Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najnowsze doniesienia

bardzo bym chciał...

Polecane posty

tylko nie wiem co...

Gość marianna255
Poproszono mnie, abym wybrała z listy moich kontaktów tych, którzy są zdolni zrozumieć i kontynuować to niewielkie zadanie. Mam nadzieje, że dokonałam właściwego wyboru. Dziękuję za odesłanie z powrotem tej wiadomości, zobaczysz dlaczego. Informacja : Św. Teresa znana jest jako święta małych dróg ; oznacza to, że czyniła drobne gesty w życiu z uwaga i miłością. Czyniła rzeczy zwykłe w sposób niezwykły. Znana jest również jako patronka florystów i ogrodników; symbolizują ją róże. Niech każdy odbiorca tej wiadomości będzie błogosławiony. Modlitwa św. Teresy nie może zostać skasowana. Pomyśl jakieś życzenie przed jej przeczytaniem. To wszystko, co musisz - nie ma żadnego załącznika. Wyślij po prostu tę wiadomość do 7 osób i powiedz mi, co się zdarzy 4-go dnia. Nie przerywaj proszę, modlitwa jest najlepszym bezpłatnym darem z którego korzystamy. Nie ma kosztów, jest tylko pewna rekompensata. Czy wyraziłeś już swoje życzenie? Modlitwa św. Teresy : Obyście dziś uzyskali wewnętrzny pokój. Miejcie ufność w wasza szczególna moc bycia tam, gdzie powinniście być. Nie zapominajcie o możliwościach bez granic. Wykorzystujcie dary, które otrzymaliście i idźcie śladem milości, która wam została dana. Bądźcie spokojni wiedząc, że jesteście dzieckiem Boga. Pozwólcie, aby ta obecna siła przeniknęła do Waszych kości i dajcie duszy wolność śpiewać, tańczyć, podziwiać i kochać. Ona jest dla każdego z was... Teraz prześlij to do 7 osób w ciągu 5 minut po wyrażeniu twojego życzenia, a twoje życzenie się spełni. Zobaczysz dlaczego

juz wiem chce...