kasiach1990 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Sprzedam przepiękną białą suknie amerykańskiej firmy SINCERITY BRIDAL 3234 (kupiona w salonie w Radomiu). Gorset jest wykonany z tafty zdobionej koronkowymi aplikacjami udekorowanymi kryształkami i koralikami. Gorset z tyłu jest ozdobiony licznymi guziczkami i wykonaną z tego samego materiału co guziczki - Różą w kolorze bialym.Suwak zasłania sznur guziczków, które Pan Młody może z wielką ochota niecierpliwie rozpinać po ślubie : ) Przepięknie prezentuje się w kościele, gdzie jak wiecie cały czas stoimy tyłem do gości… Rozmiar 14 w Polsce 42 obcas 7 cm, wzrost 162, biodra nie mają znaczenia ze względu na fakt , iż suknia jest do dołu rozszerzana, Część spódnica- spódnica z organzy wychodzącej spod drapowanej tafty, ozdobiona jest licznymi, bardzo delikatnymi aplikacjami koronkowymi podkreślającymi urok i majestatyczność sukni Tren - długi, to co bardzo funkcjonalne, podpinany na guziczki, zapewnia komfort ruchów, przepiekanie się układa po podpięciu… oczywiście nie podpięty nadaje uroku i majestatu, zachwycała wszystkich. Suknia jest profesjonalnie czyszczona, użyta tylko ten jeden raz. Suknia zrobiła bardzo duże wrażenie na gościach!!! Mam rowniez do sprzedania bolerko dopasowane do sukienki! Suknia wyprana i wyczyszczona!!! Sukienkę można przymierzyć u mnie w domu. Cena do negocjacji!!! napisz zaproponuj cenę :) Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode!!! tel. kontaktowy 514024076 Kasia LINK DO SUKNI; http://allegro.pl/show_item.php?item=892613562 Cena;1000zł kontakt gadu gadu 3904921 email kasia_najka@buziaczek.pl ZAPRASZM :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach