Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy on jest normalny

Co byście powiedzialy jakby facet tak wam napisał??

Polecane posty

1 sms: Wytłumacz mi tylko po co Ty tak mnie oklamywalas? Jaki byl tego cel? Chyba mam prawo widziec. (nie odpisałam mu) 2. sms : No i co nie powiesz mi czemu mnie oklamywalas? To taki problem? (odpisałam) 3.sms: Haha zal mi Ciebie. Umiesz tylko klamac a ja po raz drugi jak debil Ci zaufałem.Nawet nie umiesz powiedziec czemu klamiesz.Nie ja sie nie kloce, Ty mnie na kazdym kroku oklamujesz, taka drobna roznica. Jak tam fotografka? pewnie ladna o imieniu łukasz, albo np. mateusz. (nie odpisałam już)

i kolejny 4sms: Jesteś zaklamana i bezczelna, a ja po raz drugi byłem głupi że wierzyłęm w każde Twoje słowo, teraz żałuje że wtedy tego nie zakończyliśmy, przynajmniej bys mnie drugi raz nie zraniła i to tak bezczelnie.

nie okłamałam go tylko nie powiedziałam że mam sesje zdjeciową (i to nierozbieraną) a on wymysla że go poniżyłam!! tymabrdziej że rzadko mnie słucha, rozmawia, wykazuje zainteresowanie , wiec zataiłam to przed nim bo tak by tylko rył pode mną i nic bym nie mogła zrobić, siedzialabym w domu :(

Gość mała_żabkaaaaa
chyba jest chorobliwie zazdrosny :)

Gość moskala
albo go okłamałaś i ma żal albo coś nie tak u niego z zazdrością - i co to za tekst że fotografka to jakiś facet

Gość jem sniadanko i pije kawke
Ale co biedakowi zes zrobila??:P

Gość mozna
ty jestes nie normalna piszesz jakbysmy wszyscy towarzyszyli ci w zyciu codziennym....i zadajesz pytania...to tak jakbys ksiazke czytala od tylu:O

Fotografka, czyli fotograf:D Trzeba bylo nie klamac, nie wazne jaka jest prawda, zawsze bedzie lepsza od klamstwa🖐️

Gość moskala
Napisałam zanim wyjaśniłaś sytuację :P co poniektórzy twierdzą że zatajenie czegoś jest równoznaczne z kłamstwem. a to była profesjonalna sesja czy sesja w stylu "mam kumpele co fajne fotki robi i na photoshopie też się zna" ?i czemu jemu się to tak strasznie nie podoba?>

No ale ja mu powiedziałam że to był fotograf!! Nie kłamałam.

Rozbierane zdjecia?Czy w bieliznie?:P

Wrzuciłam wczoraj to zdjecie na FB i on zobaczył. Myslalam że powie, jaka ładniusia;* a on zobaczył że to profesjonalna. Pomyslalam że nie bede mu sciemniać że to robiła koleżanka tylko powiem wprost że fotograf facet... No i tak tu być szczerym...A teraz mi zarzuca że przeze mnie mu gorzej (bo jest chory): sms nr.5 A i możesz sie cieszyc, mam zajebiscie zjebane wyniki, zapewne dzięki Tobie. No to chyba tyle. Pozdrów rodziców.

Gość msdnsjdje
Daj sobie z nim spokoj moj tez mi zabranial sesji skoro on ci zabrania robic tego co lubisz to ty jemu zabron a najlpeiej bedzie jak go rzucisz

napisałam że nierozbierana :) w dodatku w miejscu publicznym (plener) więc nie była to randka ani seks . A i była z nami jeszcze jedna kobieta...ale on w to nie wierzy...

Nie byłaś z nim do końca szczera, masz za swoje. Z resztą... I ty i on jesteście bardzo, ale to bardo niedojrzali.

teraz mysle sobie że jakbym go oklamala i powiedziała że to jakas moja koleżanka zrobila to byłoby lepiej. więc klamstwo byłoby lepsze skoro prawda tak go boli

Stara Ty weź go zostaw!!!!!!! - Pozdrów rodziców-? co to niby ma być. Jakiś kaleka emocjonalny i tyle. Uciekaj od niego póki możesz!

taa rodzice. wkradł sie w ich łaski jak mało kto. uwielbiają go chociaż na początku nie akcptowali że jest jakis chlopak kolo mnie. dziś mama mówi "z kim sie spotkalas? z nim? jak nie z nim to wiedz że nie pochwalam" !!! mama by mnie zabiła jakbym z nim zerwała. co za życie...

Gość żałosne i obrzydliwe
jak można tak skamleć, to jakiś zapryszczony desperat, kiedys nieostroznie zaczęłam z takim rozmawiać a ten juz robił sceny zazdrosci, w trakcie pierwszej rozmowy, wymuszał poczucie winy, potrafił nawet tupnąć nogą ŻAŁOŚNE, OBLESNIE, NIEGODNE PRAWDZIWEGO MĘŻCZYNY, DNO, wstrząsnęło mną obrzydzenie nigdy nie musiałam sie nikomu z niczego tłumaczyc, zadna męska kreatura nie bedzie nie rozliczać ani przepytywac, dziewczyny szanujcie się choć trochę...

masz racje, nikt nie powinien ponierwierać kobietą i rozkazywać. tymbardziej jak nie wymaga od siebie a tylko ode mnie. ale cięzko tak bez niego :(

Gość jestescie siebie warci
a ty sie nie wybielaj

miałczenie w wykonaniu Twojego faceta jest niezywkle denerwujące, jak możesz być z kimś takim? "możesz się cieszyć, mam zajebiście zjebane wyniki" :/ co za palant :)