Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbyszek Fistaszek

Po czym poznać dziewczynę o wysokim libido, jak takie się zachowują?

Polecane posty

Gość Zbyszek Fistaszek

Gość frrrrrrrrr
chodzą w obcisłych strojach, zerkają na chłopaków i często biegają do kibelka:p

Gość frrrrrrrrr
A jak wysokie jest twoje libido zupka?

ojjjjjj nie uda ci sie ot tak sobie stwierdzic czy ona ma czy nie ma wysokie libido.choc moj przyjaciel(nigdy nie spalismy znamy sie 21 lat) jest w stanie stwierdzic ze jestem wyuzdana rzadna wladzy podczas seksu(taka jestem) hmmm jestem wesola otwarta pomocna ale w obcym srodowisku na poczatku lekko oniesmielona a w seksie jestem taka jak wyzej napisalam.kiedy moj facet dobiera sie do mnie w niedziele o 6 rano to szybko podlapuje jego ochote a moja kumpela ktora jest taka sama???no w lozku jest inaczej.obudzi sie jest wkurzona ale "rozlozy nogi" i wpol spi

Gość myszka123456
ja na codzień też taka cicha woda, a w łóżku to aż kipi .....

Ja to trafiłem. Moja dziewczyna jest z pozoru spokojna, ułożona, "grzeczna". Też tak o niej myślałem dopóki nie znaleźliśmy się w łóżku :) W sumie to teraz po pół roku już mi to trochę zaczyna przeszkadzać, ona ma większe potrzeby niż ja i czasami nie wyrabiam ;)

Gość bojabojaboja
Ja też jestem spokojna i nieśmiała. Słyszę najczęściej o sobie "grzeczna", "delikatna" albo "słodka". A w łóżku diabeł:P To w sumie trochę nielogiczne jak dla mnie, że natura mnie obdarzyła z jednej strony bardzo spokojnym usposobieniem a z drugiej strony wysokim libidem.

Gość Jurek Łajdus Serock
poznasz po kurwikach w oczach :)

Gość pomarańczowa suczka
te, co lubią się stukać chodzą na solarium i farbują włosy na czarno. tatuaże mają i kolczyki w twarzy.

Gość czarnnna
ja farbuje sie na czarno mam tatuaże i kolczyk w pępku , ogólnie wyglądam dość prowokacyjnie , ale do łóżka zaciągnąć mnie w sto koni się nie da ...

Gość naiwniaaaak
Co to są te osławione kurwiki?

Gość Renata B wie co to kurwiki

Gość Afrodyta_xD
Kurwiki w oczach czyli taki błysk. U mnie widać gorący temperament właśnie po spojrzeniu. "Niby spokojna, ale ma taki szał w oczach" tak o sobie usłyszałam kiedyś

Gość gość_666
Ja też farbuje na czarno i ma długie włosy, mam tatuaż. No ale na solarium akurat nie chodzę, przeciwnie, jestem blada i chcę być jak najbardziej blada ;-P A libido.. owszem wysokie. Ale do łózka byś mnie nigdy nie zaciągnął :) nie gustuję w takich jak Ty :-P

Gość gość
pomarańczowa suczka- Mam blond włosy (naturalne), nie mam tatuaży, jestem blada (nienawidze się opalać), kolczyki mam jedynie w uszach a sekszę się kiedy tylko mam okazję. Więc twoja teoria jest słaba. :)

Chyba odważniej patrzą na facetów. Kokietują r****mi... Jak siedzą gdzieś w restauracji na przykład, to patrz co robią z nogami :P I jak się zachowują jak zostają same przy stoliku na chwile:P Ale to chyba dotyczy nie tyle tych ze zwiększonym libido, tylko tych które akurat w danej chwili mają ochotę.

Gość gość
po mnie też podobno nie widać (wg mojego chłopaka)

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
Ja mam wysokie libido. Na co dzien mila raczej skromna ale mam uśmiech w oczach i dlatego mężczyźni mnie kokietuja czy wrecz zakochują sie we mnie.

Gość gość
Ja poznaję po jej zachowaniu

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji