Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina209

fajny facet? o co chodzi?

Polecane posty

Gość ewelina209

poznałam super faceta. Jest bardzo przystojny, dobrze zbudowany, ma fajną pracę, dobre wykształcenie, ciekawe, niebanalne zainteresowania. Tylko tu właśnie jest problem. Poznaliśmy się na imprezie gdzie było dużo fajnych lasek, ja niestety do owych za zbyt nie należę. Przynajmniej nie często to słyszę. Ale do rzeczy. On ma 27 lat a ja 20. Trochę rozmawialiśmy a na drugi dzień do mnie napisał. Dziwi mnie to ogromnie, pisze,że jestem piękna i bardzo inteligentna, że bardzo go ciekawie i intryguje. Tylko właśnie czuje tu jakiś haczyk bo on mógłby mieć każdą, dosłownie. Dawno nie widziałam tak pięknego mężczyzny a jednak to ze mną rozmawiał, tańczyl. Nie wiem o co chodzi...

Gość macie czy nie
każdy ma inny gust...

Gość ewelina209
racjonalnie podchodząc do tematu to nie może być miłość, bo co od pierwszego spojrzenia? To głupie nie wytłumaczalne. Więc nie ma. Serio jest tak przystojny, że aż wstyd mi za siebie było kiedy z nim siedziałam, tańczyłam. Inne, ładne dziewczęta wiły się wokół niego jak węże hhaha... Już nawet pomyślałam, że może jest chory na coś, jakiś autyzm... Boże, wiem to głupie ale na różne sposoby chce to wytłumaczyć.

Gość ewelina209
może jednak ma coś z głową...:(

Gość wtorek w środę a w piatek co
może mu się podobasz i tyle obserwuj uważnie co sie będzie działo i uważaj bo znam pewien typ facetów mam dwóch takich znajomych wybierają młodsze od siebie i najlepiej nie za ładne by nimi sterować poza tym uwielbiają jak im imponują bo są głupiutkie i naiwne może gość jest oki ale przyjrzyj mu się uważnie a najlepiej wybadaj jego poprzednie laski bo tacy goście to wariaci i dziewczyny po czasie się łapią i zwiewają gdzie pieprz rośnie

Kazdy ma inny gust...Nie zawsze liczy sie tylko wyglad! Uwierz w siebie, niektore piekne dziewczyny maja pusto w glowie:) Najwidoczniej cos w sobie masz:)

tjaaaaa.... na pewno jest chory i ma ataki szamotania pępka, które niestety są zaraźliwe :P Co Ci daje szukanie dziury w całym? Przestań i ciesz się tym co masz, są przecież różne gusta.

Gość wtorek w środę a w piatek co
jak zauważysz że gość chce cię tylko posuwać i ciągle ci mówi to tamto co masz robić i jak się nie ubierać a przy tym ma na ciebie wyjebane to zwiewaj natychmiast

Gość M.D.M.
zalozyl sie z kumplami ,ze zrobi z ciebie miss :P byl kiedys taki film...

Gość ewelina209
dziura w całym dlatego, że to jest jakoś tak zbyt idealne. Wie, że nie ma szans zaciągnąć mnie do łózka i wie, że nigdy w zyciu nie dam sobą sterować...Mówi mi, że nie spotkał jeszcze takiej jak ja. Ja w to najzwyczajniej nie wierze. Zawsze jest jakieś drugie dno, no nie wierze i tyle.

Gość haczyk jest taki
Moze jestes bogata?

Gość piii
moze zalozyl sie z kumplami, ze cie przeleci?

Gość moze jest bidny a ona nie

Gość ewelina209

Gość ewelina209
Nie jestem bogata...zresztą on jego rodzina jest więc to nie ma znaczenia. Z kumplami sie raczej też nie założył bo był wtedy tylko z jednym i to z takim,że aż.... Nie to nie to.

Gość dafff
chodzi o seks

Gość el temperamento
bo miłość jest ślepa? slepy to jest stepien z 13-posterunku nie ma czegos takiegojak milosc i tyle

Gość Zwierciadło 08.09
pewnie mu się nudzi. Wiesz bogactwo, laski. A ty młoda, naiwna i biedna. Myśli, że sobie pomanipuluje tobą. uważaj, bo moze cie sledzic-detektyw, podsluchiwac..itp szkoda, że ty nie mozesz sprawdzic, że leci na 2 fronty! uważaj co mówi, pisze i co robi. Jak w domu tak i publicznie.

Gość kasiaaa137
Podaj jego imie? Mi tez ostatnio ktoś mówił, że bardzo go ciekawie i intryguje...

Gość ewelina209
No właśnie stąd te moje podejrzenia ehh.... Serio chciałabym, żeby ludzie nie kłamali i się kochali... Byłoby lepiej, Hipisowskie brednie.

Gość kasiaaa137
Więc jak on ma na imie:)? Sama jestem ciekawa...

Gość kasiaaa137
Jak nie chcesz zdradzić jego imienia to powiedz przynajmniej skąd jesteś? Pytam z ciekawości:)

Gość Karmacoma MA
kurcze, czemu mną tacy faceci się nie interesują (a podbono nie jestem brzydka)...Na Twoim miejscu cieszylabym się chwilą i tyle, przestan szukac dziury w calym, poddaj sie temu a zarazem bacznie go obserwuj :)

Gość ewelina209
ma na imie Maciek. Najpiękniejsze imie jak dla mnie. Nie jestem jakimś mega pasztetem ale nigdy o sobie nie myślałam w kontekstach atrakcyjności. Czasami podrywają mnie faceci ale nie tacy jak ON!!!

Gość ewelina209
jestem z lublina

Gość Może jest fajny
Facet ma 27 lat, pewnie już się dość wyszalał i może ma dość pustych panienek wokół, może woli mniej atrakcyjną dziewczynę, która jego zdaniem będzie wierniejsza, może chce się już ustatkować i nie patrzy tylko na wygląd. Może po prostu masz to coś...Różnie może być. Nie analizuj tyle, bądź sobą i czekaj na rozwój wypadków :)

Gość kasiaaa137
To dobrze ,że Maciek myślałam ,że Piotrek:) Uwierz w siebie , nie trać takiej okazji, pokaż mu ,że znasz swoją wartość, bądz pewna siebie , wtedy facet się do Ciebie przywiąże i oboje będziecie szczęśliwi:)

Gość kasiaaa137
Mały tez potrafi być nieżnośny:P, najważniejsze ,że oboje się sobie podobają.