Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amiiiireetta

Do wszystkich którzy mają koty - help!!!

Polecane posty

Gość amiiiireetta

moj kot drapie sie ciągle drapie sie po uszku, tak jakby go bolało, ciągle rusza tak szybko tym uszkiem i nie może sobie miejsca znaleźć, jest skulony i apatyczny choć dziś od rana szalał jak dziki, co to może być??? Kot nigdy nie był szczepiony, może to jakaś choroba??

Gość a wiesz kto to jest
weterynarz?

Gość amiiiireetta
i co nagle mu sie ucho zapaliło??? Trzy dni temu zakonczyłam leczenie antybiotykami bo miał rozwolnienie z krwią, a teraz znowu mam ganiać do weterynarza? Nie da sie jakoś domowymi sposobami mu pomóc?? Zbankrutuje jak znowu mam bulić na weteryna, wole go uśpić

Gość amiiiireetta
dziwne bo to stało się nagle. Zobacze jak sie będzie zachowywał i jak nie przestanie to jade do weterynarza.

Gość Grzecchuuu
jak jeszcze dzisiaj nie pójdziesz z nim do weta źle to się skończy, twój kot potrzebuje natychmiastowej pomocy, mój miał to samo, także wiem co mówię

Gość Martinniii
kobieto na co ty jeszcze czekasz?? rusz dupe i zasuwaj do weterynarza, co za nieodpowiedzialna kobieta.

Gość Martinniii
jakaś idiotka musiała założyć ten temat, wy jej dobrze radzicie by jak najprędzej do weterynarza poszła, a ta się zastanawia jeszcze i przeciąga czas, a nie zastanowiłaś się kretynko że twój kot może cierpieć teraz?

Gość amiiiireetta
kretynka cie zrobila, spaprała i do szkoły posłała głupia szmato jeba*na