Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina209

fajny facet? o co chodzi?

Polecane posty

Gość Flara
jedyne co moge to pozazdroscic.Czasami tak jest.Po co miec mase suk jak mozna miec jedna wartosciowa dziewczyne.Uroda moja droga to nie wszystko, czasami liczy sie to co ma sie w glowie.Ty najwidoczniej masz i to go przyciaga do Ciebie.zazdroszcze...

z przystojnymi jest pewnie problem, te dziewczyny inne zawsze bedą sie wokol niego wiły, weź paszteta.

Gość kasiaaa137
Kajtuś nie masz racji!! W życiu najważniejsze jest to żeby być z kimś szczęśliwym, skoro się sobie podobają nawzajem to nic im nie stoi na przeszkodzie do szczęścia!!!

Gość ewelina209
No właśnie! Jeżeli bym była facetem to siebie chyba bym wybrała ale na związek.. No właśnie związek, on ma 27 lat już powinien dawno mieć dziewczynę czy nawet żonę ! To mnie dziwi. Flara właśnie nie ma czego zazdrościć, chyba wolałabym nieco innego ale pewnego. Zapewne niedługo zainteresuje się innymi skoro jest tak oblegany, może przebierać.

Gość werak
czy ja wiem czy to takie szczescie....

Gość amirad
no ja tez to czarno widze, coś nie gra

Gość chyba sniee
faceci lubią niedostepne laski. jestes dla niego wyzwaniem. Mowiąć ze nie dasz soba sterować ani nie dasz sie bzyknąc zabrzmiało jak wyzwanie. takich chłopaczkom sie czesto udaje osiagnać cel. byłam ofriarą takowego. rok mnie uwodził i zdobywał. a potem olał. chociaz nie musi byc tak w Twoim przypaku

Gość chyba sniee
jak jest dziany ma 27 lat to pewnie szalał za młodu, zaliczał kobiety a teraz czas na ustatkowanie. zabral sie za skromną dziewczynę dobry materiał na zonkę;)

Gość ewelina209
oo matko ;P ale ja nie chce być żoną!!! :D jak zaliczał to może ma jakieś choroby weneryczne, ja dziękuję bardzo za to.

Gość chyba sniee
ja tez mam 20 lat i zabiegał o moje wzgledy 27 latek. tez bogaty. chociaz nie wiem co we mnie widział jak był z 10 cm nizszy:P ale go spławiłam bo charakterem nie błyszczał. moze w Twoim przypadku jest inaczej., chociaz niesadze ze w tym wieku miał mało partnerek.

Gość abcdefghijklmnoprstuwxyz
Po prostu mu się spodobałaś, a że masz niską samoocenę to szukasz drugiego dna;)

Gość englisz version
I met cool guy. It is very handsome, well built, has a cool job, good education, interesting, extraordinary interest. Only there is a problem. We met at a party where there was a lot of cool wood, I am unfortunately one of those too do not belong. At least not often hear it. But to the point. He is 27 years old and I am 20 We talked a bit and the next day wrote to me. I was extremely surprised, writes that I am beautiful and very intelligent, that it very interesting and intriguing. Just felt there was a catch because he could have any, literally. Long time never seen such a beautiful man but he talked with me, danced. I do not know what's going on ...

Gość ewelina209
nie mam aż tak niskiej samooceny, jestem zwyczajną realistką i wiem jak na jakich zasadach działa świat i społeczeństwo.

Gość ewelina209
no pięknie, a teraz sie nie odzywa, napisał, że teraz weekend i ma wolne wiec mozna by sie spotkać i milczy nic zero. wczoraj napisał, że widzi i ma nadzieje, że to co jest miedzy nami przerodzi się w coś fajnego, pięknego, serio ja już się całkowicie pogubiłam. Mam dość tych ciągłych irytacji !!!

Gość dafff
ja tez juz nie wiem

Gość amirad
moze ma cie gdzies

Gość kotka cnotka
no nie wiem, skoro jest az tak arcy mega przystojny to lepiej uwazaj, bo tacy to moga miec kazda na inna noc... ja co do takich to jestem uprzedzona.

Gość ewelina209
no właśnie jestem. Tylko ta irytacja, ona zawsze wszystko niszczy, dziwnie sie zrobilo serio,.

Gość ewelina209
on sie chyba zakochał :O