikomu mówic po juz to raz przezyłam i nie chce sie znowu tłumaczyć ze dzidzi juz nie ma :( Masz jakies objawy ?? mdłosci ? mnie chyba piersi zaczeły pobolewac tzn sa bardzo wrazliwe ale nie mam z tym doswiadczenia bo nigdy mnie nie bolały Nawet nie wiecie jak ja sie stresuje i boje zeby wszystko było dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 9, 2010 o, jesteście :) to fajnie, U mnie dzień mija w żółwim tępie.... o 11 już miałam wszystko porobione i trzeba teraz czekać na 15 jak na zmiłowanie. A jak jeszcze widzę za oknem śnieg i szarugę to już w ogóle... Poza tym spać się mi chce jakoś. Sączę herbatkę i lookam na Was. Majeczka, agaz, Talia, jak samopoczucie?Mam nadzieję, że wszystko w porządku i czujecie się wysmienicie :) Dopiszcie sobie dane do tabelki. Jejku, ale fanie :D jednak ten topik musi być szczęśliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 9, 2010 no i jeszcze muszę Wam napisać drogie dziołchy, że chodzi za mną jajecznica na szynce i z cebulką :P chyba zrezygnuję dzisiaj z pierogów na rzecz jaj hehe No ale na jutro to nie mam pomysłu co na obiad zrobię..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 9, 2010 no nic kochane, ja się będę zbierać powoli. Jejku szkoda, bo tak się rozgadałyśmy dzisiaj na tym topiku :P Może uda mi się wejść jeszcze wieczorkiem na kafe, wtedy mam nadzieję będzie Was więcej. A ja z optymistycznym akcentem jajecznicowym żegnam się {czesc] papapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeBe 0 Napisano Luty 9, 2010 Beacik ale mi apetytu narobilas na jajecznice. A ja wlasnie wrocilam z pracy i wstawilam wywar na zupe. Ostatno za mna chodzi ptysiowa i chyba wlasnie taka dzisiaj zrobie :) Kurcze jak mi sie milo czyta wpisy naszych przyszlych mam. Chyba naprawde ten topik niektorym przynosi szczescie. Nic sie nie martwcie, wszystko musi byc dobrze z waszymi malymi skarbami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 9, 2010 No ja już odpoczęłam po pracy teraz siadam do naszego kaffee:) Beacik ja wczoraj miałam taką wielką ochotę na jajecznice i zjadłam jej tyle jak nigdy mniam :) Oj coś ta jaecznica podejrzana hehe Agaz u mnie piersi teraz już mniej bolą ale cały czas są wrażliwe na dotyk, i mam takie krosteczki wokół sutków troche głupio ale niewiem czy je przedtem miałam, nie zwracałam zbytnio uwagi a teraz gdziesz podczytałam o nich na topiku to i u siebie nagle zauważyłam ;P Co do mdłości to tak różnie, nieraz jest mi nie dobrze ale czy to typowe mdłości to jeszcze niewiem hehe:) Dla ciężaróweczek i przyszłych mamuś: Znalazłam fajną stronkę można policzyć ile ma już dzidzia :) http://dziecko.haczewski.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Luty 9, 2010 Cześć dziewczyny!Co u was słychać? Jak miną wam dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 9, 2010 Hej lola :) no chociaż jedna się odezwała :) supcio, a jak tam zdrówko mam nadzieje ze już lepiej bo masz tutaj nam pędzić po teścik i testować :) Już nie możemy się doczekać:) Trzymam kciuki abyś ujrzała śliczne 2 kreseczki ;) Ja się obijam zamiast uczyć się do egzaminów to myśle niewiadomoo czym i przesiaduje na necie i oczywiście na naszym kafe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 9, 2010 jestem laseczki :) udało mi się wkraść na chwilkę. No z tą jajecznicą to faktycznie, chyba jakaś telepatia.A tak sie najadłam, że ledwo się ruszam :D ale było pyszne. U mnie wieczór mija spokojnie, oglądam tv, ale nic ciekawego nie ma.... No i Majkę przegapiłam.... Wogóle to chciałam sobie dzisiaj kupić filiżanki takie większe 0,3l ale nie było ładnych no i nawet gdybym się zdecydowała to było tylko 6 szt, a ja bym chciała 12... No i znowu popołudnie zmarnowane... Na allegro takie kosztują 12zł za sztukę a tu w hurtowni 10,90zł, tylko wiadomo jak z aukcji to przesyłka.... Napisałam tam maila czy by mi nie zamówili, więc może się uda. A Wy jak spędzacie wieczór? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 9, 2010 A ja Majkę obejrzałam, skubana wciągnęła mnie i rzucam wszystko i lece lookać:) No u mnie wieczorek jak narazie na kafe zobaczymy jak długo jeszcze mój mężuś nie widzi na czym siedze :):);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 9, 2010 heh, mój też nie widzi :) gra na komórce biedaczek bo ja okupuję laptopa, ale i tak się pewnie upomni za niedługo, bo się znudzi komórą. No ale Majkę sobie odbiję Na wspólnej, barwami szczęścia w czasie reklam i M jak M. Tyle mam co se poogladam tv wieczorem, bo tak przez dzień nie ma szans. Poza tym, nic norlmalnego w tej tv wieczorami. Pozostają tylko seriale :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 9, 2010 Hehe o no prosze oglądamy to samo, nasze polskie seriale ahhh :) Beacik wiesz ale ze mnie wariatka tak nie moge uwierzyć czy faktycznie jestem w ciąży, że dziś znów zrobiłam test no i wyszły 2 purpurowe krechy no i chyba teraz jestem już pewna :) Coraz bardziej się ciesze, jejku :) Kochana życze CI takiej chwili z całego serduszka :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 9, 2010 dziękuję majeczko kochana :) strasznie się cieszę, że ci się udało :D nie znamy się,jedynie wirtualnie, a chętnie bym Cię wyściskała i płakała razem z Tobą ze szczęcia. To przecież najpiękniejszy cud na ziemi!!! No ja tak sobie myślę, że troszkę sobie na luzie ten miesiąc z M potraktowaliśmy i może nic z tego nie wyjść, ale jest przecież kolejny miesiąc. Nie poddaję się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 9, 2010 Kochana i takie myslenie mi się podoba :) Ale zobaczysz i jeszcze wspomnisz moje prorocze słówka że niedługo zostaniesz mamusią :) Ja w życiu bym nie przypuszczała że w tym cyklu mi się uda, fakt była nadzieja bo były staranka ale że wyszły mi te 2 kreseczki normalnie szok! Beacik a może akurat się udało musisz być dobrej myśli, a i najważniejsze nie robić mi testu za wcześnie to taki rozkaz !!! hehe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 9, 2010 nie nie, testu to na pewno nie będę robić. 3 już zmarnowałam, bo kupiłam wcześniej i nie wytrzymałam, a potem rozczarowanie... Tym razem nie będę nic kupować. No tak, Wy staraliście się tak porządnie, a nam Ciągle cos stało na przeszkodzie w tym miesiącu...Ale nie załamuję się :) A jak Twój mąż, czy chłopak? jak na to reaguje? pewnie jest przeszczęśliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 9, 2010 Mężulek a szczęśliwy już okazuje mi zainteresowanie tzw. ciążowe :):) mówiłam żeby nikomu jesze nic nie mówił bo najpierw chce iść do ginka ale on już się wygadał nie mógł wytrzymać hehe :) A może wystarczyło te tylko kilka razy hmm kto wie niedługo się okaże :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 9, 2010 no to super że masz takiego kochanego męża :) Mój też na pewno zwariuje jak kiedyś przekażę mu radosną wiadomość. Majeczko, mam nadzieję że nie znikniesz z tego topiku na inny ciężarówkowy, przecież musi być ktoś, kto nam tu będzie słał pozytywne fluidki i dodawał otuchy własnym przykładem zaciążenia. A tak poza tym, to chcę M namówić na wygibaski, ale narzeka że zmęczony jest, a ja coś czuję jajniki i macicę, że może się właśnie dzisiaj udać.... ehhhh no nic na siłę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 9, 2010 no widzę, że topik który założyłaś też kwitnie. Dziewczynki się tam udzielają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 9, 2010 Beacik znasz tę stronkę? http://piekielko.info/kalendarzyk Kochaniutka napewno nie znikne obiecuje a to fluidki specjalnie dla Ciebie :)*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** :) a te dla naszych pozostałych laseczek co niedługo testują ***********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 9, 2010 No mój topik kwitnie kwitnie :) nieraz go podczytuję wkońcu muszę kontrolować co tam na nim się dzieje przeze mnie własnoręcznie założony hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka87 0 Napisano Luty 9, 2010 Niunia ja już musze zmykać :) Życze miłego wieczorku i nocki papa buziaczki :D:) Może jeszcze później wpadne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 9, 2010 Dziękuje za fluidki, już łapię :D kiedyś znalazłam tą stronkę, ale jakoś mi umknęła. Zresztą, mam średnie zaufanie do tych wszystkich komputerowych wyliczeń. W sumie wychodzi na to, że staraliśmy się dokładnie w dni płodne, ale i tak może sie coś poprzesuwać. A tobie się to sprawdziło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 9, 2010 no to miłej nocki Ci życzę :) ja też będę uciekać, bo widzę że żadna z dziewczynek już nie dołancza do nas, to co będę sama ze sobą gadać. Będę jutro od rana :) PAPAPA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 9, 2010 Hej laseczki ;P Jak tam dzionek minal? Bo ja juz sie ciesze ze jestem w domu..dzis cala noc nie moglam spac..za to w szkole zasypialam na lekcjach :S ale jakos dalam rade.. Teraz lece troszke poprasowac bo niedlugo do sufitu tego prania bedzie :P hehe. Pozniej jeszcze zajrze..mam nadzieje, ze nie bede sama! ;) Ps. 28 dzien cyklu i @ nie ma...oby tak dalej ;) Buziaczki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anitia Napisano Luty 9, 2010 Hej Talia mam nadzieje ze w tym miesiacu ci sie juz poszczesci, byl on dosc laskawy dla dziewczyn no to moze akurat i dla ciebie bedzie, trzymam kciuki. A wracajac do prasowania to jak zaczynasz to moze i do mnie wpadniesz, bo moja gorka rosnie, cale szczescie mezusio nie chce mnie do niego pogonic, i chwala mu za to , nic mi sie nie chce robic, chyba ta pogoda mnie dobija i popadam w zimowy sen :) Majeczka dziekujemy za fluidki lapiemy calymi garsciami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 9, 2010 Juz troszke poprasowałam.. na dzis juz dosc.. Anitia chetnie pomoge ;) Dzieki za te słowa! Tez mam taka nadzieje ze sie udalo.. czas pokaze:P tylko jak tu czekac? :O hehe! Naszczescie mam takie duze wsparcie!Bo komu wkoncu mam sie pozwierzac? hmm? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marelli 0 Napisano Luty 9, 2010 Witam Mam pytanie 7 dniu cyklu kochał°am sie z mężem do końca, teraz powinnam dostać okres pobolewa mnie brzuch i piersi niby jak przed miesiączką ale jakos sie obawiam że jestem w ciązy co myślicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach