Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beacik26

chcę mieć dzidziusia, zaczynamy starania

Polecane posty

Cześć Agaz aj z tym ginem u mnie nie ciekawie, wczoraj do niego dzwoniłam i miał wyłączony tel. Później zadzwoniłam do mieszkania to jego żoneczka powiedziała że jest za granicą na sympozjum i żebym zadzwoniła w niedziele mam nadzieje że szybko sie umówie bo on przyjmuje tylko we wtorki, czwartki i piątki. Myślałam że juz jutro będzie wizytka a tu o jak wyszło :( A Ty kiedy masz teraz do ginka? I jak sie czujesz ? pozdrówka :)

Wizyte mam w przyszły czwartek i musze isc jeszcze na badania moze jutro sie wybiore Czuje sie tak sobie jestem zmeczona i cały czas bym spała i ta pogoda mnie juz dobija

cześć laski :) już jestem :) siedzę w pracy i się zastanawiam co by tu robić.... a gdzie tam do 18.00..... A Wam jak ta mija dzień?

nie dziekuje dziewczyny dopoki nie bede miala pewnosci.. i tak mam jakies dziwne przeczucie ze dostane @ :(

i co, jeszcze nikogo nie ma??? rozumiem, ja siedzę w pracy, to mogę nie zaglądać, ale te które są już w domku mogłyby się już zameldować. :)

Hej dziewczyny!Widzę,że wszystkie zajęte.Beacik26 jak tam samopoczucie??

majnona oOomadalenaoOo Jessica_27 chyba o nas zapomniały:( Dziewczyny co tam u was słychać?????

o cześć lola :) no u mnie samopoczucie ok. Czasem mnie tam coś pobolewa, ciągnie, kłuje, ale nie robię sobie nadzei na nic, bo przed @ tak mam zawsze. Wiadomo, po cichutku sobie tam marzę, żeby małpisko nie przyszło, ale chyba sie nie udało w tym miesiącu. Jeszcze mam 3 dni do testowania..... ehhhhhhh. chętnie bym już jutro rano zrobiła, ale nie chcę się znowu rozczarować.... Poza tym, może jeszcze nie wyjść, więc muszę poczekać, albo na @ albo na jej brak za 3 dni :) A co tam u Ciebie?

no dziewczyny o nas już zapomniały..... myslę, że jak nie pojawią się do końca miesiąca, to będzie trzeba porobić porządki w tabelce. Jak wrócą, to się dopiszą :)

U mnie bez zmian:(Jutro idę do lekarza:( Strasznie się boję bo nie wiem co mi powie.Chciała bym usłyszeć,że to ciąża ale jakoś mi się nie wydaje:( Beacik26 trzymam za ciebie kciuki tak strasznie mocno ,żeby Ci się udało!

loluś, ja za Ciebie też mocno trzymam kciuki. 🌻 Szkoda, że nie zrobiłaś testu...... Wtedy miałabyś jaśniejszą sytuację i może mniej stresu. Zresztą, pewnie lekarz i tak każe Ci zrobić test, bo na tym etapie to będzie miał problem cokolwiek zauważyć. Jednak, jeśli przyniesie Ci to ulgę, to oczywiście nie zastanawiaj się i idź. My w każdym razie kibicujemy, żeby wszystko było ok, no i żeby dzidziuś był w brzuszku na 100% :D 😘 😘 😘

Gość xellkaa
ja jestem z Wami caly czas - nie usuwajcie mnie z tabelki!!! @ wlasnie mi sie konczy, ale postawnowione: w tym miesiacu zadnego liczenia, mierzenia, obserwowania - po prostu spontan az do 14.03

xellkaa, ależ absolutnie nie mamy zamiaru Cię usuwać 😘 A tak wogóle, to mam pytanko do Ciebie, byłaś może kiedyś na topiku lady panthery? Bo ja sobie je podczytuję i też się tam pojawiła xellka, więc może to Ty?

acha!!!!!!!!! No i TaliaD, właśnie Ci wysyłam mocnego kuksańca w główkę!!! Nie ma opcji, żeba @ przylazła, bo ja ją już telepatycznie odegnałam, poza tym dzidzi już sobie mieszkanko robi w brzuszku więc na @ tam miejsca za bardzo nie ma. Może się wprowadzić, ale za 9 miechów i JUŻ!!!!! :D

dziołuszki, no to ja powoli uciekam. Może uda mi się w domku jeszcze wejść na chwilkę. Życzę udanego wieczru 🖐️ papa

Kurcze nie bylo mnie chwile a tu topiczek sie rozrasta. A do naszych ciezarnych mam pytanko kiedy zaczely was piersi bolec ile od owulki?

chyba jednak nikogo nie ma..... no nic, to ja uciekam, co będę sama do siebie pisać :P papapapa, miłej nocki dziewczynki 😘

Gość xellkaa
hej Beacik26 tak, bylam :) to ja - w zasadzie poczatek, poczatek staran, kiedy jeszcze myslalam, ze wystarczy sie przytulic i ciaza murowana ;)

Beacik26 no to juz sie nie przejmuje jak ja odgonilas..mam nadzieje ze sie wystraszyla i nie wroci przez najblizszy czas! :) A jak tam u Was kobitki? Buziaki :*

Cos samosia sie nie pokazuje ostatnio nie uwazacie dziewczyny? A jak tam u ciebie haga, jakies objawy juz masz? Testujemy razem w tym miesiacu. Fajnie by bylo tak razem zobaczyc te dodatkowe kreseczki, co ty na to? Umowa?

Anitia...No jak umowa to umowa,.... ale,ale umowa...hehehehe Mój mąż twierdzi, że już jego syn się począł ...hehe takie ma przeczucie, zobaczymy co z tego wyjdzie .... Jedziemy w ten weekend do teściów do Nowego Targu mieliśmy sobie pojeździć na desce ale on twierdzi żeby odpuścić co by się nic nie stało....:) Ehhhh jak ja go kocham !!!

Dzieczyny oto nowe dane wpisuje do tabelki... NICK.............. ...WIEK...... DATA@........ TEST......... CYKL majnona...............22.........22.01.........22.01.... ........ .5 oOomadalenaoOo....20.........31.01..........31.01....... .....1 lola.....................21......... 01.02 ............. ? ..............5 FeBe...................27.........14.02..........14.02.. ........ ..4 myszka2028..........22.........14.02..........14.02..... ........4 xellkaa.................29.........13.03.........14.03.. .. ........ .10 samosiaGosia.........27........?.................15.02.. ...........16.. Beacik26..............26........ 20.02......... 24.02............. 4 haga...................28..........02.03.........02.03.. ............1 anitia..................28........01.03...........01.03. ............2 margaretka1........35........11.02...........---........ .....10 morelka22............24........18.02............16.02... ............8 Talia_D................22........18.02...............?...............12 Ciężaroweczki NICK..............WIEK........Tydz.ciąży..........dzień rozpakowania Jessica_27............27.........? ......... . ..?..................... agaz26................26......... ?........... ? ...................... Majeczka87..........23..........?..............?........ ........... aaninimowaja........?............?.............?........ .................

hej dziewczynki @ nadal się nie pojawiła.bolą mnie piersi i tak dziwnie brzuch.kilka razy dziennie boli tak jak na@ a dodam ze bolał mnie tak tylko raz w życiu a tak nigdy mnie brzuch przed małpiszonem nie bolał. boli np.jak się przekręcam z boku na bok wieczorem,albo jak coś podnoszę.witam nową koleżankę :) trzymajcie się kobitki :)

🖐️ ojej Talia, tak mi przykro, moje odganianie na nic się zdało :( Przytulam Cię teraz najmocniej jak tylko potrafię ❤️ Myszka, Ty już po terminie @, więc może zrób test? Wszystko się wyjaśni :)

Hej dziewczynki:):)Jestem już zapisana w jednym wątku....ale mogę do was dołączyć????? U mnie 3 cykl starań się zacznie bo dzisiaj 3 dzień @....mam 29 lat, jedną córę na koncie w wieku 10 lat///chcemy drugie ale coś nie wychodzi:(:(:(

acha, myszka przepraszam, musiałam nie doczytać albo całkiem mi to z głowy wyleciało :P szarlotka, witaj, pewnie że się możesz dołączyć :D zapraszamy