majeczka87 0 Napisano Luty 17, 2010 Cześć Agaz aj z tym ginem u mnie nie ciekawie, wczoraj do niego dzwoniłam i miał wyłączony tel. Później zadzwoniłam do mieszkania to jego żoneczka powiedziała że jest za granicą na sympozjum i żebym zadzwoniła w niedziele mam nadzieje że szybko sie umówie bo on przyjmuje tylko we wtorki, czwartki i piątki. Myślałam że juz jutro będzie wizytka a tu o jak wyszło :( A Ty kiedy masz teraz do ginka? I jak sie czujesz ? pozdrówka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaz26 0 Napisano Luty 17, 2010 Wizyte mam w przyszły czwartek i musze isc jeszcze na badania moze jutro sie wybiore Czuje sie tak sobie jestem zmeczona i cały czas bym spała i ta pogoda mnie juz dobija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 17, 2010 cześć laski :) już jestem :) siedzę w pracy i się zastanawiam co by tu robić.... a gdzie tam do 18.00..... A Wam jak ta mija dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 17, 2010 nie dziekuje dziewczyny dopoki nie bede miala pewnosci.. i tak mam jakies dziwne przeczucie ze dostane @ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 17, 2010 i co, jeszcze nikogo nie ma??? rozumiem, ja siedzę w pracy, to mogę nie zaglądać, ale te które są już w domku mogłyby się już zameldować. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Luty 17, 2010 Hej dziewczyny!Widzę,że wszystkie zajęte.Beacik26 jak tam samopoczucie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Luty 17, 2010 majnona oOomadalenaoOo Jessica_27 chyba o nas zapomniały:( Dziewczyny co tam u was słychać????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 17, 2010 o cześć lola :) no u mnie samopoczucie ok. Czasem mnie tam coś pobolewa, ciągnie, kłuje, ale nie robię sobie nadzei na nic, bo przed @ tak mam zawsze. Wiadomo, po cichutku sobie tam marzę, żeby małpisko nie przyszło, ale chyba sie nie udało w tym miesiącu. Jeszcze mam 3 dni do testowania..... ehhhhhhh. chętnie bym już jutro rano zrobiła, ale nie chcę się znowu rozczarować.... Poza tym, może jeszcze nie wyjść, więc muszę poczekać, albo na @ albo na jej brak za 3 dni :) A co tam u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 17, 2010 no dziewczyny o nas już zapomniały..... myslę, że jak nie pojawią się do końca miesiąca, to będzie trzeba porobić porządki w tabelce. Jak wrócą, to się dopiszą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola 0 Napisano Luty 17, 2010 U mnie bez zmian:(Jutro idę do lekarza:( Strasznie się boję bo nie wiem co mi powie.Chciała bym usłyszeć,że to ciąża ale jakoś mi się nie wydaje:( Beacik26 trzymam za ciebie kciuki tak strasznie mocno ,żeby Ci się udało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 17, 2010 loluś, ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki. Szkoda, że nie zrobiłaś testu...... Wtedy miałabyś jaśniejszą sytuację i może mniej stresu. Zresztą, pewnie lekarz i tak każe Ci zrobić test, bo na tym etapie to będzie miał problem cokolwiek zauważyć. Jednak, jeśli przyniesie Ci to ulgę, to oczywiście nie zastanawiaj się i idź. My w każdym razie kibicujemy, żeby wszystko było ok, no i żeby dzidziuś był w brzuszku na 100% :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xellkaa Napisano Luty 17, 2010 ja jestem z Wami caly czas - nie usuwajcie mnie z tabelki!!! @ wlasnie mi sie konczy, ale postawnowione: w tym miesiacu zadnego liczenia, mierzenia, obserwowania - po prostu spontan az do 14.03 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 17, 2010 xellkaa, ależ absolutnie nie mamy zamiaru Cię usuwać A tak wogóle, to mam pytanko do Ciebie, byłaś może kiedyś na topiku lady panthery? Bo ja sobie je podczytuję i też się tam pojawiła xellka, więc może to Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 17, 2010 acha!!!!!!!!! No i TaliaD, właśnie Ci wysyłam mocnego kuksańca w główkę!!! Nie ma opcji, żeba @ przylazła, bo ja ją już telepatycznie odegnałam, poza tym dzidzi już sobie mieszkanko robi w brzuszku więc na @ tam miejsca za bardzo nie ma. Może się wprowadzić, ale za 9 miechów i JUŻ!!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 17, 2010 dziołuszki, no to ja powoli uciekam. Może uda mi się w domku jeszcze wejść na chwilkę. Życzę udanego wieczru papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anitia 0 Napisano Luty 17, 2010 Kurcze nie bylo mnie chwile a tu topiczek sie rozrasta. A do naszych ciezarnych mam pytanko kiedy zaczely was piersi bolec ile od owulki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 17, 2010 HALO!!!!! Je tady ńegdo? to łamana czeszczyzna hehehe :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 17, 2010 chyba jednak nikogo nie ma..... no nic, to ja uciekam, co będę sama do siebie pisać :P papapapa, miłej nocki dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xellkaa Napisano Luty 17, 2010 hej Beacik26 tak, bylam :) to ja - w zasadzie poczatek, poczatek staran, kiedy jeszcze myslalam, ze wystarczy sie przytulic i ciaza murowana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 17, 2010 Beacik26 no to juz sie nie przejmuje jak ja odgonilas..mam nadzieje ze sie wystraszyla i nie wroci przez najblizszy czas! :) A jak tam u Was kobitki? Buziaki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anitia 0 Napisano Luty 17, 2010 Cos samosia sie nie pokazuje ostatnio nie uwazacie dziewczyny? A jak tam u ciebie haga, jakies objawy juz masz? Testujemy razem w tym miesiacu. Fajnie by bylo tak razem zobaczyc te dodatkowe kreseczki, co ty na to? Umowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haga 0 Napisano Luty 18, 2010 Anitia...No jak umowa to umowa,.... ale,ale umowa...hehehehe Mój mąż twierdzi, że już jego syn się począł ...hehe takie ma przeczucie, zobaczymy co z tego wyjdzie .... Jedziemy w ten weekend do teściów do Nowego Targu mieliśmy sobie pojeździć na desce ale on twierdzi żeby odpuścić co by się nic nie stało....:) Ehhhh jak ja go kocham !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Luty 18, 2010 Dzieczyny oto nowe dane wpisuje do tabelki... NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 myszka2028..........22.........14.02..........14.02..... ........4 xellkaa.................29.........13.03.........14.03.. .. ........ .10 samosiaGosia.........27........?.................15.02.. ...........16.. Beacik26..............26........ 20.02......... 24.02............. 4 haga...................28..........02.03.........02.03.. ............1 anitia..................28........01.03...........01.03. ............2 margaretka1........35........11.02...........---........ .....10 morelka22............24........18.02............16.02... ............8 Talia_D................22........18.02...............?...............12 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ ................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka2028 0 Napisano Luty 18, 2010 hej dziewczynki @ nadal się nie pojawiła.bolą mnie piersi i tak dziwnie brzuch.kilka razy dziennie boli tak jak na@ a dodam ze bolał mnie tak tylko raz w życiu a tak nigdy mnie brzuch przed małpiszonem nie bolał. boli np.jak się przekręcam z boku na bok wieczorem,albo jak coś podnoszę.witam nową koleżankę :) trzymajcie się kobitki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka2028 0 Napisano Luty 18, 2010 Talia tak mi przykro :( nie martw sie w tym miesiącu wam sie na 100% uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 18, 2010 ojej Talia, tak mi przykro, moje odganianie na nic się zdało :( Przytulam Cię teraz najmocniej jak tylko potrafię Myszka, Ty już po terminie @, więc może zrób test? Wszystko się wyjaśni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 18, 2010 Hej dziewczynki:):)Jestem już zapisana w jednym wątku....ale mogę do was dołączyć????? U mnie 3 cykl starań się zacznie bo dzisiaj 3 dzień @....mam 29 lat, jedną córę na koncie w wieku 10 lat///chcemy drugie ale coś nie wychodzi:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka2028 0 Napisano Luty 18, 2010 becik kilka stron wcześniej pisałam ze robiłam teścik :)niestety negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka2028 0 Napisano Luty 18, 2010 miało być beacik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Luty 18, 2010 acha, myszka przepraszam, musiałam nie doczytać albo całkiem mi to z głowy wyleciało :P szarlotka, witaj, pewnie że się możesz dołączyć :D zapraszamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach