Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ire30

Związałem się z kobietą która ma obleśnego ojca!!

Polecane posty

Gość ire30

Ma 27 lat,6 letniego syna ,miłą,dobrą i wspaniałą matke oraz obleśnego ojca!Sam mam córke z poprzedniego małżeństwa i nie wyobrażam sobie używać tych słów do narzeczonego swojej córki w przyszłości:OTeksty: jak często jej używasz, gdzie to robicie itp. Mam 37 lata a ten pan ponad 60.. Gdy tylko powiem jej coś złego w temacie jej tatusia od razu się na mnie obraża. Ona wie że jej ojciec tak się wyraża ale powiedziała że jej to nie przeszkadza, bo jak ona sama twierdzi to tylko żarty. Teraz będziemy mieli wspólne dziecko za kilka miesięcy, bierzemy ślub! powiedzieliśmy o tym rodzicom mojej narzeczonej to jej ojciec wtedy powiedział - co zamoczyłeś sobie. Czy powinnem mu zwrócić uwage? przecież mojej kobiecie to nie przeszkadza. Rodzice mojej narzeczonej są od kilku lat po rozwodzie z powodu zdrad tego pana. No ale moja przyszła żona broni swojego ojca. Gdy zaczynam poruszać temat przyszłego teście przy jej synu ma do mnie pretensje że mówie źle o jej ojcu przy dziecku, gdy on zwraca się wulgarnymi tekstami przy dziecku ona nie zwraca na to uwagi.:O

Gość zacznij z nim rozmawiac tym
samym jezykiem:)

przyszlego tescia to nie ma ci co zazdroscic, ale to nie z nim zycie bedziesz dzielil, inna sprawa, ze twojej partnerce w ogole nie przeszkadzaja takie teksty i wulgaryzmy i to jeszcze w obecnosci dziecka :O

Gość ire30
Ona twierdzi że jej ojciec żartuje, zawsze na każdym kroku gdy on palnie coś głupiego to ona zawsze swojego ojca usprawiedliwi. Tłumacząc go w ten sposób że on jest bardzo dobrym ojcem:O

Gość w końcu to nic złego że teściu
pyta się o takie sprawy! w końcu bzykasz jego córke!

Gość ja ci tam zazdroszcze

Gość renefete
:o dziwię się,że jej to nie przeszkadza... rozumiem żarty, ale takie teksty to już przesada... ten facet to jakiś zboczeniec chyba :o i żeby jeszcze przy dzieciach takie rzeczy mówić :o

Gość ire30
Moja narzeczona powiedziała że ojciec zawsze w taki sposób żartował, stwierdziła nawet że nie ma co mu zwracać uwagi! Gdy tylko wspomne coś na temat jej ojca od razu ma pretensje że źle o nim mówie i że nie mam do niego szacunku. I się potrafi obrazać z tego powodu.

Gość ire30
Z nią, tylko że jej ojciec przy każdej okazji powie coś głupiego. Ostatnio coraz częściej nas odwiedza,a moja partnerka nie widzi nawet w tym nic złego.

mysle, ze wstyd jej za ojca i glupio jej sie do tego przyznac. badz wyrozumialy dla swojej przyszlej zony. 🖐️

Gość ire30
Jestem dla niej bardzo wyrozumiały, ale czasem wkurza mnie jest zachowanie w stosunku do jej ojca! Ciągle podkreśla że jej tatuś jest bardzo dobrym ojcem. Ja tylko chce by on ograniczył swoje głupie żarty, a moja narzeczona zabrania mi mu zwrócić uwage na te jego kiepskie komentarze.

Gość to powiedz jej ojcu by się głu
pio nie odzywał! i po problemie.

Gość powiedz ojcu by nie pierdolił
trzy po czy!

Gość no właśnie tak powiedz
tej starej świni!

ja uważam, ze masz problem, wczoraj była tu podobna dyskusja - obleśny dziadziuś zaprowadził wnuka do burdelu, a mama tego chlopca nie widziala za bardzo problemu w tym co wyczynia jej ojciec, jedynie bronila sie że to przecież nie jej wina.

Gość taki tesc to cud
Nie przejmuj sie tym co on mowi tylko ciagnij dyskusje dalej. Przynajmniej on uswiadomi w przyszlosc Twojego syna w sferze seksu;)